20/09/2012 08:46
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה בראבו על הירידה הנפלאה שלך שתהיה לך שנה נפלאה מאושרת ומוצלחת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2012 07:43
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, מסכימה לגמרי עם הנאמר ע"י דני ואחרות ותאמיני לי שיש להן יותר קילומטראז' בנושא.... למרות שאנו בטוחות שיש קריאת מחשבות על חושית בין בני זוג, זה לא באמת....במציאות את רוצה לשנות? תגרמי לשינוי!!!! בהצלחה בהמשך ושאפו על ה- 20 שבהחלט משמעותיים לבריאות ולמראה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/09/2012 06:01
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקירתי בנושא הפירגון של האיש שלך, שאני ממש מבינה עד כמה זה חשוב, שהרי איתו את חיה את היום יום ולצידו את עושה את המאמצים . שאלה האם פתחת את הנושא הזה איתו? האם שוחחת איתו על כך? עד כמה זה חשוב לך מילה טובה ממנו, הערכה, פרגון? הבנה למאמצים הלא קלים שאת עושה? לשינוי במראה שלך? שהרי 20 קילו בהחלט עושים שינוי דרמטי. ולמה אני שואלת את כל השאלות הללו? שאנחנו מדברים על אסרטיביות, אנחנו מדברים על הנקודה הזאת שברור לנו שהאדם השני הקרוב אלינו ביותר יודע לקרוא אותנו גם מבלי שנדבר, אז יקירתי ממש לא!!!! מסתבר שמה שאת חושבת זה שלך בלבד ואף אחד אם את לא מעלה את זה לא יודע מה את חושבת, מרגישה, רוצה, מבקשת. ואני כבר מזמן מזמן אימצתי לי את הנוהג הזה לומר ולבקש את מה שאני רוצה כי אחרת לא בטוח שהצד השני ולאו דווקא בעלי אלא גם הילדים לא חייבים לדעת שזה מה שאני רוצה ומבקשת. אני יודעת שזה אולי נשמע טפשי, איך זה יכול להיות שחיים עם בן אדם כל כך הרבה שנים והוא עדיין לא יודע לקרוא את צפונות ליבי, מסתבר שזה ממש כך. אתן לך דוגמא, השבוע סידרתי את הסלון לגמרי אחת ממה שהוא היה שנים, בעלי הוא אספן........... ואני אוהבת הרבה יותר פתוח וחופשי....... וביקשתי ממנו שנדלל קצת את הסלון........כי כבר ממש נחנקתי, ושמחתי הוא הסכים ובאמת בטוב טעם שינה את כל הסלון לטעמי ולרצוני. ושהילדים באו לחג לא אמרו מילה, ואני מבלי להסס אמרתי לבנות מה אתן אומרות על השינוי שחל כאן, הבת הגדולה שהיא טיפוס כמו בעלי אספנית...... לא כל כך שמה לב, אך הקטנה שהיא גם יותר אמנית ועם רקע אסתטי מיד אמרה אמא חשתי שיש כאן יותר אוויר, יותר משוחרר באמת מה עשיתם?? ופירגנה מאד מאד, אז רציתי לקבל ביקשתי!!!!!!!! לדעתי את צריכה לפתוח את הנושא עם בעלך, ואולי תשמעי ממנו למה הוא לא מגיב, אולי הוא יודע שאת יודעת עד כמה הוא אוהב אותך שזה ברור ומובן מאליו שהוא מעריך , ולא חושב שאת צריכה לקבל גם פידבק בדיבור ממנו. כן כן צריך לעשות פישינג למחמאות גם מהבעל או מהילדים. בהצלחה מתוקה כי זה פשוט מגיע לך.
