הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב וחג שמח

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2012 21:56

נחושה
נחושה
dany כתב:
תודה יקירותי
העברתי את התמונה לגיל ומקווה שהוא יכניס אותה גם פה לפורום.smile

אכן הכניס, את מהממתsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 17:58

dany
dany
תודה יקירותי
העברתי את התמונה לגיל ומקווה שהוא יכניס אותה גם פה לפורום.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 14:33

רייצל
רייצל
דני יקרה,
ראיתי את התמונה שלך בפייס אי אפשר להכיר יפיפיה אמיתית
כמה שצבע השיער משנה את האדם לא רק חזותית אלא גם מעלה
את הדימוי העצמי זה בדיוק כמו הרזיה ....
שתהיה לך שנה נפלאה שנה של התחלות חדשות והצלחות כמובן
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 14:14

רבקה
רבקה
דני'לה השינוי שעשית הוא ממש מוצלח
את נראית נפלא וכל כך מתאים לך הצבע בשיער שכמובן מצהיר אותך
ועל השליטה קבלי ממני חיבוק והצדעה , אין כמוך
את נכנסת לרשימת המחוננות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2012 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה.
אכן היינו כמה וכמה פעמים בסרט הזה ובדיוק לשם כך אני מעלה זאת שוב,הזיכרון שלנו בנושא לא כל כך.
נשיבוקים ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 07:40

dany
dany
בוקר טוב וחג שמח
וממש לא אופוריה בסרט הזה כבר הייתי כמה וכמה פעמים, באמת מתענגת רק על הרגע............ ושאפו לך יקירתי.

אקורדיאון כתב:
יישר כח דנושה אין מחיר למחמאות ולכן לקבלן באהבה ולא להכנס לאופוריה.
תודה לאל גם אצלי החג עד כה עבר בשלום,בהחלט התענגתי על הנאות המשפחה בארוחה וממש לא הגזמתי לא באוכל
והעיקר לא במתוקים שגם הפעם נותרו בחלקם אצלי כי יש לי אורח מחו"ל שלארוחת בוקר לא מוותר על העוגה אבל מכיוון שההחלטה היתה
שזה ממש לא עבורי הצלחתי לשלוט יפה ומעבר לערב החג לא נגעתי ואני מסירה את הכובע בפני.
יקירי שיהיה המשך חג שמח שעוד רגע מסתיים לו ונא לזכור אנחנו לפני שקילה אין חופש,היכונו.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 05:52

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח דנושה אין מחיר למחמאות ולכן לקבלן באהבה ולא להכנס לאופוריה.
תודה לאל גם אצלי החג עד כה עבר בשלום,בהחלט התענגתי על הנאות המשפחה בארוחה וממש לא הגזמתי לא באוכל
והעיקר לא במתוקים שגם הפעם נותרו בחלקם אצלי כי יש לי אורח מחו"ל שלארוחת בוקר לא מוותר על העוגה אבל מכיוון שההחלטה היתה
שזה ממש לא עבורי הצלחתי לשלוט יפה ומעבר לערב החג לא נגעתי ואני מסירה את הכובע בפני.
יקירי שיהיה המשך חג שמח שעוד רגע מסתיים לו ונא לזכור אנחנו לפני שקילה אין חופש,היכונו.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 05:28

dany
dany
תודה אפוש ולכן אני רוצה להחליף גם כאן בפורוםwink

EFF כתב:
אני דווקא ראיתי את "דמותך" החדשה (בפייסבוק כמובן) את נראית נפלא - אין כמו ירידה במשקל השראה ומוטיבציה להרבה שיפורים ושינויים בחיינו..
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2012 00:28

EFF
EFF
אני דווקא ראיתי את "דמותך" החדשה (בפייסבוק כמובן) את נראית נפלא - אין כמו ירידה במשקל השראה ומוטיבציה להרבה שיפורים ושינויים בחיינו..
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 20:01

dany
dany
תודה יקירה
אין לי כל בעיה אם התהליך עשיתי זאת כבר כמה פעמים אך משום מה שאני כבר מגיעה להשתלת התמונה באתר אני מקבלת איזו הודעת סירוב, העברתי הודעה לגיל.

