הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז מה היה לנו בסוף...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/09/2012 14:37

מטפס הרים
מטפס הרים
מחוננת.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 11:28

נחושה
נחושה
תשמעי מיכלי, הצליח לך תרתי משמע:
משפחתית
אישית
לימודית
נהנית, הפנמת את השיעור וקצרת תשבוחות
עם התחלת שנה כזאת מרגשתCool...השמיים הם הגבולsmile ויש ללכת ללכתwink
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 07:13

tal_f
tal_f
אין כמו ערב משפחתי... שימחה שאין כמוה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 05:33

dany
dany
עושה רושם שהיה לך ערב נהדר smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2012 00:30

מיכל שרון
מיכל שרון
זהו.. תם ונשלם.. החגיגה נגמרה..
הכלים כבר שטופים, הסלון שוב סודר לו..
הזבל הושלך, הבקבוקים הריקים נאספו למיחזור..

עכשיו רק נשאר לסכם מה היה, איך עבר ולקצת בדק בית לפני השינה..

נתחיל מהסוף - החג הזה היה לגמרי בסימן משפחתי כמו שרציתי וקיוויתי.. משעות הצהריים נאספו להם כל בני משפחתי אלי הביתה.. הגיעו אחד אחד עד שנהייתה חגיגה שלמה..
היה תענוג לראות את שני האחים שלי (שמבחינה חיצונית שונים ממני מאוד.. שניהם ג'מוסים ענקים וגבוהים) מתזזים במטבח לפי הוראותיי.. מורידים הכל מהארונות בקלילות, מתואמים להפליא יחסית למי שנפגשים לעיתים נדירות.. שניהם דודים לתפארת לתומריקו.. מעניקים תשומת לב ואהבה והרבה אווירונים בגבהים שהוא לא מכיר מאמא ואבא wink

פיץ שלי היה מקסים ומדהים.. מאוד התרגש מכל האווירה.. רץ וחיבק לכולם את הרגליים במין סדר פנימי שלו ללא הפסקה.. כמו להביע בדרכו שלו את התרגשותו העצומה..
אני לבשתי שמלה חגיגית חדשה שקצרה הרבה מחמאות והרגשתי מיליון דולר (מי צריך יותר מזה כדי לפתוח את השנה ברגל ימין?)
האווירה היתה טובה ונינוחה.. ישבנו סביב השולחן כאילו זה הדבר הכי טבעי עבורנו, אמא שלי היתה באקסטזה ממש שכל הילדים שלה יחד סביב אותו שולחן בחברותא שלא נראתה מאז שהיינו ילדים קטנים.. בקיצור - החג הזה היה כל מה שקיוויתי ויותר!

ובגזרת האוכל..
ובכן השולחן היה ערוך לתפארת, ממש חגיגה לעיניים, האוכל היה במשורה ולא בהגזמה כמו אצל סבתא שלי מדי שנה (ורק על זה נתתי לעצמי צל"ש גדול.. סימן שאני מפנימה ולומדת ומשתחררת מהרגלים רעים ונושנים) ולעניין הסעודה עצמה..
כוס יין אחת בלבד - שתיתי לאט כל הערב, נהניתי ממנה מאוד ולא התפתתי לעוד אחת (כן כאילו שאפשר במצבי ההריוני.. חוכמולגית).
צלחת מרק צח עם 2 כפות שקדי מרק (מיותר אבל עדיין - נכנס הביתה רק בשביל יתר הנוכחים לשולחן שבשבילם המרק הוא רק תירוץ, אף פעם אין לי וגם אני גדלתי על המרק תירוץ.. אז בכל זאת.. קצת הנחה מגיעה לי לא?).
כף כבד קצוץ עם סלט חסה ליד וקצת סלט כרוב (תומר התגלה כחובב כבד מושבע וחיסל בהנאה את השאריות כבד קצוץ מהצלחות של כולם.. היה ממש משעשע).
ואז הגיעו העיקריות.. טעמתי קצת מכל דבר.. זכרתי שיש לי גם מחר בצהריים.. ממה שאני הכנתי בעצמי אפילו לא עניין אותי (כי זה תמיד יש נכון?) ואכלתי רק מה שאין לי בבכית בדר"כ בדיוק כמו שמירי אומרת - אני עם חסכים לא יוצאת מהחג הזה. מודה - הבטטות בתנור שאחותי עשתה הטריפו אותי והקשו עלי מאוד להיות קשובה לרעב ולשובע שלי וחרגתי בקטע הזה.. ועדיין.. אני חולה על בטטות והן היו ממש שוות כל ביס.. אז מילא.. לפחות פחמימה מורכבת.. גם חצי נחמה לא? wink (העיקר לספר לעצמי מה שיעזור לי לישון בלילה הא?)
סיימנו את הארוחה.. לקחתי כוס מים, נשענתי אחורה רגל על רגל ולא התפתתי להגיש עוד יד לקערות ההגשה..
בגזרת הקינוחים הכנתי (כלומר פיקדתי על האחים שלי שהכינו) סלט פירות עשיר, בלי סוכר, רק מעט יין קינוח ומקושט בפירורי פקאן מסוכר..
חשבתי שיצאתי ענקית, מאוד דיאטטית, מאוד בשפיות..
רק מה? אחי היקר החליט לפנק בגלידה על משקל מוניליה שהגיעה באורח פלא בזמן שישנתי לפריזר שלי + גביעים אמיתיים וטעימים כאלה וסוכריות ליצירת גלידה אישית.
טוב.. תראו.. לא הייתי ערוכה לזה.. באמת שלא היתה לי כוונה ונתפסתי לא מוכנה..
אז אכלתי חצי כדור של בננה שקר טעימות אלוהית כלשהו וחצי כדור טירמיסו בגביע ונהניתי מכל ביס!!! היה שווה כל קלוריה!!! אין חרטות!!!
עוד צלוחית סלט פירות לעיצוב האישיות ושוב - הכיסא אחורה, מים ביד ולהנות מהשיחה, מהצחוקים והביחד.

ולהלן סיכום הנקודות:
רעב ושובע - לא נשמר
בלי פחמימות בלי חמש - לא נשמר
מים מים בששון - ועוד איך!
ויתור - לא ממש..
התאפקות - היתה איתי כל הערב בענק
הנאה מרובה - V ענק מרוח על כל הדף!
אז בסיכומו של ערב החג הזה - היה לי מדהים וטעים ונעים.. ואני מרגישה שיצאתי מנצחת ממנו.

אז עכשיו אני אגיד לכם לילה טוב.. כי מחר בבוקר המסלול מחכה לי.. Sleepy
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז מה היה לנו בסוף...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!