הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה היום בבוקר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/09/2012 00:37

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
כמו שאמרתי כבר עשרות פעמים...זו עבורנו האוניברסיטה של החיים..למדנו, השכלנו, קבלנו תעודות הסמכה - והנה כאן במסגרת הנפלאה הזאת אנחנו מקבלים אלפי מונים...

אמת ויציב.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 20:43

1103
1103
אייריס יקירתי
אני מסכימה עם כל מה שכתבת.היה מרגש מאוד לראות את שרה הנרגשת והדומעת.
כמובן שההרצאה כמו תמיד היתה מצוינת ומאדגרת.בכלל כל מפגש וכל הרצאה מעלה ומשבחת אותנו.
מירי נראתה מליון דולר.
נאחל כולנו בריאות טובה למשפחת בלקין
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 20:17

אייריס
אייריס
דני תהני. בילוי נעים בהרצאה.

ואפי ושובידןבי צודקות לגמרי.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 19:09

EFF
EFF
כמו שאמרתי כבר עשרות פעמים...זו עבורנו האוניברסיטה של החיים..למדנו, השכלנו, קבלנו תעודות הסמכה - והנה כאן במסגרת הנפלאה הזאת אנחנו מקבלים אלפי מונים...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 18:36

dany
dany
עוד מעט הולכת לראות את ההרצאה וחבל שאני לא יודעת מי זאת שרה.

אייריס כתב:
הייתה מרתקת כמובן כמו תמיד ואף יותר עד כדי כך שלגברת שרה היקרה נפתחו כל המחסומים ודמעות של הבנה והכרה שמירי נגעה בה והצליחה להגיע לקרביים שלה. אני בשמה אומרת כי היא לא בפורום ונתנה לי רשות לומר שמירי כל כך מיוחדת אמיתית ואין דברים כמוה ופשוט היא בכתה מרוב אושר גם שהיא נמצאת במקום הזה בתהליך הנכון ושמחה שהכירה את מירי ושהיא בזכותה לומדת דברים חדשים אפילו בגילה (מבוגרת ומקסימה). ברור שאני מסכימה עם הכל ואכן בהרצאה הייתי מהופנטת כתמיד ורק מוצאת עצמי מהנהנת בהסכמה למוצא פיה של מירוש. היום דיברה על בחירות ואיך בוחרים בכל התחומים לאוו דווקא בדיאטה בזוגיות עם הילדים (איך לדבר בטון הנכון תמיד ולא בזמן הכעס) פשוט פסיכולוגיה בחינם אנחנו מקבלים נהנים כפל כפליים ודרך אגב אני במקום שזה לא מובן מאליו בכללללל אחרי חופשה באילת ואני מאושרת ביותר.
בקיצור יש לנו את המנטורית הכי לוהטת והיא נראית מליון דולר ןמאחלת לה ולכל המשפחה בריאות וזה לא סתם עוד קלישאה (היא תספר בחוגים) ורק טוב לכולנו ושביחד נמשיך להתמיד וליישם גם אם נסטה מהדרך נלמד ונחזור לשביל הנכון. אוהבת הרבה ובהצלחה רבה לכל הנשקלים
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 18:14

אייריס
אייריס
הייתה מרתקת כמובן כמו תמיד ואף יותר עד כדי כך שלגברת שרה היקרה נפתחו כל המחסומים ודמעות של הבנה והכרה שמירי נגעה בה והצליחה להגיע לקרביים שלה. אני בשמה אומרת כי היא לא בפורום ונתנה לי רשות לומר שמירי כל כך מיוחדת אמיתית ואין דברים כמוה ופשוט היא בכתה מרוב אושר גם שהיא נמצאת במקום הזה בתהליך הנכון ושמחה שהכירה את מירי ושהיא בזכותה לומדת דברים חדשים אפילו בגילה (מבוגרת ומקסימה). ברור שאני מסכימה עם הכל ואכן בהרצאה הייתי מהופנטת כתמיד ורק מוצאת עצמי מהנהנת בהסכמה למוצא פיה של מירוש. היום דיברה על בחירות ואיך בוחרים בכל התחומים לאוו דווקא בדיאטה בזוגיות עם הילדים (איך לדבר בטון הנכון תמיד ולא בזמן הכעס) פשוט פסיכולוגיה בחינם אנחנו מקבלים נהנים כפל כפליים ודרך אגב אני במקום שזה לא מובן מאליו בכללללל אחרי חופשה באילת ואני מאושרת ביותר.
בקיצור יש לנו את המנטורית הכי לוהטת והיא נראית מליון דולר ןמאחלת לה ולכל המשפחה בריאות וזה לא סתם עוד קלישאה (היא תספר בחוגים) ורק טוב לכולנו ושביחד נמשיך להתמיד וליישם גם אם נסטה מהדרך נלמד ונחזור לשביל הנכון. אוהבת הרבה ובהצלחה רבה לכל הנשקלים
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה היום בבוקר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!