נחושה כתב:
dany כתב:
אז ככה,
על הארוחה והשליטה כבר כתבתי בפוסט אחר, תודה לאל עבר ממש ממש טוב,
נהניתי לראות את משפחתי מתענגת......... וזה היה טוב עוד יותר מאשר לאכול. כן לפעמים גם זה קורה!!!!!!!!!!!!
אך רציתי להתגאות בדבר אחר........ טיפשי.........מירי אומרת שטחי.......כן גם אישה בת 62 עדיין יכולה להיות שטחית.
כולם כאן יודעים איך למעלה משנה לא יכולתי בשום אופן להיכנס לתהליך,,,,,,,נלחמתי ונלחמתי ובעצם הלכתי אחורנית.....
ולידיעתו של מטפס שלא כל כך בעניינים אני בנובמבר סוגרת שלוש שנים אצל מירי בשנה הראשונה ירדתי שמונה קילו והיגעתי למשקל שמירה,
שמרתי כמה חודשים ואז בעקבות כל מיני אירועים משפחתיים ובריאותיים גם שלי וגם של בעלי.... ואחר כך גירושי הבן וחזרתו הביתה....... עליתי ועליתי ועליתי.........
כך שהיום בכדי לחזור למשקל ההוא עלי להוריד עוד 12 קילו............ וזאת לאחר שבחודש וחצי האחרון חזרתי לתהליך תודה לאל, מיניתי את בעלי לשומר ראשי, והוא לשמחתי הרבה לראשונה אחרי 44 שנות נישואים הסכים , כי ראה שזה עולה לי ממש בריאות נפשית עוד יותר מפיזית.
אז בתקופה הזו ירדתי לאט לאט קרוב לחמישה קילו............ כמובן שיש לרדת עוד הרבה כפי שכתבתי כבר מקודם, אך להיות בתהליך זה ממש תהליך של הטהרות והזדככות.
דבר נוסף ששיניתי לפני כ-10 ימים הוא צבע שיערי..... כבר שלוש שנים לא צבעתי את השיער.. לדאבוני לא מצליחה להחליף את התמונה כאן בפורום.
וחזרתי להיות דני של לפני כמה וכמה שנים, והבנות אתמול ראו אותי לראשונה בחי, הם אמנם ראו תמונות ששלחתי להן במייל או בפייס. אך הן התלהבו ואמרו שחזרה להן האמא שלהן.......ומספרות שחברות שרואות את התמונות בפייס חשבו שאלו תמונות שלי מלפני עשרות שנים.......... אז היתה שמחה בנאלית....... ואז הגדולה שלי שגם נלחמת על משקלה ולא טיפוס של מחמאות.אומרת אמא ירדת!!!!!!! וואו איזה אושר כי אני עדיין לא רואה.............. אז איך יכולתי בכלל לאכול משהו?????????
שנה טובה יקיריי

אושר גדול, פלא שהצלחת להכניס משהו לפה...
זה ממש לא שיטחי ולא בנאלי שצבעי טמבור עושים את ההבדל ואם ירידה של 5 קילוגרם אי אפשר להתווכחApplause
שאפו גדול יקירה ואני משוכנעת שלאט לאט תחזירי את "החוב הגדול" עם כל הסלינו על כתפינו כי את עושה ומתמידה משנכנסת חזרה לתהליך.
לגבי שתילת תמונה חדשה אני אשלח לך את ההסבר לכיווץ תמונה לפורום...כדי שכולם יהנוwink לא רק משפחתך.
שתהיה לך שנה נהדרת יקירה, מהצלחה להצלחה והעיקר בבריאות טובה לך ולכל המשפחה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 11:02

