19/09/2012 05:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחחחחח טובבבב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 11:35
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחח מכירה אך תמיד מצחיק
toly כתב:
ואפרופו ענייני קודש והיום גם ראש חודש הבא עלינו לטובה להצלחה ולברכה בכל המישורים הנה הלצה נחמדה צדיקים ומלאכה בחורה חרדית התחתנה עם תלמיד חסיד ומחונן בלימודי תורה בערב הכלולות עת הגיעה השעה לעבור לחדר ההתייחדות אומר חתן לאישתו היקרה: לא ולא אינני נוגע בך כעת אני הולך לנסוע לפנימיה תורנית חשובה מאוד בחו"ל על מנת להיות קרוב לרב וצדיק וגדול בתורה כשאחזור עוד 10 שנים נעסוק במלאכת המצווה של פרו ורבו טוב נוסע העלם והאישה נשארת לבדה לאחר 10 שנים שב האדון עם תעודת רב וגדול בתורה איך שהוא מתקרב לפתח הבית רואה סביב האישה 10 זאטוטים מסתובבים לידה העיצד אישתי היקרה? שואל העלם בהלם משיבה החסודה:צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים...... אוף שימחע'ס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 11:32
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בדיחה מעולה!!!! וכבר העפתי אותה במייל שעוד יהנו... תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 11:15
 toly Posts: 898
|
ואפרופו ענייני קודש והיום גם ראש חודש הבא עלינו לטובה להצלחה ולברכה בכל המישורים הנה הלצה נחמדה צדיקים ומלאכה בחורה חרדית התחתנה עם תלמיד חסיד ומחונן בלימודי תורה בערב הכלולות עת הגיעה השעה לעבור לחדר ההתייחדות אומר חתן לאישתו היקרה: לא ולא אינני נוגע בך כעת אני הולך לנסוע לפנימיה תורנית חשובה מאוד בחו"ל על מנת להיות קרוב לרב וצדיק וגדול בתורה כשאחזור עוד 10 שנים נעסוק במלאכת המצווה של פרו ורבו טוב נוסע העלם והאישה נשארת לבדה לאחר 10 שנים שב האדון עם תעודת רב וגדול בתורה איך שהוא מתקרב לפתח הבית רואה סביב האישה 10 זאטוטים מסתובבים לידה העיצד אישתי היקרה? שואל העלם בהלם משיבה החסודה:צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים...... אוף שימחע'ס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2012 10:59
|
[אתה פשוט פגעת בול לא אוכל להרחיב פה בנדון בשל פרטיותי אבל ישנן ראיות עובדתיות וכלכליות שנשים הן מנהלות מצויינות בשל לא רק חדות הראש אלא גם בשל אינטואיציה רגשית גבוהה או מה שמכנים כיום ביזנס בשילוב אינטליגנציה רגשית אגב אני מכירה איש עסקים מאוד מכובד מתחום ההיטק שנהג כך ואצלו אגב יש מנהלות נשים רבות ויש לגך הצדקה רבה ולא נרחיק לכת עיין ערך בית הנשיא מנכ"ל בית הנשיא היא אישה מדהימה אשת קריירה ואם ל3 ילדים קטנים וכל צוות לשכתו של שמעון היקר(מעריצה את מרצו וחוכמתו הרבה והידענות המופלגת שלו) הינו נשים מדהימות המנהלות עבורו לו"ז מוקפד מדןודק כולל שמירה קפדנית על תזונתו אז אם זה טוב ומעולה לנשיאנו היקר שיבדל לחיים ארוכים ויפים אז שלא יהיה נפלא לאיש אמיץ כמוך ומפרגן המודה בפה מלא שבכל זאת יש בה משהו?? ) תאמין לי רק מהמחמאות שלך ושאר אנשי הפורום היקרים-כבר הורדתי קילו היום ועוד רבה וארוכה הדרך כפי שאמרים אצלנו בטייסת ואני בהחלט מוכנה לשקול את תפקיד היו"ר אם תגיש הצעה אטרקטיבית יותר מנוחי- נראה לי שהוא באמת זקוק לעצות טובות ופרקטיות מרביצ'ה נבונה ועל פני נסיעה לאומן או רב מסוים... ושלא תבינו לא נכון יש לי הרבה יראת כבוד לדת ולעוסקים במלאכת הקודש. המשך חג נפלא טולי qu ote=מטפס הרים]בתוקף אמונתי המגובה במעשים ( הרבה גברים מברברים אך מעטים עושים) לקדם נשים מחוננות לעמדות הנהגה מקסימליות אני מפנה את כורסת היו״ר ומעביר אותה אלייך!!! כך בטוח התוצאות העיסקיות יהיו טובות יותר ובעיקר כל שמנמודי ההנהלה ישילו עשרות קג של צמיגים שהעלו ברביצתם במסעדות יוקרתיות... בזכות אסכולת״ דיאטה וניהול עיסקי״ ... גדול.... edited by מטפס הרים on 9/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 21:36
