הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב של שנה חדשה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2012 22:10

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
בוקר טוב ושאפו ענק לכל המחוננים הצועדים בשבילי ארצנו,
מקווה להידבק בחיידק הזה ולהתחיל גם איזושהי פעילות גופנית,
שנת צעידה נעימה!!!!

אני לא מצליחה בבוקר ועברתי לכן מזריחה לשקיעה 18:00 פלוס היא בהחלט שעה נהדרת לשעת הליכה עם כל עם ישראלsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 13:25

רבקה
רבקה
כן יקיריי
יום חדש בשנה החדשה הבאה עלינו טובה
עם המון החלטות חדשות ואנרגיות חדשות
בתקווה שהכל יתממש ולכולנו יהיה רק טוב
שוב בתלם השליטה אחרי "פורענות" החג
ומי יתן שהכל יהיה בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 12:27

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכל שרון כתב:
חופשי גבר טיפוסי.. אם גיתי היה קורא ו/או מגיב בפורום הוא היה יכול להזדהות איתך בדיוק באותו עניין אתמול..
נפילה אחת קטנה ושמעתי את גניחות הפצוע האנגלי כל היום.. כל הסבל הקיומי בברך של גיתי ממש... wink

מטפס הרים כתב:
מיכל, המשמעת שלך בענייני התזונה ובעיקר בעניין לצאת מהבית ולא משנה מה ולצעוד- ראויה לחיקוי. הלוואי ואגיע לזה. הלכתי בחג הזה שלש פעמים!! זה דרמטי אבל אני עוד לא בקטע של " יתהפך העולם אני יוצא לצעוד" ומקווה מאוד להגיע לשם.
אתמול צעדתי מאוחר וקצר יחסית , ב9 וחצי וכבר היה חם בגבעות ראש העין, וקצת נפלתי כי צעדתי במקום לא ממש נוח ( מתלהב...) , לא משהו מיוחד , כלום לא קרה רק שריטה קלילה, אבל זה הספיק לי להיכנס למצב של רחמים עצמיים על הנפילה והחום ולחתוך הביתה ( גבר טיפוסי הא?? חחח...) , אז אני לוקח השראה ממך בתחום. כל הכבוד!!

כן, זה די מדהים שאנחנו הבנים עם חום של 37.2 כבר עורכים צוואה.. ואתן הבנות עם חום של 39 ממשיכות לתפקד.. זה תמיד היה פלא בעיני..
שלא לדבר על זה שאם אני בדיאטה ופתאום ניכנסה לי אנטיביטיקה אז זהו זה,, איזו סיבה לאכול יותר... כי אנטביטיקה זה מחליש...ואז גם ברור שלא צועדים בחוץ.. זה מחליש...
גדול הקטע הזה של גברים ממאדים ונשים מנגה, או ההיפך אף פעם לא זוכר...
ד"ש לגיתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 12:14

מטפס הרים
מטפס הרים
אשירה כתב:
שנת צעידה נעימה!!!!

הי אשירה.
אני לא יודע כמה אמשיך ואתמיד, כבר הייתי בעבר הדי רחוק בקטע של מתלהב, צועד ואז זה נגוז.. אבל נראה לי שהפעם, כמו כל הגישה שלי, הסבלנות שלי והנכונות שלי לתהליך ממושך , מבוקר וולא זבנג וגמרנו, נראה לי שהפעם זה יכול להפוך לשיגרה.
החכמה היא לצאת את הפעם הראשונה. ויש משהו, קשה לי להסבירו, בסוף ההליכה, יש תחושה של נצחון , רגע קטן גדול של "עשיתי את זה"
ואני מאוד ממליץ שאם את יוצאת תעשי זאת בבוקר, אני מודה שזה אכן נותן טון מסויים לכל היום שאחריו.
אני כותב לך כמו איזה צועד ותיק וידוע... מי שישמע... אבל אני באמת מקווה שתנסי ואני מקווה שאמשיך גם אני.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 11:27

אשירה
אשירה
שנת צעידה נעימה!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 11:26

מיכל שרון
מיכל שרון
חופשי גבר טיפוסי.. אם גיתי היה קורא ו/או מגיב בפורום הוא היה יכול להזדהות איתך בדיוק באותו עניין אתמול..
נפילה אחת קטנה ושמעתי את גניחות הפצוע האנגלי כל היום.. כל הסבל הקיומי בברך של גיתי ממש... wink