חיוך מהלב כתב:
דני היקרה, גם אני לא אוהבת במיוחד בתי כנסת. את השיח והשיג שיש לי עם בורא עולם מנהלת אני מתוך הלב ישר אליו כך אני מאמינה. אז בנושא אחד לא דיברנו. הפירגון של אנשים זרים ואף אנשים הקרובים לנו. ובכן, אני מקבלת המון המון פירגון מזרים וגם חברים וחברות אבל דוקא בבית, מאישי היקר שהוא מדהים בכל שטח בחיים והוא האיש שאני איתו כבר 36 שנה באושר ובהבנה בעניין זה הוא לא מבין את גודל השעה. זה שאני השלתי 20 ק"ג זה נחמד, אבל עבורו זה לא העיקר. כלומר, אני לא מצפה שכל יום יגיד מילה טובה והרי הוא רואה את המאמצים שאני עושה וגם לא רואה את אלה שאני עושה בפנים בתוכי על מנת לשמור על הקיים עכשיו. הוא ידע איתי עליות ומורדות אבל כשמחמיאים לי במחיצתו נראה לו שזה יותר מידי. הוא מפרגן אבל עד גבול מסוים. מעבר לכך אינו יכול. מסיבותיו הוא. אני מקבלת אותו כפי שהוא, כי קשה לו לפרגן לעצמו בדברים כאלה, והוא צנוע בדרך כלל. לגבי הירידה הזו וכל הדרך שאני עושה זה מהפך גדול מאד מאד בחיי כי ברור לי שעלי להמשיך כל יום וכל החיים ואין דרך אחרת. אולי שיראה כי הפעם איני מתכוונת לוותר לעצמי ולא אעלה שוב חס וחלילה אולי אז באמת באמת יבין את גודל העניין. אני כותבת על כך כי זה קצת בכל זאת צובט לי בלב, האיש שמבין אותי בכל נושא שתומך ואוהב בלי מצרים שעוזר והוא תמיד שם בשבילי האיש שבלעדיו חיי אינם חיים, דוקא את העניין הזה הוא מבין אבל רק עד נקודה מסויימת. הוא שומע מסביב דברים כמו "חצי אישתך" וכל הכבוד וכל הזמן מחמאות, אולי זה קצת יותר מידי עבורו שאני מרכז העניינים, אולי רק אולי. אבל איני רוצה להתעסק עם זה. אני צריכה לקבל מה שיש ולפרגן לעצמי ולדעת שכברת הדרך שעשיתי בפנים, בתוכי היא העיקר והיא זו שתוליך אותי הלאה. לא להתיחס לדברים שאיני יכולה לשנות אותם. במשך הזמן אולי זה ישתנה ואולי לא. אך אלה החיים האמיתיים ועלי ללמוד לקבל אותם. לעיתים אנו היינו רוצים שיהיה קצת אחרת אבל כשזה לא מתאפשר לומדים לחיות עם המצב. הייתי שמחה לו מישהי אחרת גם כן היתה משתפת בעניין זה. שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 23:19
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב כתב:
דני היקרה, גם אני לא אוהבת במיוחד בתי כנסת. את השיח והשיג שיש לי עם בורא עולם מנהלת אני מתוך הלב ישר אליו כך אני מאמינה. אז בנושא אחד לא דיברנו. הפירגון של אנשים זרים ואף אנשים הקרובים לנו. ובכן, אני מקבלת המון המון פירגון מזרים וגם חברים וחברות אבל דוקא בבית, מאישי היקר שהוא מדהים בכל שטח בחיים והוא האיש שאני איתו כבר 36 שנה באושר ובהבנה בעניין זה הוא לא מבין את גודל השעה. זה שאני השלתי 20 ק"ג זה נחמד, אבל עבורו זה לא העיקר. כלומר, אני לא מצפה שכל יום יגיד מילה טובה והרי הוא רואה את המאמצים שאני עושה וגם לא רואה את אלה שאני עושה בפנים בתוכי על מנת לשמור על הקיים עכשיו. הוא ידע איתי עליות ומורדות אבל כשמחמיאים לי במחיצתו נראה לו שזה יותר מידי. הוא מפרגן אבל עד גבול מסוים. מעבר לכך אינו יכול. מסיבותיו הוא. אני מקבלת אותו כפי שהוא, כי קשה לו לפרגן