הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא על האוכל לבדו-הגיגי סליחות וכפרות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2012 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך יקרה כחולת חיות מושבעת ומנסיון של שנים גם בין ההולכי על ארבע יש את הרזים ויש את השמנמודים וכפי שאת בוחנת את צורת האכילה של החתול,
היו לי שניים 21 שנה ,הזכר היה ראש רזה והנקבה שמנמודה אמיתית.
שוב מאחלת לך הצלחה בבדיקות ובאשר לשיטה באוכל סומכת עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 16:53

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך יקרה. נהנה כל כך מהפוסטים שלך. מאחל מכל הלב בדיקות תקינות ביותר ומאמין שכך יהיה. כל הכבוד על השליטה המעוררת כבוד בענייני התזונה. שאפו ואחר צהריים נעים. מטפס ההרים
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 16:24

dany
dany
חיוך יקרה
אכן אצלי כל הולכי ארבע ומכשכשי זנב מועדפים ואהובים, וגם אצלי זה טבוע מילדות מבית סבתי שאצלה גדלתי עם חתול במיטה........מה שהיה נעים מאד בימי החורף הקרים של שנות החמישים .....
אצלי, בגלל האינפלציה של החתולים הם דווקא לא כל כך עדינים ורגועים בזמן האוכל, אך אין לי כל יכולה לעשות להם דילול, אלא מה שקורה באופן טבעי לפתע הם נעלמים וחלק חוזרים ואז מגיעים גורים חדשים, יש לי בד"כ כמה נקבות שממליטות ומחליטות שהחצר שלי הכי מתאימה לגידול גורים........ חחחחחחחחחח
גם אצלי בעלי יוצא עם הכלב שלוש פעמים ביום, ונראה לי שאחרי הכלב הזה כבר לא ניקח כלב אחר כי אין לו כוח לטיולים האלו.....ואני די פוחדת לטייל עם כלב מחשש להתנפלויות של כלבים אחרים.אז סביר להניח שחתולים ימשיכו להיות כאן אצלי.
עושה רושם שעלית על דרך המלך בנושא האוכל ואני בטוחה שהבדיקות תצאנה טובות.
בהצלחה
והמשך שבוע נפלא

