הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חג שמח ושנה טובה לכולם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/09/2012 01:17

tutit
tutit
אשירוש יקרה
מאחלת לכולכם הרבה בריאות אושר והצלחה בכל.................
בשורות טובות שנה טובה וחתימה טובה
באהבה ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 21:23

קרנושה
קרנושה
אשירה אהובה..רק בריאות ושלווה יקרה שלי! שולחת לך חיבוק גדול ומאחלת שנה נפלאה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 22:08

נחושה
נחושה
אשירוש יקרה,
מקווה שתהיינה בשורות טובות בפיך ומתפללת שהפרודצורות והניתוחים יצליחו והחלמתו תהיה מהירה וטובה
נשיבוקים של תמיכה ואהבה♥♥♥
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 13:39

רבקה
רבקה
אשירה אישה יקרה
שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנת בריאות
ובעלך בעזרת השם יעבור הכל בשלום
ותעבור עליכם שנה רגועה ומתוקה
את בליבי עם חיבוק וחיזוק ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש אישה יקרה,מאחלת בריאות שלמה לבעלך ולבנך.מי יתן והשנה תהא רצופה בבשורות טובות.
כרגיל מחבקת אותך לחיזוק.
באשר לאיחוד המשפחה סביב שולחן החג,ללא ספק הנאה צרופה וגם קצת חריגה באוכל שווה.
שנה טובה ובריאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש אישה יקרה,מאחלת בריאות שלמה לבעלך ולבנך.מי יתן והשנה תהא רצופה בבשורות טובות.
כרגיל מחבקת אותך לחיזוק.
באשר לאיחוד המשפחה סביב שולחן החג,ללא ספק הנאה צרופה וגם קצת חריגה באוכל שווה.
שנה טובה ובריאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 16:59

מטפס הרים
מטפס הרים
אשירה יקרה. מצדיע לך ולמשפחה שלך שנשמעת לי ניפלאה, ישראלית שרשית, מלח הארץ. אין עלייך. שנה טובה ובעיקר בעיקר בריאות בריאות בריאות. להתראות ורק בשמחות. מטפס ההרים
edited by מטפס הרים on 9/18/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 16:16

dany
dany
אשירה יקירתי
כמובן שאתחיל באיחולי בריאות לבעלך ושתהיינה אך ורק בשורות טובות , ושהוא יעבור את הניתוחים בהצלחה במהירות ובקלות, אמן.
בנוגע לאסף, אכן הבשורות הן ממש לא נעימות אך טוב לדעת ובכך להקדים תרופה למכה. שיודעים אפשר לעזור, לתמוך, ולרפא.
גאה בך על הצלחתך בערב החג לעבור את כל המשוכות בהצלחה.
ומאחלת לך שנה טובה כזו שתהייה לך קלה ונוחה.
מכל הלב
אוהבת דני
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 14:46

אשירה
אשירה
לקראת ערבו של חג יש מקום לסיכומים ומסקנות ואיפה הכי כיף לשתף אם לא בפורום הזה שמבין אותנו הכי טוב.
אתחיל בדברים הפחות נעימים ואחר כך אעבור לדברים המשמחים. ראשית בעלי אמור לעבור שני ניתוחים, ניתוח ראשון ביום ראשון הקרוב שזה אומר שביום כיפור אני מתנחלת במלונית של תל השומר כדי להיות לצידו. לאחר מכן הוא אמור לעבור החלפת מסתם וזה יתבצע ברגע שרק יתאפשר לאחר שיתאושש מהניתוח הראשון ויהיה כשיר לעמוד בפרוצדורה הזאת שתיעשה דרך צינתור.
דבר שני שנפל עלינו כרעם ביום בהיר הוא שאצל בני אסף שהוא ילד (בן 26wink) בריא לכל הדעות, פעיל, קרבי עם כל המשתמע מכך וגם עוסק בספורט, פתאום התגלה מום מולד במסתם האורטלי וכבר יש לזה השלכות מסוימות על אבי העורקים. הבהלה הייתה גדולה כי קרדיולוג קופת חולים מאוד הפחיד והפנה אותו בדחיפות למנתח מומחה. מזלנו שיש לנו את פרופ' הוד שמלווה את בעלי 25 שנה ואנחנו בוטחים בו וסומכים עליו בעיניים עצומות, בביקור אצלו הוא אומנם אישר את כל הפרטים אולם קבע שכרגע אין עדיין מקום לניתוח אלא למעקב, טיפול תרופתי והמנעות מסוגי ספורט מסוימים העלולים להחמיר את המצב. כך או כך זה לא פיקניק אבל יש לי בן גיבור ולמחרת הביקור אצל הרופא הוא שם עליו מדים ועלה לצפון לקחת חלק בתרגיל הגדול שהתבצע שם, כי כמו שהוא עשה צבא שש שנים במסירות ובמקצועיות כך גם במילואים הוא עושה את המקסימום ויותר ואפילו נהנה כי יש לו תפקיד אחראי ומאתגר, אף פעם לא שמעתי אותו מקטר או מתלונן וזה כיף גדול.
דבר שלישי שקרה לפני החג הוא שנפטרה אשתו הראשונה של בעלי, שני ילדיו מנישואים אלה, שחיים בחו"ל, נמצאים כעת בישראל ואנחנו עושים כמיטב יכולתנו לעזור ולהקל עליהם בעת הקשה הזאת.

וכעת אעבור לדברים השמחים הקשורים לראש השנה. הארוחה הייתה אצלנו והיה בה איחוד משפחתי נדיר שבו השתתפו כל הילדים של בעלי וכל הילדים של אחותי שאחד מהם חי בחו"ל והשאר מתוקף היותם נשואים לא תמיד איתנו. הפעם היינו שתי המשפחות בהרכב מושלם והיה בזה משהו מאוד חגיגי ומיוחד. הארוחה היתה מאוד מוצלחת. קיבלתי עזרה ובמיוחד בנושא המתוקים לא הייתי צריכה להתעסק וזה הקל עלי מאוד בזמן ההכנות לארוחה. הכנתי כל מיני סלטים מעבר לאוכל המסורתי של ראש השנה וזה פתח אופציות לא להרבות בפחממות. ערכנו שולחן לתפארת ולמרות שנעזרתי הפעם בכלים חד פעמיים (מהסוג החגיגי כמובןwink) זה לא פגם ביופי של השולחן אלא להפך, אפילו פתח אופציות ליצירתיות יתר ולכל מיני קישוטים ותוספות שברגיל אני מקדישה להם פחות. התגובות היו מאוד מאוד מפרגנות, לשולחן הערוך, לטעמים של האוכל, לאווירה החגיגית והנעימה ששרתה בארוחה, בקיצור הייתה תמורה לאגרה כלומר המאמצים שהשקעתי נשאו פרות.

למחרת, כלומר אתמול, קצת זייפתי עם האוכל, זה היה צפוי, תמיד לאחר ירידת מתח זה קורה לי. הפעם קצת פחות מבעבר אבל עדיין. בתי שומרת עלי מכל משמר וכאשר היא ראתה שאני לא עומדת בשאריות המתוקים היא העלימה אותם מהבית ועל זה אני מודה לה למרות שבסתר ליבי הייתי רוצה שיישארו עוד קצת אבל בינינו, מי מאתנו לא היה רוצה, טוב שיש בסביבה אנשים שדואגים לנו לפעמים יותר ממה שאנו דואגים לעצמנו.

אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, הרבה בריאות אושר והגשמה עצמית, כל אחד מהמקום שהוא נמצא בו ולאן שהוא שואף להגיע,

באהבה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חג שמח ושנה טובה לכולם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!