|
בתוקף אמונתי המגובה במעשים ( הרבה גברים מברברים אך מעטים עושים) לקדם נשים מחוננות לעמדות הנהגה מקסימליות אני מפנה את כורסת היו״ר ומעביר אותה אלייך!!! כך בטוח התוצאות העיסקיות יהיו טובות יותר ובעיקר כל שמנמודי ההנהלה ישילו עשרות קג של צמיגים שהעלו ברביצתם במסעדות יוקרתיות... בזכות אסכולת״ דיאטה וניהול עיסקי״ ... גדול.... edited by מטפס הרים on 9/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 20:38
|
סליחה אדוני היו"ר-הורדת אותי בדרגה:אני חברת הדירקטריון וראש מטות הים האוויר והיבשה של נאטו וגדות הוולגה ) והאמת? חשפת אותי אני אכן עוסקת ביזמות ועסקית-חברתית והעברת סדנאות בחשיבה אחרת ומחוץ לקופסה למנהלים בדרגים שונים וארגונים מגוונים. ורק להזכיר לך בעניין האקזיט איך גיל שוויד ואינשטיין התחילו? צעד קטנטן שהפך את כל מפת העולם כל גם אנחנו יכולים עם האוכל כל יום בעיתו בצעדים מדודים ובשליטה עד בוא המהפיכה ויצירת השינוי הנפלא בגופנו אצלנו במרין של וורשה נהגו לומר שהקשה הווא רק בתירגול והבלתי אפשרי מזמן כבר אפשרי ומי כמוני יודעת זאת עם מירי גם אתה תחווה זאת בקרוב- סמוכה ומאמינה בך ואנחנו פה לעזרתך המשך חג נפלא טולי בונה ויוצרת שינוי מטפס הרים כתב:
התקבלת כסמנכ״לית פיתוח עסקי בחברת ״ מטפסי הרים בע״מ״!!! כל ההנהלה כולל המנכ״ל ויושב ראש הדירקטוריון יעברו דרכך למישטר הפחתת מישקל על פי מודל ״ניהול לפי יעדים״.. טולי, נראה לי עלינו על סטארטאפ מטורף, בקרוב האקסיט.... חחח. ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 20:16
|
רעיון נפלא......... רק לא להתעצל אחרי כמה ימים של התלהבות............
toly כתב:
תודה ואהו הסמקתי ואם נחשוב עוד יותר לעומק הרי שיש הרבה מכנים משותפים בין דיאטה ועסקים כך למשל קביעת מטרות והגדרת יעדים תכנון שנתי חודשי דו חודשי תלת שנתח ביקורת מאזן=ביקורת משקל ועוד ועוד לדמיון השופע ולרוח היצירתיו ואפרופו טיפוס הרים הייתי מציבה לוח כן לוח כזה כמו בכיתת תלמידים רושמת עליו תאריך יעד עם משקל נחשק ומשקל ריאלי לטווח זמן ריאלי ומסביב תמונות של גברים חתיכים ושריריים כולל חתיכות ותמונה של חדר כושר מי יודע אולי יגביר מוטיביציה ואושר לעשות כושר?  ) המשך חג נפלא טולי edited by toly on 9/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 19:21
|
התקבלת כסמנכ״לית פיתוח עסקי בחברת ״ מטפסי הרים בע״מ״!!! כל ההנהלה כולל המנכ״ל ויושב ראש הדירקטוריון יעברו דרכך למישטר הפחתת מישקל על פי מודל ״ניהול לפי יעדים״.. טולי, נראה לי עלינו על סטארטאפ מטורף, בקרוב האקסיט.... חחח....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 19:07
|
תודה ואהו הסמקתי ואם נחשוב עוד יותר לעומק הרי שיש הרבה מכנים משותפים בין דיאטה ועסקים כך למשל קביעת מטרות והגדרת יעדים תכנון שנתי חודשי דו חודשי תלת שנתח ביקורת מאזן=ביקורת משקל ועוד ועוד לדמיון השופע ולרוח היצירתיו ואפרופו טיפוס הרים הייתי מציבה לוח כן לוח כזה כמו בכיתת תלמידים רושמת עליו תאריך יעד עם משקל נחשק ומשקל ריאלי לטווח זמן ריאלי ומסביב תמונות של גברים חתיכים ושריריים כולל חתיכות ותמונה של חדר כושר מי יודע אולי יגביר מוטיביציה ואושר לעשות כושר? ) המשך חג נפלא טולי edited by toly on 9/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 13:22
|
פוסט מדליק, מגניב, מעלה חיוך, והרעיון להסתכל על האוכל בראיה סמי עיסקית של כן לרכוש עכשיו או לחכות לשנת תקציב חדשה... מעניין מאוד ושווה מחשבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 11:14
 נחושה Posts: 6982
|
פוסט מכונן ומסכימה עם דני, צפויה לך שנה נהדרת... לגבי הבדיחה LIKE שנה טובה ומתוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 07:20
 tal_f Posts: 900
|