חיוך מהלב כתב:
אז אני רואה שדיברתם על חיות מחמד שהן אהובות עלי וכל ימי גדלתי עם כלבים וגם חתולים. עכשיו יש לנו חתול שיבא שמו והוא בא לאחר שהכלבה האהובה והיפה הסקי שלנו שבקה חיים בגיל 15. כי עכשיו כלומר אחריה, אין בבית מי שילך לטיול 3פעמים ביום עם כלב מלבדי. אז התפשרתי ולקחתי חתול שהוא בן 7 מקסים אבל חתול. הוא גם יודע להיות כלב לפעמים אבל רק לפעמים. ואיך זה לעניין האוכל? מידי פעם בחודשים ובשנה האחרונה הבטתי הרבה זמן כיצד אוכל לו שיבא החתול. גם אם הוא מת מרעב הוא כורע ליד הצלחת המלאה בגרגרים שלו ואוכל כל אחד מהם לאט לאט לועס שוב ושוב עד שהוא שבע ואז משאיר את כל השאר בצלחת. ממנו למדתי הרבה על איך לאכול לאט יותר, כיצד להתמקד בכל ביס וכל דבר שאוכלים בהתכוונות מלאה. ותמיד מזכירה לעצמי את הדרך שבה הוא אוכל. הרי לא יעלה על הדעת שיאכל יותר ממה שהוא צריך ... גם אני מלמדת את עצמי על תקן יומי להסתפק במה שיש ולא לקחת עוד חתיכה ועוד משהו לצלחת. לאכול בהתכוונות כל ביס באמת ואפילו לימדתי את עצמי לספור כמה לעיסות עד לסיום הביס בפה. תאמינו לי זה עוזר.
לעניין הרגל קרושה. אני כן אוהבת מאד, אבל אין מי שיעשה לי ואני לא יודעת ולא רוצה ללמוד. אבל כמובן יש דברים שגם אני לא יכולה להכניס לפה ואינם לטעמי. מה לעשות? למשל דגים איני יכולה לאכול כלל חוץ מטונה. זה סיפור ארוך אבל רק הריח של דגים עושה לי בחילה. בטח שאיני יכולה להכניס הביתה דגים. אתמול היו אצלנו חברים לאחר א. ערב. הגשתי ירקות ומטבלי גבינה לבטח יכולתי לאכול אותם. ואז הגשתי פשטידה טעימה שבה ירקות שונים בצל ירוק ותבלניים רק 2 בצים (אילתור של הרגע האחרון) ושמתי על כל הפשטידה כמעט כף אחת של קווקר. כולם ציינו כמה הפשטידה טובה. אוכל ממנה גם היום עד השעה 6 כי אחר כך אני בצום לקראת ב. דם מחר בבוקר. החברים שלנו שניהם סובלים מסכרת מחלה ערמומית ולא פשוטה. אני מתפללת שהבדיקות שלי תהיינה טובות ורמות הסוכר שלי בגדר הנורמה לאור הירידה הגדולה במשקל והקפדה גם על כמות פחמימות סבירה ליום. מתפללת גם לכך. בפעמים הקודמות ישנה כל הזמן הטבה בעניין זה לאור ירידה במשקל ועל כך אני מברכת את עצמי. שכן בדיקות טובות זו השאיפה שלי, ותו לא. כשמתאמצים באמת יש להניח שגם ערכי סוכר וערכים אחרים הופכים להיות ממש בסדר בע"ה. אם במשקל עסקינן אז נראה לי שעד כה לא עליתי אפילו גרם בחג הזה. זו כבר ברכה גדולה ואולי אולי עד יום ה' יהיה לי מזל להפחית איזה חצי ק"ג???? מי יודע. ננסה.
בקיצור שיעברו עלינו חגים בכיף בהרמוניה במשפחה. גם אצלי היו טלפונים מחול בת דודה מצרפתי של בעלי, בת דודה שלי מארגנטינה ... אבל הבני דודים מאנגליה וגם ארהב לא טרחו אפילו לכתוב מילה אחת של ברכה. מהם אני כבר לא מצפה. וכידוע ציפיות יש רק על כריות. בקיצור רק טוב לכולם והמשך שבוע נפלא שהרי כבר מחר יום ד' וסופשבוע מתקרב מהר מידי לטעמי...
