הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך רוצה לתקוע!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2012 21:02

מיכל שרון
מיכל שרון
אבקת השראה? אהבתי.. אם היתה לי הייתי מבזבזת את כולה על בעלי הסובל והמתייסר.. (אל תיקח את זה אישית.. ככה זה כשקרובים לצלחת).
מה שכן יש לי זה זה:
כל יום יכול ללכת לשני כיוונים - או שיעבור בשליטה ואיפוק או שיידרדר לתהומות רגשיים ואיבוד רסן.
מה שלא יילד יום לפחות אני שולטת באיך הוא יתחיל.. מנסה לתת את הטון מבחינת האנרגיות והתחושה הפנימית ליום שעומד לפניי.
וכל יום שמתחיל בצעידה הוא יום שמוטה לטובת השליטה והאיפוק.. ככה זה.. זאת הסטטיסטיקה של השומן שלי..

אני מקווה שזה מדבר אליך ושאתה מבין את הכוונה שלי.. מקווה שזה מפיח בך השראה כלשהי ואולי גם באחרים.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 20:31

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכל שרון כתב:
מטפס יקר.. נשקלים רק פעם בשבוע.. כמו שמירי אומרת גם זה מספיק מזוכיסטי.. לתשומת ליבך!

תודה מיכל. אולי תפזרי עלי קצת ״אבקת השראה״ כך שמחר אקום מוקדם לצעידה..? תודה ותרגישי טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 20:04

מיכל שרון
מיכל שרון
מטפס יקר.. נשקלים רק פעם בשבוע.. כמו שמירי אומרת גם זה מספיק מזוכיסטי.. לתשומת ליבך!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 19:36

מטפס הרים
מטפס הרים
בנות , שתדעו לכן שאין לאף אחד מונופול על הבאסה ההורמונלית .. גם בלי אותו יום בחודש שאינו נחלת הבנים, יש גם לנו אטרפים, ים שלם של סיבות חלקן הזויות שמביאות אותנו לאכילה רגשית, תחושת מיאוס ורצון להתייחד עם מגנום או במקרה שלי פיתה עם חומוס וים תפוחי אדמה שנשארו מהעוף בתנור של הילדים מהצהרים.. ועוד בדרך כמה דברים שואב כמו לברדור... ודווקא היה לי אחלה יום מכל בחינה אפשרית. ואכלתי ארוחת ערב ... מה זה? למה? איזה סכר ניפתח? איך אני יכול להיות תותח ( לפי מקורות זרים אין הנחתום מעיד על עיסתו ואני מתנצל אם שה נשמע לא צנוע.. לא זו הכוונה) בכל מיני מעגלים בחיים.. ויש מעגל אחד שבו אני לעיתים נישלט ומנוהל ולחלוטין לא מנהל כמו ביתר מעגלי חיי? אם אשקל מחר יהיה לזה מחיר כבד... ואולי לא כדאי להישקל כל בוקר ( נינהג שפיתחתי לאחרונה) אלא רק ביום שקילה? מה דעתכן חברות יקרות??? זה מבאס. מ ב א ס!! אז שוטפים פנים מנגבים וכל היתר אך זה עדיין ״מביא לי את החלסטרה״... פשוט חבל לי. מת כבר לשבור את השלש ספרות, מרחק נגיעה!!! ויורה לעצמי ברגל...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 16:32

