19/09/2012 05:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחחחחח זה מחזיר אותי לסבתות שלי ובכל שנה בכל חג כולנו מעלים על נס את סוגי המאכלים והמאפים שהו ואימי נהגו להכין. ללא ספק חטא שווה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 19:16
 dany Posts: 19819
|
אכן גם אם יהיה קנס, אוכל של אמא זה תענוג עילאי........... חחחחחחחחח אני האמא......... וחוזרים לשגרה שבוע הבא למי שצם יש גם יום כיפור קצת קיזוז......... ועד סוכות בהחלט אפשר לאזן את התקציב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 19:02
 EFF Posts: 6409
|
חח..לבריאות - אוכל של אמא פטור מקנסות...אגב, אמא - אימי ז"ל תמיד אמרה לי"את לא שמנה - תראי איזה ידיים רזות יש לך"..הידיים לא היו שמנות אף פעם זה נכון - אבל מה עם הטייר? היום גם הוא איננו וזה אושר עילאי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 18:41
 אשירה Posts: 4292
|
גם אם יהיה קנס שלם אותו בשמחה כי מחר חוזרים לשיגרה הבטוחה והמגוננת והשליטה תחזור לידיך.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 18:32
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אתמול לא הלכנו בסוף לאימי. הלכנו היום. אימי היקרה עושה קציצות שטעמן הוא גן העדן ... וצלי בשר ומרק זך .. ועוד ועוד מאכלים פולניים וישראליים. ״ זה בכלל בלי שמן״ אומרת לי אימי המקסימה אבל אני הרי יודע אמת מהי..״ ואלו ירקות בתנור טיפת שמן אין בהם״... היא ממשיכה... ואני יודע שגם בתנור שמן יכול להסתדר יופי... ״וזו עוגת תפוזים בלי סוכר, נו טוב רק חצי כוס אבל הכל מיץ תפוזים בריא״... כולם כולל אחי הגדול ומשפחתו חגגו וגם אני אך באמת באמת, שבועת צופה, ניזהרתי, שמעתי וראיתי את הפוסטים התומכים שלכם.. אבל אין ספק שאכלתי יותר ממה שהייתי אוכל בביתי מיבצרי... היה כל כך טעים.... אוכל של אמא שגם בפשטותו הוא הוא משוש לחיך ולנפש.. הוא לא סתם אוכל הוא מחוזות ילדותי.. האם מחר אשלם קנס על ההתענגות הזו?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|