לעצמו בדברים כאלה, והוא צנוע בדרך כלל. לגבי הירידה הזו וכל הדרך שאני עושה זה מהפך גדול מאד מאד בחיי כי ברור לי שעלי להמשיך כל יום וכל החיים ואין דרך אחרת. אולי שיראה כי הפעם איני מתכוונת לוותר לעצמי ולא אעלה שוב חס וחלילה אולי אז באמת באמת יבין את גודל העניין. אני כותבת על כך כי זה קצת בכל זאת צובט לי בלב, האיש שמבין אותי בכל נושא שתומך ואוהב בלי מצרים שעוזר והוא תמיד שם בשבילי האיש שבלעדיו חיי אינם חיים, דוקא את העניין הזה הוא מבין אבל רק עד נקודה מסויימת. הוא שומע מסביב דברים כמו "חצי אישתך" וכל הכבוד וכל הזמן מחמאות, אולי זה קצת יותר מידי עבורו שאני מרכז העניינים, אולי רק אולי. אבל איני רוצה להתעסק עם זה. אני צריכה לקבל מה שיש ולפרגן לעצמי ולדעת שכברת הדרך שעשיתי בפנים, בתוכי היא העיקר והיא זו שתוליך אותי הלאה. לא להתיחס לדברים שאיני יכולה לשנות אותם. במשך הזמן אולי זה ישתנה ואולי לא. אך אלה החיים האמיתיים ועלי ללמוד לקבל אותם. לעיתים אנו היינו רוצים שיהיה קצת אחרת אבל כשזה לא מתאפשר לומדים לחיות עם המצב. הייתי שמחה לו מישהי אחרת גם כן היתה משתפת בעניין זה. שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם חיוך מהלב יקירתי אני מבינה לליבך שהאדם הקרוב אליך ביותר- בעלך היקר לו את נשואה 36 שנים אינו מרבה להחמיא ומקבל את העובדה שרזית 20 קג", כמובן מאליו את משלימה עם התיחסותו, בעלך הינו אדם מפרגן ואוהב וביתר הנושאים מבין ותומך בך ותמיד נמצא שם בשבילך כנראה ששום דבר אינו מושלם בעולם. אנחנו כאן בשבילך לתמוך ולעודד בקרב עמך את יושבת ומי יכול להבין לליבך מלבדינו? לילה טוב נילי.
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 23:08
 1103 Posts: 5022
|
 avi_i כתב:
פורום יקר חג שמח ומלא אושר! אצלי עדכון קטן: לפני החג ירדתי עוד קילו למינוס 6!! שמחה גדולה ואושר להיכנס ככה לשנה החדשה ביום שבת עשיתי את יום הקיזוז (שבכלל הכי כיף לעשות אותו עם כל הפרחיות הטעימות - בשבילי זה בכלל יום פינוק!) אתמול בערב חג, הלכתי לבית כנסת עם חבר טוב מהעבודה - זה שונה כאן, בית כנסת רפורמי עם המון אמריקאים נהנתי מאד מזה שאנחנו יושבים יחד (מאז שעברתי ללונדון אנחנו הולכים יחד כל פעם - הוא אמריקאי, אישתו לא יהודיה - וכאן את הילדים לוקחים למחרת בבוקר לבית כנסת ולא בערב חג) אחר כך הוא הלך הביתה ואני הלכתי לאכול עם חברים ישראלים - החלטנו השנה במקום לארח אצל אחד מאיתנו פשוט לאכול בחוץ! זה היה מצויין כי ידעתי בדיוק מה יהיה - בחרתי מהתפריט קודם ולקחתי רק 2 כפיות מהקינוח וכוס יין אחת בלבד שאר הימים אני עובדת רגל אז במקום להתבאס מזה שכולם בארץ בחופש החלטתי שזה מזל טוב בשבילי - במקום שלושה ימים של אכילה, אירוח וכל זה אצלי שיגרה! מי אמר ששיגרה זה רע? יום טוב ושנה מאושרת ומלאת הצלחות אבי אבי יקרה משתתפת בשמחתך על קילו נוסף שנשר ממשקלך ישר כוח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 22:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה הפוסט החשוב מאד שלך נכנס לפוסט של אבי, ולכן לדעתי לא מגיבים לך כראוי, כי זה נושא ידוע ונפוץ בממלכת הדיאטה.....אני בקרוב אכניס את זה בהרצאה בנתיים אנחנו קבוצת התמיכה שלך...כאן ובחוגים, ואני במיוחד מבינה ויודעת כמה את משקיעה מצליחה ועושה שינוי...... אז כל הכבוד על 20 קילו ירידה תמשיכי כך בהצלחה אוהבת מירי ולך אבי יקרה המון מחיאות כפיים על הצלחה והתמדה גאה בך מאד ואוהבת שנה טובה והגשמת משאלות שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 21:59