toly
toly
מיכלי יקרה
אנחנו יודעים איזה אופי מדהים יש לך
את חייבת וסליחה שאני דעתנית שכזו את וגיתי חייבים ללכת לשמוע את מירי ןלהישקל
ההאצאה היום היתה מאלפת ויש ךי תחושה שהיא תרגיע
אם יש זמן ומקום
תקפצו לנשום קצת אויר ים או תבקשי מגיתי היקר לעשות סיבוב ביחד בים או כל מקום אחר שמרגיע אותך
כן ההורמונים האלה פשוט משגעים גם כשאין הריון אלא פשוט מחזור או סתם גלי גיך או סתם יום הפוך כפי שגם ירע לי
לט ישנתי חצי לילה התעוררתי מאוחר ואיחרתי לפגישה בטרם הגעה למירי היום
כבר הייתי בטוחה שאני לא מגיעה היום להישקל אבל עשיתי מאמץ התלבשתי יפה שמתי רטז/ והרבה כיסוי העיגולים סביב העיניים(זהו אני כבר בגיל שאפשר להתחיל....
כל עך שמחתי שהגעתי וגיליתי שאני על המקום ולא העליתי גרם למרות החג ולמרות הדגל האדום
וההרצאה הייתה מדהימה זאת אומרת מירי הייתה מדהימה ואיזו אנרגייה שהייתה לה היום
בקייצר יקרה שלנו נגבי דמעות שטפי פנים ורוצו למירי
ואם אתם צריכים בייביסיטר לתומר המקסים-אני מוכנה
יש לי קסם מיוחד עם תינוקות וכלבים
הם תמיד רגועים ליידי ועל מרחביי....
המשך יום מחוייך
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 16:11

מיכל שרון
מיכל שרון
היה לי יום מסריח בעבודה!!! כמה שהיום שלי התחיל טוב ובאנרגיות חיוביות ככה מהר הוא התדרדר לתהום של גועל נפש.
אני יודעת שזה ההורמונים.. אני יודעת שהרגישות שלי עכשיו היא לא רגילה אבל באמת שהיה לי יום רע..
סיימתי את מה שהייתי ממש מוכרחה וברחתי.. רק יצאתי מהמעלית וכבר טלפון לגיתי וממש כמו הילדים... איך שראיתי את אמא התחלתי לבכות? אז ככה.. איך ששמעתי אותו כל הג'יפה יצאה בבכי היסטרי.. עד עכשיו אני עוד עם שאריות יבבות חנוקות..
ואם לא גיתי בטלפון שליווה אותי עד הדלת ולא מירי שאני צריכה להתייצב בפניה היום בערב.. אני מזמן כבר במכולת קונה מתוק ועוד מתוק כדי להעביר את המרירות שיש לי בנשמה עכשיו..
גם ככה מרוב שהיה לי יום מעצבן ומעפאן תקעתי בעבודה חבילת פריכיות שלמה (לא מרעב.. כי כבר הייתי שבעה.. פשוט כי זה מה שהיה).. אז נכון.. לא חרגתי עדיין מה-600 קלוריות פחמימות היומיות שלי.. אבל בהחלט חרגתי מההקשבה שלי לרעב ושובע.. ועוד על מה?! פריכיות!!! upset

אוףףףףףף!!!!!!
אני שונאת את האובר-רגישות שלי.. אני מתחילה ממש לשנוא את העבודה שלי.. אני כבר לגמרי שונאת חצי מהאנשים שם (שמגעילים אליי ברמות!!!) ואני שונאת את זה שהבטחתי לגיתי שאני לא תוקעת עכשיו.. ועם כל האהבה שלי אליכם כאן בפורום.. הייתי מעדיפה להתייחד עכשיו עם מגנום ולא אתכם.. dont take it the wrong way ... wink

זה מדהים איך שעם כל השליטה שאני מפגינה בחודשים האחרונים.. אפיזודה אחת רגשית ואני מוכנה להתאבד על המתוק..
לזרוק את הכל הצידה ורק להתמכר לסוכר.. גם זה מבאס..

טוב נו.. אני אשאף לסיום כי זה פוסט די מדכא (על האמת להיאמר כן?) ואני חייבת ללכת לשטוף פנים ולהצליח לעשות באמת "בטל ומבוטל" לכל הגועל שזרקו לעברי היום ולהחליף מצב רוח כי יש לי תומריקו אחד מתוק לקחת מהגן עוד מעט..
לפחות לשבת ולכתוב קצת ולשחרר גם פה קיטור כללי כזה + כוס מים קרים כבר הרגיעו חלק מהסערה הפנימית... גם משהו..
בא לי מתוק!!!!!!
Fork Off
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך רוצה לתקוע!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!