מטפס הרים כתב:
מיכל, המשמעת שלך בענייני התזונה ובעיקר בעניין לצאת מהבית ולא משנה מה ולצעוד- ראויה לחיקוי. הלוואי ואגיע לזה. הלכתי בחג הזה שלש פעמים!! זה דרמטי אבל אני עוד לא בקטע של " יתהפך העולם אני יוצא לצעוד" ומקווה מאוד להגיע לשם.
אתמול צעדתי מאוחר וקצר יחסית , ב9 וחצי וכבר היה חם בגבעות ראש העין, וקצת נפלתי כי צעדתי במקום לא ממש נוח ( מתלהב...) , לא משהו מיוחד , כלום לא קרה רק שריטה קלילה, אבל זה הספיק לי להיכנס למצב של רחמים עצמיים על הנפילה והחום ולחתוך הביתה ( גבר טיפוסי הא?? חחח...) , אז אני לוקח השראה ממך בתחום. כל הכבוד!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 10:14

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 07:45

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכל יקרה ואנשי פורום יקרים
אני בדיוק בדרך לטלויזיה לערוץ 2 בשעה 9
לדבר על איך מתחילים שנה חדשה עם מטרה ומוטיבציה
נדבר על זה כמובן בחוגים...היום ומחר עובדים במתכונת שונה
בגלל החגים. פרטים באתר או בטלפון 0505308185 תודה
שנה טובה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 07:25

אקורדיאון
אקורדיאון
יום חדש עם אנרגיות מחודשות.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 07:21

מיכל שרון
מיכל שרון
אז איך קמים לבוקר חדש של שנה חדשה?
לא יודעת מה אתכם.. אני קמתי עייפה וחסרת מרץ או חשק.. אבל כל זה לא שינה כלום.. אז מה אם גיתי במיטה עדיין ותומר הגיע גם משומקום וכולו התרפקויות מתוקות של שובבות שעוד לא התעוררה? 
לי יש משמעת.. זה הדבר היחיד שיש לי.. שמתי נעליים ויצאתי למסלול הקבוע.
תוך כדי ההליכה חשבתי איך בעצם כבר אתמול מהבוקר עזרתי לעצמי להתחיל שנה חדשה שפויה ובשליטה..

גם אתמול קמתי לצעידה.. חזרתי ממנה ויצאנו לים.. רק שאתמול במקום סנדביצ׳ים ופירות הגיעו לים רק ירקות חתוכים וביצים קשות והרבה מים! 
חזרתי מורעבת ברמות בצהריים ולא התעצלתי ופתחתי קופסאות ובהן שאריות חג.. עמדתי וחתכתי סלט גדול עם טונה (מיותר לציין שדאגתי להעמיס את מגירת הירקות כאילו אין מחר; והתענגתי עליו ברמות!! אחרי יומיים של אוכל כבד ומבושל היה משהו מבורך בקלילות המרעננת של הסלט.
בערב אכלתי רק עוף בתנור.. בלי תוספות או משהו ליד.. 
אז אל היום עובר בקלילות ושמרתי בלי פחמימות מחמש אז איך אני לא אקום בקלילות ובטוב לבוקר חדש?!

כמובן שכבר הכנתי אתמול סלט עשיר להיום בצהריים.. ומחכה לי היוגורט עם התפוח והקוואקר לבוקר.. 
ואני כבר ממש מצפה לשקילה הערב..
אולי עליתי, אולי לא.. מה שבא לי לדעת זה בעיקר מה עשיתי בשבוע וחצי הזה מאז ראשון שעבר..
בא לי להביט לעצמי בלבן של העיניים..
כי זו שנה חדשה - שנה של מודעות, שנה שאין בה פחד או הסתתרות מהאמת, לא מטמינה ראשי בחול יותר.. בשום תחום..
זו שנה של לקיחת אחריות, של בחירות אמיצות, של הקשבה לעצמי.. הקשבה אמיתית!

אז בנימה זו אשאיר אתכם להצניע כל אחד את הבוקר החדש שלו.. אני עפה למקלחת.. (;

שיהיה יום נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב של שנה חדשה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!