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 15:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אז אני רואה שדיברתם על חיות מחמד שהן אהובות עלי וכל ימי גדלתי עם כלבים וגם חתולים. עכשיו יש לנו חתול שיבא שמו והוא בא לאחר שהכלבה האהובה והיפה הסקי שלנו שבקה חיים בגיל 15. כי עכשיו כלומר אחריה, אין בבית מי שילך לטיול 3פעמים ביום עם כלב מלבדי. אז התפשרתי ולקחתי חתול שהוא בן 7 מקסים אבל חתול. הוא גם יודע להיות כלב לפעמים אבל רק לפעמים. ואיך זה לעניין האוכל? מידי פעם בחודשים ובשנה האחרונה הבטתי הרבה זמן כיצד אוכל לו שיבא החתול. גם אם הוא מת מרעב הוא כורע ליד הצלחת המלאה בגרגרים שלו ואוכל כל אחד מהם לאט לאט לועס שוב ושוב עד שהוא שבע ואז משאיר את כל השאר בצלחת. ממנו למדתי הרבה על איך לאכול לאט יותר, כיצד להתמקד בכל ביס וכל דבר שאוכלים בהתכוונות מלאה. ותמיד מזכירה לעצמי את הדרך שבה הוא אוכל. הרי לא יעלה על הדעת שיאכל יותר ממה שהוא צריך ... גם אני מלמדת את עצמי על תקן יומי להסתפק במה שיש ולא לקחת עוד חתיכה ועוד משהו לצלחת. לאכול בהתכוונות כל ביס באמת ואפילו לימדתי את עצמי לספור כמה לעיסות עד לסיום הביס בפה. תאמינו לי זה עוזר.
לעניין הרגל קרושה. אני כן אוהבת מאד, אבל אין מי שיעשה לי ואני לא יודעת ולא רוצה ללמוד. אבל כמובן יש דברים שגם אני לא יכולה להכניס לפה ואינם לטעמי. מה לעשות? למשל דגים איני יכולה לאכול כלל חוץ מטונה. זה סיפור ארוך אבל רק הריח של דגים עושה לי בחילה. בטח שאיני יכולה להכניס הביתה דגים. אתמול היו אצלנו חברים לאחר א. ערב. הגשתי ירקות ומטבלי גבינה לבטח יכולתי לאכול אותם. ואז הגשתי פשטידה טעימה שבה ירקות שונים בצל ירוק ותבלניים רק 2 בצים (אילתור של הרגע האחרון) ושמתי על כל הפשטידה כמעט כף אחת של קווקר. כולם ציינו כמה הפשטידה טובה. אוכל ממנה גם היום עד השעה 6 כי אחר כך אני בצום לקראת ב. דם מחר בבוקר. החברים שלנו שניהם סובלים מסכרת מחלה ערמומית ולא פשוטה. אני מתפללת שהבדיקות שלי תהיינה טובות ורמות הסוכר שלי בגדר הנורמה לאור הירידה הגדולה במשקל והקפדה גם על כמות פחמימות סבירה ליום. מתפללת גם לכך. בפעמים הקודמות ישנה כל הזמן הטבה בעניין זה לאור ירידה במשקל ועל כך אני מברכת את עצמי. שכן בדיקות טובות זו השאיפה שלי, ותו לא. כשמתאמצים באמת יש להניח שגם ערכי סוכר וערכים אחרים הופכים להיות ממש בסדר בע"ה. אם במשקל עסקינן אז נראה לי שעד כה לא עליתי אפילו גרם בחג הזה. זו כבר ברכה גדולה ואולי אולי עד יום ה' יהיה לי מזל להפחית איזה חצי ק"ג???? מי יודע. ננסה.
בקיצור שיעברו עלינו חגים בכיף בהרמוניה במשפחה. גם אצלי היו טלפונים מחול בת דודה מצרפתי של בעלי, בת דודה שלי מארגנטינה ... אבל הבני דודים מאנגליה וגם ארהב לא טרחו אפילו לכתוב מילה אחת של ברכה. מהם אני כבר לא מצפה. וכידוע ציפיות יש רק על כריות. בקיצור רק טוב לכולם והמשך שבוע נפלא שהרי כבר מחר יום ד' וסופשבוע מתקרב מהר מידי לטעמי...