נחושה
נחושה
dany כתב:
אז ככה,
נהניתי לראות את משפחתי מתענגת......... וזה היה טוב עוד יותר מאשר לאכול. כן לפעמים גם זה קורה!!!!!!!!!!!!
אך רציתי להתגאות בדבר אחר........ טיפשי.........מירי אומרת שטחי.......כן גם אישה בת 62 עדיין יכולה להיות שטחית.
כולם כאן יודעים איך למעלה משנה לא יכולתי בשום אופן להיכנס לתהליך,,,,,,,נלחמתי ונלחמתי ובעצם הלכתי אחורנית.....
ולידיעתו של מטפס שלא כל כך בעניינים אני בנובמבר סוגרת שלוש שנים אצל מירי בשנה הראשונה ירדתי שמונה קילו והיגעתי למשקל שמירה,
שמרתי כמה חודשים ואז בעקבות כל מיני אירועים משפחתיים ובריאותיים גם שלי וגם של בעלי.... ואחר כך גירושי הבן וחזרתו הביתה....... עליתי ועליתי ועליתי.........
כך שהיום בכדי לחזור למשקל ההוא עלי להוריד עוד 12 קילו............ וזאת לאחר שבחודש וחצי האחרון חזרתי לתהליך תודה לאל, מיניתי את בעלי לשומר ראשי, והוא לשמחתי הרבה לראשונה אחרי 44 שנות נישואים הסכים , כי ראה שזה עולה לי ממש בריאות נפשית עוד יותר מפיזית.
אז בתקופה הזו ירדתי לאט לאט קרוב לחמישה קילו............ כמובן שיש לרדת עוד הרבה כפי שכתבתי כבר מקודם, אך להיות בתהליך זה ממש תהליך של הטהרות והזדככות.
דבר נוסף ששיניתי לפני כ-10 ימים הוא צבע שיערי..... כבר שלוש שנים לא צבעתי את השיער.. לדאבוני לא מצליחה להחליף את התמונה כאן בפורום.
וחזרתי להיות דני של לפני כמה וכמה שנים, והבנות אתמול ראו אותי לראשונה בחי, הם אמנם ראו תמונות ששלחתי להן במייל או בפייס. אך הן התלהבו ואמרו שחזרה להן האמא שלהן.......ומספרות שחברות שרואות את התמונות בפייס חשבו שאלו תמונות שלי מלפני עשרות שנים.......... אז היתה שמחה בנאלית....... ואז הגדולה שלי שגם נלחמת על משקלה ולא טיפוס של מחמאות.אומרת אמא ירדת!!!!!!! וואו איזה אושר כי אני עדיין לא רואה.............. אז איך יכולתי בכלל לאכול משהו?????????
שנה טובה יקיריי

אושר גדול, פלא שהצלחת להכניס משהו לפה...
זה ממש לא שיטחי ולא בנאלי שצבעי טמבור עושים את ההבדל ואם ירידה של 5 קילוגרם אי אפשר להתווכחApplause
שאפו גדול יקירה ואני משוכנעת שלאט לאט תחזירי את "החוב הגדול" עם כל הסלינו על כתפינו כי את עושה ומתמידה משנכנסת חזרה לתהליך.
לגבי שתילת תמונה חדשה אני אשלח לך את ההסבר לכיווץ תמונה לפורום...כדי שכולם יהנוwink לא רק משפחתך.
שתהיה לך שנה נהדרת יקירה, מהצלחה להצלחה והעיקר בבריאות טובה לך ולכל המשפחה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 07:37

dany
dany
תודה מותק

tal_f כתב:
כל הכבוד ... איזה כיף לשמוע..
ממש נותן לי מוטיבציה לשינוי.
לא משנה מה... העיקר שזה נתן לך הרגשה טובה... היה שווה!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 07:37

dany
dany
כן לעיתים זה קורה לחיצה לא נכונה והכל נמחק ואין לנו אפשרות לעשות כאן כמו בוורד ריענון וחבל. גם לי זה קורה ומעניין שזה קורה לפוסטים הכי הכי....... מחכה ......... ותודה

מטפס הרים כתב:
בוקר טוב דני. כתבתי פוסט שלם לפוסט שלך שהביא למוחי כמה תובנות.. מדום מה נימחק ולא מופיע.. אז עכשיו אני יוצא לצעידה ( כן, כן זה לא יאמן, צובט עצמי לוודא שזה אני...) ומאוחר יותר אשכתב תובנותי.. בינתיים שאפו מראש העין לקרית טבעון
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 07:00

tal_f
tal_f
כל הכבוד ... איזה כיף לשמוע..
ממש נותן לי מוטיבציה לשינוי.
לא משנה מה... העיקר שזה נתן לך הרגשה טובה... היה שווה!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 06:54

מטפס הרים
מטפס הרים
בוקר טוב דני. כתבתי פוסט שלם לפוסט שלך שהביא למוחי כמה תובנות.. מדום מה נימחק ולא מופיע.. אז עכשיו אני יוצא לצעידה ( כן, כן זה לא יאמן, צובט עצמי לוודא שזה אני...) ומאוחר יותר אשכתב תובנותי.. בינתיים שאפו מראש העין לקרית טבעון
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 05:47

dany
dany
אז ככה,
שנה טובה יקיריי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב וחג שמח

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!