|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2012 04:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל היא דיאטנית ואכן זו שמשיבה להודעות . לגבי מתכונים יש לך מספר קלוריות לכל מתכון ובהחלט אפשר לגוון,התפריט בסופו של דבר מהווה בסיס וההצמדות אליו חשובה בתחילת התהליך,חשוב להקפיד רק כשבוחרים מתכון לגבי פחממות עד חמש. בהצלחה רבה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 23:40
 שח Posts: 169
|
מחר הוא יום הקיזוז, לטובת מי מאיתנו שטרם חווה יום קיזוז (כמוני) ארשום את מה שמירי אמרה בסרטון: יום קיזוז:  מארז של פריכיות אורז כ 500 קלוריות (כ 3 חב') לאורך היום - עד השעה חמש כמובן  עם קופסת גבינה אחת וירקות טריים חתוכים לאורך כל היום (על מנת לחסוך גם את מנת השמן ) לארוחת ערב - סלט ירקות עם כף שמן אחת וקופסת טונה או ביצה קשה האמת שלא נשמע קשה כלל... מה גם שלדעתי חייבים יומיים של קיזוז אחרי מרתון אכילה של 5 ימים ברצף (שכה יהיה לי טוב..) פשוט מפחיד מה שהיה אצלנו החג הזה ועוד יותר מפחיד שפעם ראשונה שאני ממש שמה לב לכמויות של האוכל שזרמו אצלנו בלי הכרה.... ומחר לא יום ראשון, לא תחילתו של שבוע, מחר יום רביעי, יומיים לפני שבת... שבתתתת - המלכוד הכי קשה שלי.....
אז אין כמו ראש השנה, אחד ה-חגים ! הכי מרגשים, משפחתיים, אופטימיים, מהנים, טעימים ונהדרים ו....כמה טוב שהוא מאחורינו  כל אחד חזר לביתו שלו ושב הסדר על משכנו, מי אמר ששיגרה זה רע?!  מחר בבוקר השכם, אעלה על המשקל ואראה כמה עליתי בכדי שאדע בדיוק על הגרם כמה עליי לקזז... ואיך לימדתם אותי כאן?מה שעולה מהר יורד מהר...? מבחן ההוכחה חל מחר...... מחזיקה אצבעות ומקווה שזה נכון כי בשבוע וחצי שלפני החג - הורדתי כמעט שלושה קילו אבל הספקתי תוך 5 ימים של סופ"ש וחג להעלות כבר קילו פלוס בחזרה..... חבל שלא היה לי איזה שיבוא ויעצור אותי ויגיד לי דייייייי! אומנם עצרתי את עצמי, ועל זה אני גאה, אבל תמיד באיחור קל, רק אחרי טעימות מכל דבר...
פעם ראשונה היום שהצצתי בפורום מתכונים, ויש שם כמה רעיונות יצירתיים שנשמעים לי מעולה! רק מה? יש שם כמה וכמה מצרכים שבכלל לא מופיעים בתפריט הדיאטה שקיבלתי אז מה עושים? לדוגמת צנוברים, אגוזים, וכל מיני שילובים נוספים? ויש שם את מיכל שרושמת כמה קלוריות זה כל מתכון...האם זו אותה מיכל שמגיבה לי להודעות בפרטי כשאני רושמת אונליין למירי באינטרנט? היא דיאטנית? או שזו מיכל שלנו כאן שסיפרה על ההיריון וכו'? או ששתיהן זו בעצם אותה אחת? חחחחח התבלבלתי לגמרי כבר....
כל כך רוצה כבר להתחיל הליכות, אני קוראת אתכם ומרגישה שזה בוער בי, איך שאתם נהנים מזה כל כך, שלא לדבר על כמה שזה בריא לנפש ועוזר לעיצוב הגוף ולתחושת המסוגלות בדיאטה הזו.. אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה לפני סוכות (עיניינים אקוטיים בעבודה שלי ושל הבעל שלא מאפשרים לנו מרחב נשימה...)
אזזזז...... שיהיה לנו מחר יום קיזוז נפלאאאאאאאא, אני מתכננת מלא (היתרון בפריכיות שזה מצמיא בטירוףףףףף חחח) המשך עידכוניישן - מחרררר לילה טוב חברים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|