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 11:38

dany
dany
טולי מתוקה בבית שוכן לו לבטח הגולדן רטריבר שלי שכבר מלאו לו יותר מ-12 שנים והוא ממש כבר קשישי.....
ובחצר הולכים ובאים חתולים למכביר, חלקם חתומים קבע וחלקם רק מתארחים .........
בעיניין בררנות באוכל, הם תמיד מעדיפים אוכל מבושל על פני הגרגירים.......... ובאמת בערב חג היו לי שאריות מפה להודעה הבאה והם עשו חיים משוגעים, אך למחרת בבוקר כבר עמדו על המרפסת כאילו לא אכלו לפחות שנה.........
בנוגע לכלב נוסף כל עוד יו שלי חי אין מצב כי כל כלב אחר יביא עליו את קיצו מהר יותר........... אגב זכרים הוא ממש לא סובל!!!!!!!!!!

toly כתב:
ואהו דניל'ה
פתחת מעון לחתולים? יש מקום גם לבולדוג מתוק שמטריד את מנוחתי?smile)
אני אוהבת חתולים ומטפחת אותם רק בחצר הבית לא בבית אני אלרגית לפרווה שלהם אז רק מרחוק
אבל בהחלט יכולה להבין אהבתך למתוקים הללו שאגב מאוד נקיים ודרך אגב הם די בררנים באוכל למשל בשומן של דג או בשר לא נוגעים שמת ל לכך?
הם גם לא אוהבים הצפונבונים שאצלי בחצר את הקשה של הלחם
מעניין לצפות בהתנהלותם עם האוכל
לנו היצורים האינטליגנטים יש עוד מה ללמוד מהם גם מהכלבים..
המשך חג נפלא ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 10:36

toly
toly
ואהו דניל'ה
פתחת מעון לחתולים? יש מקום גם לבולדוג מתוק שמטריד את מנוחתי?smile)
אני אוהבת חתולים ומטפחת אותם רק בחצר הבית לא בבית אני אלרגית לפרווה שלהם אז רק מרחוק
אבל בהחלט יכולה להבין אהבתך למתוקים הללו שאגב מאוד נקיים ודרך אגב הם די בררנים באוכל למשל בשומן של דג או בשר לא נוגעים שמת ל לכך?
הם גם לא אוהבים הצפונבונים שאצלי בחצר את הקשה של הלחם
מעניין לצפות בהתנהלותם עם האוכל
לנו היצורים האינטליגנטים יש עוד מה ללמוד מהם גם מהכלבים..
המשך חג נפלא ובשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 05:18

dany
dany
לא יודעת על הכלבים לא שומעת אותם דווקא....... אבל 16 החתולים שלי החליטו ששעת המשחקים מתחילה בערך בשמונה בערב........ ואז יאללה מסיבה הופכים עציצים משתוללים במרפסת הופכים דליים עושים גלישות בתוך התוכן של העציצים, משחקים בכדורגל עם אבנים קטנות...... וגולת הכותרת גילו את האופנוע של בעלי עם הכיסוי שלו ועושים עליו קיר טיפוס........ כנראה מתכוננים להתגייס ל -669......... איזה רעש...... אבל מי יכול לכעוס עליהם כל כך מתוקים.

toly כתב:
ריבונו של עולם אני סוף כל סוף מדברת ברצינות על אישיו רגיש ושוב גלשתם לאוכל ועוד לרגל קרושה???
נשבעת בספר התנך של וורשה שמעולם לא נגעתי בדבר הרוטט הזה ואפילו עכשיו שעת לילה לבן למרות שפתאום אני רעבה לא היה עולה בדעתי לאכול דבר כזה
איך בכלל עלה הרגל הזאת פה לדיוןsmile) חחחחח......
כנראה מרטב מנוחה וצ'אט כלבים בחוץ התעוררתי ולא מסוגלת להירדם מחדש ומחר אני הולכת לדבר עם בעלי הבולדוג דה בורדו שאם הכלב שלהם שמשאירים אותו כנראה הרבה לבד וללא אוכל ונובח עם בכי אני מחזירה אותו לבורד ואותם לפריז
אבל לפני זה אני נותנת לו את כל שקית הכלבים שקיבלתי למימשמיש
מה יש? שיחגוג המסכן על נקניק קוניאק ופסטרמה והעיקר שירדם ולא יעיר אותי ואת כל השכונה
תגידו זה עכשיו תקופת השידוכים אצל הכלבים
? פשוט הצ'אט הקולי ביניהם פשוט מטורף... פשוט סקייפ כלבים מתרחש מידי ערב פה בשכונה השקטה אשר נמוגה דומייתה
מעניין שאת החתולים אינני שומעת....טוב הורדתי להם בצהריים שיירי דגים חלב ועוד מטעמים -מקווה שלא הכבדתי על קיבתם
אה מישהיא פה ציינה ממליגה? אוח על זה אני מטורפת אבל לא יודעת להכין
מזל...
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 05:12

dany
dany
לא אפי מתוקה סבתא שלי היתה אלופת הרגל הקרושה....... יש מאכלים שרק המראה שלהם ממש לא מלבב........ גם גפילטע אני לא אוהבת.........
ואינטריגות???????? באמת תלוי באופי של אנשים, יש אנשים שמטבע ברייתם מתחשבנים לא סלחנים ולא וותרנים ואני שמחה בשבילך שהם לא נמצאים ברקע שלך.......כי לא קל לחיות עם אנשים כאלו.

