הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היית מדהימה היום בהרצאתך והופעתך נקודה!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2012 18:41

מטפס הרים
מטפס הרים
שאפו על אי עליה בפסטיבל ראש השנה. זה מאוד לא מובן מאליו ואומר המון על הנחישות שלך . פשוט מצטיינת אוגדתית ומירי היא האוגדונרית.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 17:20

toly
toly
אני כל כך שמחה ימאושרת שהצלחתי להגיע להישקל ולהקשיב להרצאה מאלפת שמירי העניקה לנו היום
ראשית לא העליתי גרם בחג שזה כבר הישג אדיר
שנית קמתי היום פשוט הפוכה ואיחרתי מה שלא אופייני לי לפגישות עבודה בבוקר
כמובן שהתקשרתי והתנצלתי אך חשתי רע עם העניין אך אמרתי לעצמי ביי הוק וקפטן קוק אני מגיעה למירי ובזמן טכך היה
אנני רוצה לקלקל למי שטרם שמע את הרצאתה החדשה של מירי השבוע אבל באמת שהייתה זו ההרצאה של פתיחת השנה מבחינתי
אני ממש הקשבתי לכל הברה ווממש התענגתי על הטפעתה המרהיבה- מירי שיחקת אותה היום עם האקססוריס והחולצה היפייפיה שאני לוקחת בעיקר היום מההרצאה זטת הבחירה האישית שלי עם עצמי ללמוד איך יותר לאהוב את מי שהנני ולהשתנות
לא לצפות שאנשים ישתנו ויפרגנו לי אלא לפרגן לעצמי לא לצפות שמישהו ירים טלפון ויזום דבר מה-אני יוזמת אני מתקשרת מפרגמץ ואומרץ לו איזו אישה מדהימה שאני שכך הצלחתי לשמור בחג
ןשזה לא מובן מאליו.
מישהיא יקרה ציינה פה היום שלא תמיד אנו זוכים לפרגון ותמיכה מצד הכי הקרובים אלינו וזה לא משנה אם זה בעל אישה אם אב אח אחות ילדים או חברות טובות

אמת זה כואב מעציב וצובט בלב אבל מה שחשוב שאנו נפרגן לעצמנו נזכיר לעצמנן כמה אנחנו מופלאים בזה שאנו עושים מאמצים כאלה ואחרים ולא רק בענייני המזון ובשורה התחתונה כשאנו אוהבים את עצמנו זה מקרין על כל הסביבה
מישהיא אמרה לי הבוקר בחוג0את נראית מדהים למרות שעלית המון במשקל
חייכתי חיוך רחב כי שני המשפטים היו נכונים טרק אמרתי-נכון ותודה על המחמאה בשביל זה אני פה###
וממש לא נעלבתי כי הרי אני בעשייה ואצל מירי וכל מה שעלה אני מבטיחה בהן צדק שיירד ריבית ד'ריבית
לא מעניין אותי כמה זמן עד שאוריד את החובות אני השנה יושבת ומקשיבה היטב היטב כמו טאבולה ראסה
האמת ובגילוי נאות שאתגעגע מאוד ומירי ואריה יחסרו לי ב3 השבועות הקרובים אך גם להם מגיעה יופשה ומנוחה וכך מירי תשוב עוד יותר תוססת ומלאת אנרגיות עם שלל סיםטרים וחוויות ואני כבר מצפה לכך
ולי יש עבודה ומלאכה לעשות יד השקילה הבאה עלינו לטובה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היית מדהימה היום בהרצאתך והופעתך נקודה!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!