 נחושה Posts: 6982
|
אבי שגרירתנו היקרה בלונדון שאפוווווווווווווווווווווווו, מודל לחיקוי לאיך עושים זאת נכון ובכיף שתהיה לך שנה נהדרת יקירה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 16:43
 toly Posts: 898
|
דאבי יקרה כל הכבוד ממש מעוררת השראה ומודל לחיקוי שכך ימשיך כל השנה ותמשיכי לשלוח לנו עדכונים מהארצון... שנה טובה וחתימה טובה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 15:02
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני היקרה, גם אני לא אוהבת במיוחד בתי כנסת. את השיח והשיג שיש לי עם בורא עולם מנהלת אני מתוך הלב ישר אליו כך אני מאמינה. אז בנושא אחד לא דיברנו. הפירגון של אנשים זרים ואף אנשים הקרובים לנו. ובכן, אני מקבלת המון המון פירגון מזרים וגם חברים וחברות אבל דוקא בבית, מאישי היקר שהוא מדהים בכל שטח בחיים והוא האיש שאני איתו כבר 36 שנה באושר ובהבנה בעניין זה הוא לא מבין את גודל השעה. זה שאני השלתי 20 ק"ג זה נחמד, אבל עבורו זה לא העיקר. כלומר, אני לא מצפה שכל יום יגיד מילה טובה והרי הוא רואה את המאמצים שאני עושה וגם לא רואה את אלה שאני עושה בפנים בתוכי על מנת לשמור על הקיים עכשיו. הוא ידע איתי עליות ומורדות אבל כשמחמיאים לי במחיצתו נראה לו שזה יותר מידי. הוא מפרגן אבל עד גבול מסוים. מעבר לכך אינו יכול. מסיבותיו הוא. אני מקבלת אותו כפי שהוא, כי קשה לו לפרגן לעצמו בדברים כאלה, והוא צנוע בדרך כלל. לגבי הירידה הזו וכל הדרך שאני עושה זה מהפך גדול מאד מאד בחיי כי ברור לי שעלי להמשיך כל יום וכל החיים ואין דרך אחרת. אולי שיראה כי הפעם איני מתכוונת לוותר לעצמי ולא אעלה שוב חס וחלילה אולי אז באמת באמת יבין את גודל העניין. אני כותבת על כך כי זה קצת בכל זאת צובט לי בלב, האיש שמבין אותי בכל נושא שתומך ואוהב בלי מצרים שעוזר והוא תמיד שם בשבילי האיש שבלעדיו חיי אינם חיים, דוקא את העניין הזה הוא מבין אבל רק עד נקודה מסויימת. הוא שומע מסביב דברים כמו "חצי אישתך" וכל הכבוד וכל הזמן מחמאות, אולי זה קצת יותר מידי עבורו שאני מרכז העניינים, אולי רק אולי. אבל איני רוצה להתעסק עם זה. אני צריכה לקבל מה שיש ולפרגן לעצמי ולדעת שכברת הדרך שעשיתי בפנים, בתוכי היא העיקר והיא זו שתוליך אותי הלאה. לא להתיחס לדברים שאיני יכולה לשנות אותם. במשך הזמן אולי זה ישתנה ואולי לא. אך אלה החיים האמיתיים ועלי ללמוד לקבל אותם. לעיתים אנו היינו רוצים שיהיה קצת אחרת אבל כשזה לא מתאפשר לומדים לחיות עם המצב. הייתי שמחה לו מישהי אחרת גם כן היתה משתפת בעניין זה. שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 14:40