EFF כתב:
איכס על רגל קרושה?? אני בכלל לא פולניה ודווקא המאכל הזה חביב עלי..כמו שאומרים אצלנו - תלוי מי מכין...

לגבי אינטריגות במשפחה - במקרים כאלו אני מרגישה ברת מזל - כל בני משפחתי לא בארץ - כולם בארה"ב (ו סינגפור כמובן שם חיי בני היקר לי מאוד ובני משפחתו המתוקים)והקשרים בינינו - קשרי אהבה גדולה (המרחק משפיע???)
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 05:10

dany
dany
אתה רואה ???????
ואנשים שואלים אותי איך אני שמנה שאני בכלל לא אוהבת כאלו "אוכלים" ועוד על הרבה תשמע ממני לא אוהבת........... כולל אבוקדו שאין לי מושג איך מכניסים את זה לפה..... אז זהו שאפשר למצוא ניחומים בסתם לחם עם לחם ואולי עוד קצת לחם וסתם משהו פושטי עליו........ וככה עולים עשרות קילוגרמים..........חחחחחחחחחח וגדלתי בבית שממליגה ומלאי היו חלק מהנוף היומיומי ....... ודווקא דייסה סולת או קורנפלור אני מאד אוהבת......... נו....... לך תבין. בכלל הייתי ילדה מאד שמנה ומאד בעייתית באוכל........... בעצם לא אהבתי שום דבר חוץ מסנדוויצים....... ואולי שניצל עם פירה שהיום לא אגע בפירה....... נו טוב מסובכת כבר אמרתי?????????? אמרתי!!!!!!!!!!! ובד"כ כלל כל כל המאכלים שאני מבשלת ואני מבשלת המון וטוב בכלל אין לי מושג מה הטעם שלהם רק מה שמספרים לי....... לא טועמת בכלל.......... יצור מוזר שכמותי.
ובכלל איך הגעתי לוידוי הזה? מטפס תראה לאן אתה גורר אותי...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מטפס הרים כתב:
dany כתב:
איכססססססססס......... סליחה לא אומרים כך על אוכל.................. לא מחונך.............
וזה גם פולני לא???????????
טוב... ניתפשר על ממליגה???

מטפס הרים כתב:
מסכים לגבי רומניה והנהלת חשבונות... ואם בענייני רומניה עסקינן: מי אמר רגל קרושה ולא קיבל? חולה על זה..

edited by dany on 9/18/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 04:26

toly
toly
ריבונו של עולם אני סוף כל סוף מדברת ברצינות על אישיו רגיש ושוב גלשתם לאוכל ועוד לרגל קרושה???
נשבעת בספר התנך של וורשה שמעולם לא נגעתי בדבר הרוטט הזה ואפילו עכשיו שעת לילה לבן למרות שפתאום אני רעבה לא היה עולה בדעתי לאכול דבר כזה
איך בכלל עלה הרגל הזאת פה לדיוןsmile) חחחחח......
כנראה מרטב מנוחה וצ'אט כלבים בחוץ התעוררתי ולא מסוגלת להירדם מחדש ומחר אני הולכת לדבר עם בעלי הבולדוג דה בורדו שאם הכלב שלהם שמשאירים אותו כנראה הרבה לבד וללא אוכל ונובח עם בכי אני מחזירה אותו לבורד ואותם לפריז
אבל לפני זה אני נותנת לו את כל שקית הכלבים שקיבלתי למימשמיש
מה יש? שיחגוג המסכן על נקניק קוניאק ופסטרמה והעיקר שירדם ולא יעיר אותי ואת כל השכונה
תגידו זה עכשיו תקופת השידוכים אצל הכלבים
? פשוט הצ'אט הקולי ביניהם פשוט מטורף... פשוט סקייפ כלבים מתרחש מידי ערב פה בשכונה השקטה אשר נמוגה דומייתה
מעניין שאת החתולים אינני שומעת....טוב הורדתי להם בצהריים שיירי דגים חלב ועוד מטעמים -מקווה שלא הכבדתי על קיבתם
אה מישהיא פה ציינה ממליגה? אוח על זה אני מטורפת אבל לא יודעת להכין
מזל...
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 00:19

