19/09/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירוש על כל זה נאמר אמן ואמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 18:35
 אשירה Posts: 4292
|
בהמשך לדבריך, מטפס יקר, שאגב אני מזדהה עם כולם, אני גדלתי על המנטרה שליהודים אין ארץ אחרת מלבד ארצנו הקטנטונת. זאת ספגתי מאבי שהגיע עם משפחתו לפלשתינה כחלוץ, ומאמי שברגע האחרון הצליחה לברוח מאימי השואה, בניגוד להסכמת הוריה, ובכך חרצה את גורלה לחיים ואילו גורלם נחרץ למוות. אז לחיות בארץ הזאת זו אמונתי השלמה ובנוסף לכך שארצנו יפהפיה זו היא ארצנו היחידה ואת זאת העברתי לילדי שגדלו ובגרו ועוד מעט יעמדו ברשות עצמם. למרבה הצער אנו נוחלים אכזבות לא מעטות ובמיוחד מממלאי תפקידים ציבוריים שאמורים להיות מופת ודוגמא לדור הצעיר ולא תמיד הם ממלאים את יעודם אלא להפך "עושים לביתם" בעיקר וזה מקומם מאוד. נקווה שהשנה החדשה תהיה סימן לשינויים לטובה, למעשים טובים שיגבירו את תחושת הביטחון האישי של כל האזרחים, ואיני מתכוונת למצב הבטחוני, שכבודו במקומו מונח וחיינו תלויים בו, אבל שלא ייתלו בו את התרוצים לכל המחדלים הפושים בחברתנו. אז יש לנו ארץ יפה וטובה ותושביה יפים וטובים וצריך רק למצוא את החיבור כדי שילדינו לא יפזלו למרחקים וכדי שהיהודים מהתפוצות יגיעו בהמוניהם לכאן. שנה טובה, שנה של חן וחסד, סבלנות וסובלנות, פירגון ותמיכה ובעיקר אהבה רבה וקבלה הדדית,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 17:16
 מטפס הרים Posts: 1533
|
דני וטולי יקרות. מה שנקרא, הבאתן לי להנחתה. אכן יש לנו ארץ ניפלאה, נופי בראשית קסומים ויש כאן כך כך הרבה אנשים מצויינים ויש גם כל כך הרבה מצויינות ישראלית, במובנים רבים אור לכל אומות עולם. וכל זאת בתנאים מאוד לא טרביאליים ובנסיבות הסטוריות מיפלצתיות. על כך גם גאוותי. זכיתי לייצג את הרעיון הציוני בכמה מדינות וגם בתפקידי הנוכחי אני מביא לעולם את פניה היפים מאוד של מדינת ישראל. גאווה צרופה ולב נירגש זו הרגשתי כל פעם שאני שומע את ניגון התיקווה מלווה בדגל צבעי הטלית. אמיתי!! יחד עם זאת בראש השנה הזה אני חש גם חשש עמוק ביותר אל נוכח כמה מחלות יסוד מאוד מהותיות שהחברה הישראלית חולה בהן. חלקן לטעמי מחלות ממאירות שמעמידות במבחן את סיכויי המשך שגשוג המיפעל שניקרא מדינת היהודים. חג היום ואני מעדיף לראות חצי כוס מלאה ( בדיאט קולה לא ביין , דיאטה או לא?) וגם איני רוצה להיכנס לעניינים פוליטיים כי הפורום הניפלא הזה הוא מעל כל הפוליטיקה ,,,, וכאן כולנו משפחה אחת... בקיצור אני מאוד מאוד מודאג ויחד עם זאת אעשה הכל שכאן תמיד אנשים יאמרו שלום זה לזה וחבר תמיד יהיה חבר.ולתפארת מדינת ישראל והלוואי שרוחו של הפורום המגניב הזה תשרה על החברה הישראלית באשר היא. edited by מטפס הרים on 9/18/2012 edited by מטפס הרים on 9/18/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 11:33
 dany Posts: 19819
|
נשבעת שחשבתי היום לנעול נעליים סגורות ולצאת......... השעה אצלי תמיד מוקדמת......... אך עדיין לא יצא לפועל. אולי מחר??????????????? אך מסכימה איתך שיש לנו ארץ נהדרת, צריך רק לנסות לראות אותה ולא לחפש תמיד שחור משחור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 10:26
 toly Posts: 898
|
סליחה מרוב מרץ כתבתי בפולנית ) להלן הכותרת מחדש: שורו הביטו וראו איזו ארץ נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 10:23
 toly Posts: 898
|
אומנם יום העצמאות טרם הגיע גם הלטקע'ס טרם ביצבצו מהמחבת אך לי בא להרים דגל ישראל כחול לבן וכוס מים לחיי מדינתנו וחיינו בה אומרים שאנו עם לכלכן בפארקים אומרים שאנו חצופים בכבישים ומצפצפים בתרועה רועמת בכבישי ישראל בחגים ?? אז אומרים אני רוצה בשישים שניות לקחת אתכם לארץ ישראל האחרת הספקתי כבר לצעוד היום יחסית מאוחר עבורי(730) עדיין היה קריר ושקט יחסית במסלול הצעידה הגעתי לים-איזו בריזה מענגת לרגע היה נדמה לי שטפטוף קל על ראשי אך היו אלה טיפות הגלים הנשברים על הדק וכאן ההפתעה- השבילים היו נקיים לחלוטין אומנם נראו ערימות ליד הפחים אך לא בגללים על השבילים(בחיי לא דרכתי היום על חתיכת יציאה טריה של כלב או כחבה) אנשים זרים לי לחלוטין שעברו אותי בצעידה מהירה בירכו בשקט לשנה טובה עם חיוך רחב ואני גם השבתי בהנהון חייכני פשוט קסם של אווירה שכמעט רציתי לחבק את העצים מסביבי_הפסעיאטר המחוזי קבע שאני נורמטיבית ואפילו המליץ על כך ) גם במסלול הים היה נקי ללא שברי בקבוקי שתיה ורוכבי האופניים רכבו בטור עורפי וסדר מופתי מבלי לדרוס אותי הפעם חוץ מקורקינט חשמלי שנע בשקט שפוט לא שמעתי אותו והוא לא הבחין בי אבל השבח לאל לא פגעתי בו והוא רק נתן ברקס לבורקס שלא אכל עדיין.... אומנם כשיצאתי לא חשתי ממש טוב(אני כבר יומיים עם חום בינוני) אבל אמרתי לעצמי קדימה F16 את אינך מביישת את הטייסת של מירי(למירי מגיעים להישקל גם ב40 מעלות) ואם תזיעי יותר בדרך עוד יותר טוב ולקחתי עימי את תיק המים מהאופניים (עד 3 ליטר מכיל) ובאמוס מוצ'צ'אוס לטבע ולמרלבים שבתי נוטפת חבל"ז אבל מלאת אנרגיה ולאחר שהתקלחתי מדדתי חום-נייט חום אך המון מצב רוח טוב רוגע בקיבה ושובע מהמים ויש לנו ארץ נהדרת עם אנשים טובים באמצע הדרך מי שטרם יצא לטייל לצעוד לרקוד לטפס בשבילי ישראל-זה הזמן היום!!! לא מחר-עכשיו-אתם עוד תברכו אותי על כך בשם צוות הפארק והנהלת חופי ישראל חג שמייח וכייפי ובשליטה אה??!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|