 רייצל Posts: 339
|
אבי יקרה, ברכות על הירידה ועוד אחרי החג..... המשיכי כך שתהיה לך שנה טובה וחתימה טובה רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 13:36
 רבקה Posts: 8411
|
אבי יקרה שנה טובה ומאושרת והגשמת כל שאיפותייך בשנה החדשה וברכות רבות על הירידות , אין כמוך מחכים לך כאן בביקור יפה כתמיד וחטובה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אבילה,שנה נפלאה לך יקירה. שאפו על הקילו הנוסף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 20:05
 dany Posts: 19819
|
היי אבי שמחה על הקילו הנוסף שירד וכל אחד מוצא לו את אווירת החג שנעימה לו ביותר. אני באופן אישי לא אוהבת בתי כנסת , ואוהבת מאד מאד שגרה, מרגישה בה הכי בטוחה. בכל אופן שיהיה לך חג שמח. בלב זה הכי חשוב. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 13:14
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הלו אבי, דיס איז איזראל קולינג... אח לונדון לונדון. ארבע שנים גרנו בכרך. המטריף הזה, שם נולדה בתנו שהסוכות תחגוג 8( ועד היום היא אומרת לפעמים: אני המלכה של הבית, זה ברור שאני מלכה כי נולדתי באנגליה)... כיף ענק לשמוע שאת כבר עם שישה קג פחות.. איזו תחושה נהדרת זו? כל הכבוד!!! ואת אפילו צדיקה, בית כנסת... מזל שביהדות יש בר מצווה ככה זכיתי לבקר בבית כנסת שחש פעמים: בבר מצווה שלי ושל שני בני.. אבל אני מסכים שההוויה הרפורמית מסבירת פנים ואולי מאפשרת יותר.. לא יודע.. תכלס, מאחל לך שתמשיכי בירידת המשקל המעולה הזו, גם בריאות , גם יופי.. ובעיקר קלילות.. תחושת קלילות.. חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 13:01
 כרובית Posts: 261
|
תחושה טובה להכנס ככה לשנה החדשה!! הקלילות והאנרגיות הטובות שבהחלט שוות את ההתמדה בדיאטה. בטח החג שם מאוד שונה ונשמע נחמד מאוד!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 12:30
 avi_i Posts: 269
|
פורום יקר חג שמח ומלא אושר! אצלי עדכון קטן: לפני החג ירדתי עוד קילו למינוס 6!! שמחה גדולה ואושר להיכנס ככה לשנה החדשה ביום שבת עשיתי את יום הקיזוז (שבכלל הכי כיף לעשות אותו עם כל הפרחיות הטעימות - בשבילי זה בכלל יום פינוק!) אתמול בערב חג, הלכתי לבית כנסת עם חבר טוב מהעבודה - זה שונה כאן, בית כנסת רפורמי עם המון אמריקאים נהנתי מאד מזה שאנחנו יושבים יחד (מאז שעברתי ללונדון אנחנו הולכים יחד כל פעם - הוא אמריקאי, אישתו לא יהודיה - וכאן את הילדים לוקחים למחרת בבוקר לבית כנסת ולא בערב חג) אחר כך הוא הלך הביתה ואני הלכתי לאכול עם חברים ישראלים - החלטנו השנה במקום לארח אצל אחד מאיתנו פשוט לאכול בחוץ! זה היה מצויין כי ידעתי בדיוק מה יהיה - בחרתי מהתפריט קודם ולקחתי רק 2 כפיות מהקינוח וכוס יין אחת בלבד שאר הימים אני עובדת רגל אז במקום להתבאס מזה שכולם בארץ בחופש החלטתי שזה מזל טוב בשבילי - במקום שלושה ימים של אכילה, אירוח וכל זה אצלי שיגרה! מי אמר ששיגרה זה רע? יום טוב ושנה מאושרת ומלאת הצלחות אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|