EFF
EFF
איכס על רגל קרושה?? אני בכלל לא פולניה ודווקא המאכל הזה חביב עלי..כמו שאומרים אצלנו - תלוי מי מכין...

לגבי אינטריגות במשפחה - במקרים כאלו אני מרגישה ברת מזל - כל בני משפחתי לא בארץ - כולם בארה"ב (ו סינגפור כמובן שם חיי בני היקר לי מאוד ובני משפחתו המתוקים)והקשרים בינינו - קשרי אהבה גדולה (המרחק משפיע???)
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 22:03

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
איכססססססססס......... סליחה לא אומרים כך על אוכל.................. לא מחונך.............
טוב... ניתפשר על ממליגה???

מטפס הרים כתב:
מסכים לגבי רומניה והנהלת חשבונות... ואם בענייני רומניה עסקינן: מי אמר רגל קרושה ולא קיבל? חולה על זה..
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 21:55

dany
dany

מטפס הרים כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 21:41

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 20:15

dany
dany
טולינקה אני רוצה להרגיעך שלא רק בוורשה ופולין המכובדת יש הנהלת חשבונות ארוכה ארוכה, גם במשפחות טובות תוצרת רומניה זה קורה..........חחחחחחחחח
ויפה נהגת לתחילת שנה חדשה ובעשרת ימי תשובה.
וגם קיבלת תמריץ כפול ומכופל לעשות למענך עוד ועוד.
בהצלחה יקירה
ותפגיזי הוליווד.

toly כתב:
יש משהו בחג הזה יותר מחגים אחרים שמשרה עליי אווירת הרמוניה פיוס ויותר הכלה לזולת ובכלל עם ההתבגרות בעוד שנה השבוע אני באמת חשה שאסימונים של שלווה קוגע והשלמה עם מצבים מסויימים עוטפים אותי מכל עבר ובכלל שהחיים קצרים מידי מכדי כל הזמן להיות שרויים במלחמות אגו וטילי גראד לכל עבר
וזה מביא אותי לסיפור הבא שאינו בהכרח קשור לאוכל ואולי בעקיפין יש לו השפעה על אכילה רגשית
זוכרים שציינתי בפוסט הקודם שקיבלתי אמש באמצע הארוחה שיחה מחו"ל?
אז מעשה כך שהיה: תמיד לפני החג יש לי רשימה ארוכה של טלפונים שאני עושה
בעיני לדבר באופן אישי ומילולי ולאחל שנה טובה עדיף על פני מייל או SMS
בקייצר התלבטתי אם להרים טלפון לאיזו קרובה רחוקה שמאוד נפגעתי ממנה לפני שנה
התלבטתי חכחתי עם עצמי ותוך כדי דיון אישי ופנימי שמעתי את עצמי ממלמלת:טולק'ה האישה ההיא מבוגרת וחולה כרונית
אולי שנה הבאה לא תהיה לך הזדמנות
חייגתי בהתחלה ענתה מישהי באנגלית(כנראה המטפלת הפיליפינית) וכמעט סגרתי את הטלפון
בסוף היא ענתה אמרתי לה מספר מילים בצופן הוורשאי הידוע והיא מאוד התרגשה והאמת שגם אני ירדה לי אבן מסוימת מהלב
תוך כדי שיחה מספרת לי הכוחנה שגיסתה אישתו של אחיה נפטרה לפני חודשיים בלוס אנג'לס
האמת? הייתתי בהלם כי הכרתי את גיסתה אישה צעירה יחסית יפייפיה ותוססת שתמיד הייתה פעילה צבורית למען בתי חולים שונים בישראל ואירחה תמיד רמי דרג מהארץ באמת אישה רבת פעלים ואוהדת אמיתית של ישראל למרות שנולדה באירופה והיגרה לארה"ב בצעירותה.
בתום השיחה החלטתי שאני מרימה מייד טלפון לLA למרות הבדלי השעות ולא ממתינה לבוקר
כאן אעיר ואציין שלא הייתי בשנים האחרונות בקשר עם אחיה וגיסתה של אותה אישה וילדיהם הבוגרים- פשוט הקשר ניתק לפני שנים רבות בנסיבות שלא תלויות בי(כמו בכל משפחה פולנית מיוחסת יש אינטריגות-זושיה לא מדברת עם טולה וטולה לא סובלת את בעלה של פלה שממש לא מדברת עם בז'יז'ינסקייה וממש מופע סטנד אפ מושלם
אז במסגרת עידן הסובלנות והפיוס שנחה עליי ערב תשע"ג השארתי הודעה במשיבון לאחת הבנות של אבא כי לא תפסתי אותו

הודעה קצרה שאני משתתפת באבלם אוהבת אותם ומעוניית שנדבר בהקדם
וזאת הייתה השיחה שהגיעה אליי באמצע הארוחה
מצידו השני של הקוו נשמעו דמעות של התרגשות וגם אצלי בקוו נחנקתי מהתרגשות ואושר
היום בבוקר בשעה מוקדמת ששם לילה נערכה שיחה נוספת ובקייצר האבא ואחת הבנות מגיעים לארץ בדצמבר לחניכת אגף חדש באחד מבתי החולים על שמה של אישתו ז"ל והם ביקשו נוכחותי בטקס ובכלל לפגוש אותי
שווה היה לשים אגו בצד ולא להתחשבן על העבר
שווה היה לדבר ולהרים טלפון ואיך זה קשור לאוכל?
אז כל הבוקר מרוב התרגשות נסתם לי הלע וממש בא כמשורה לקירבי היום
שנית אני חייבת להיראות מהממת של הוליווד לפחןץ עד שמגיעים בדצמבר לא ראו אותי שנים ואני רוצה לפגוש אותם במיטבי אז דיוושתי עוד 20 דקות נוספות היום על האופניים על מנת לשפר טחחארחם
ופתאום נכנסה בי עוד משב רוח אדיר של מוטיבציה
כן 3 חודשים למלאכה ולעשייה ויש ברוך השם מה לעשות
אז יומי היום עבר בשליטה מלאה איחמדו אילא ועוד רזון לחזון ולחיזיון אינשאללה
איזה יופי של ראש השנה
טולי
edited by toly on 9/17/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 19:47

toly
toly
יש משהו בחג הזה יותר מחגים אחרים שמשרה עליי אווירת הרמוניה פיוס ויותר הכלה לזולת ובכלל עם ההתבגרות בעוד שנה השבוע אני באמת חשה שאסימונים של שלווה קוגע והשלמה עם מצבים מסויימים עוטפים אותי מכל עבר ובכלל שהחיים קצרים מידי מכדי כל הזמן להיות שרויים במלחמות אגו וטילי גראד לכל עבר
וזה מביא אותי לסיפור הבא שאינו בהכרח קשור לאוכל ואולי בעקיפין יש לו השפעה על אכילה רגשית
זוכרים שציינתי בפוסט הקודם שקיבלתי אמש באמצע הארוחה שיחה מחו"ל?
אז מעשה כך שהיה: תמיד לפני החג יש לי רשימה ארוכה של טלפונים שאני עושה
בעיני לדבר באופן אישי ומילולי ולאחל שנה טובה עדיף על פני מייל או SMS
בקייצר התלבטתי אם להרים טלפון לאיזו קרובה רחוקה שמאוד נפגעתי ממנה לפני שנה
התלבטתי חכחתי עם עצמי ותוך כדי דיון אישי ופנימי שמעתי את עצמי ממלמלת:טולק'ה האישה ההיא מבוגרת וחולה כרונית
אולי שנה הבאה לא תהיה לך הזדמנות
חייגתי בהתחלה ענתה מישהי באנגלית(כנראה המטפלת הפיליפינית) וכמעט סגרתי את הטלפון
בסוף היא ענתה אמרתי לה מספר מילים בצופן הוורשאי הידוע והיא מאוד התרגשה והאמת שגם אני ירדה לי אבן מסוימת מהלב
תוך כדי שיחה מספרת לי הכוחנה שגיסתה אישתו של אחיה נפטרה לפני חודשיים בלוס אנג'לס
האמת? הייתתי בהלם כי הכרתי את גיסתה אישה צעירה יחסית יפייפיה ותוססת שתמיד הייתה פעילה צבורית למען בתי חולים שונים בישראל ואירחה תמיד רמי דרג מהארץ באמת אישה רבת פעלים ואוהדת אמיתית של ישראל למרות שנולדה באירופה והיגרה לארה"ב בצעירותה.
בתום השיחה החלטתי שאני מרימה מייד טלפון לLA למרות הבדלי השעות ולא ממתינה לבוקר
כאן אעיר ואציין שלא הייתי בשנים האחרונות בקשר עם אחיה וגיסתה של אותה אישה וילדיהם הבוגרים- פשוט הקשר ניתק לפני שנים רבות בנסיבות שלא תלויות בי(כמו בכל משפחה פולנית מיוחסת יש אינטריגות-זושיה לא מדברת עם טולה וטולה לא סובלת את בעלה של פלה שממש לא מדברת עם בז'יז'ינסקייה וממש מופע סטנד אפ מושלם
אז במסגרת עידן הסובלנות והפיוס שנחה עליי ערב תשע"ג השארתי הודעה במשיבון לאחת הבנות של אבא כי לא תפסתי אותו

הודעה קצרה שאני משתתפת באבלם אוהבת אותם ומעוניית שנדבר בהקדם
וזאת הייתה השיחה שהגיעה אליי באמצע הארוחה
מצידו השני של הקוו נשמעו דמעות של התרגשות וגם אצלי בקוו נחנקתי מהתרגשות ואושר
היום בבוקר בשעה מוקדמת ששם לילה נערכה שיחה נוספת ובקייצר האבא ואחת הבנות מגיעים לארץ בדצמבר לחניכת אגף חדש באחד מבתי החולים על שמה של אישתו ז"ל והם ביקשו נוכחותי בטקס ובכלל לפגוש אותי
שווה היה לשים אגו בצד ולא להתחשבן על העבר
שווה היה לדבר ולהרים טלפון ואיך זה קשור לאוכל?
אז כל הבוקר מרוב התרגשות נסתם לי הלע וממש בא כמשורה לקירבי היום
שנית אני חייבת להיראות מהממת של הוליווד לפחןץ עד שמגיעים בדצמבר לא ראו אותי שנים ואני רוצה לפגוש אותם במיטבי אז דיוושתי עוד 20 דקות נוספות היום על האופניים על מנת לשפר טחחארחם
ופתאום נכנסה בי עוד משב רוח אדיר של מוטיבציה
כן 3 חודשים למלאכה ולעשייה ויש ברוך השם מה לעשות
אז יומי היום עבר בשליטה מלאה איחמדו אילא ועוד רזון לחזון ולחיזיון אינשאללה
איזה יופי של ראש השנה
טולי
edited by toly on 9/17/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא על האוכל לבדו-הגיגי סליחות וכפרות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!