כל כך נכון... אך צריך כל הזמן להזכיר לעצמנו את זה... משום מה זה לפעמים פורח מזכרוני...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 05:26
|
טולי כמה אני אוהבת את הפוסטים שלך ארוכים, שזה טוב, מעניינים, מצחיקים....טוב לא תמיד.......... אז שמחתי לקרוא עד הסוף ולראות הסוף היה כהתחלה........קצת פחדתי......... כפיים והידד לשליטה, לעמידה בהחלטה, כי להחליט אנחנו יודעים נהדר , לעמוד מאחורי ההחלטה לעיתים זה לא כל כך איהיייייי(זה אמור להישמע אידיש......) ואומרים שכפי שמתחילים את השנה כך ממשיכים אז ההתחלה שלך בהחלט מבשרת טובות!!!!!!!!!!!!!!! שנה טובה ונפלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 05:23
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב
toly כתב:
אפרופו הכנסות מול הוצאות הרי בדיחה: 2 חברות נפגשות האחת אומרת:אני יוצאת עם שני גברים אחד בן 20 ואחד בן 70 השנייה:מדוע את יוצאת עם שניים? האחת: אחד להכנסות ואחד להוצאות.... חג שמייח  )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 00:56
 מיכל שרון Posts: 1318
|
טולי - אחלה פוסט, נשמע שהיה לך ערב משגע.. הצלחת להצחיק אותי טוב טוב לפני השינה.. לילה טוב יקרה.. וכל הכבוד לך על השליטה והאיפוק! את אלופה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 00:43
|
אפרופו הכנסות מול הוצאות הרי בדיחה: 2 חברות נפגשות האחת אומרת:אני יוצאת עם שני גברים אחד בן 20 ואחד בן 70 השנייה:מדוע את יוצאת עם שניים? האחת: אחד להכנסות ואחד להוצאות.... חג שמייח )
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 00:19
|
הויתור על חופש הבחירה בפרוס שנה חדשה עלינו שנת תשע"ג או כפי שהגדירה מטפס הרים ידוע:שנה עם גבולות אני רוצה לדון עימכם פה בבקשה פורום יקר על גבולות האכילה או יותר נכון על ההחלטה מהותית והמשמעותית ביותר לעניות דעתי בכל תהליך הירידה והיא-שאין לי יותר חופש באוכל ואין זמן יותר מתאים לכך מארוחת ערב ראש השנה ואפתח בקצרה מאירועי הערב הכי חשוב בשנה-ארוחת ערב ראש השנה מאחר וקיבלתי החלטה שאני מקפידה בארוחת הערב שמן הסתם תהיה עמוסה בפחמימות קרעפלע'ך קניידל'ך קלוסקלוסל'ך והכל טעים ונגמר בלח אז מראש נערכתי בצהרים לפשטידה ומרק ירקות וסלט ללא פחמימה ומראש אמרתי לעצמי-וורשה כצ'יף קומנדור של ברית נאטו ונאסא ודוגמנית לעתיד לבוא השנה את בוחרת לאכול בערב רק ורק אבל רק פחמימה מיוחדת אחת בלבד שטרם באה לקירבך כל השנה יעני את הופכת לסנובה פולנובה ומסננת את השאר כך תרגלתי מנטרה זאת גם בעת צחצוח השניים לפני יציאה לארוחה וכך רבותי וגבירותיי ועדיי הכלבים שאכלו את השיירים-אני ממש התנהגתי על פי כללי הטקס והצמצום של מירי בלקין לבשתי שמלה צמודה צמודה ובכוונה שאם אני מגזימה במשהו ישר קרע וטראח-כל מטעניי ישפכו החוצה ויראו בבושת פנים אז לגמתי תה נענע לפני חייכתי לכולם התרחקתי קימעה עם הכיסא וקישקשתי עם כל מי שלא ראיתי עידן ועידנים אפילו קמתי באמצע לשיחה מפתיעה שהגיעה צחו"ל(על כך בפוסטאחר) אז נשוב נא לבחירות וגבולות אז אלה היו בחירותיי להערב-חצי כוסית קטנה מרלו(שלמה כבר מרדימה אותי.... ומנה אחת של פחמימה שבפולין העתיקה קוראים לזה קלוסקס זה מעדן עילאי מקמח ותפןח אדמה עם בצל שיש שקוראים לו פירוגי ויש שקוראים לו ניוקי או קנלוני את הדבר הצדהים הזה עושה פעם בשנה אבא יקר מעל 80 של חברה טובה שלי האיש ניצול שואה שהוא יותר הונגרי מפולני והוא פשוט בשלן לעילא ולעילא ואני מאחלת לו הרבה בריאות ואיכות חיים כפי שהוא מתפקד עד כה חמסה חמסה הוא יודע שאני מתה על זה ומידי שנה מכין לי קופסה שלמה במיוחד בשבילי הערב בעדינות רבה רבה אמרתי לו שאם הוא מרשה לי אני מעבירה זאת כתרומה לנזקקים והוא הסכים והשבח לאל שלא לקחתי זאת הביתה-אתם מתארים לעצמכם מה היה קורה..... אך תודה לאל לא קרה אז אכלתי בשולחן מנה יפה מהמעדן בצירוף דג סלומון בתנור וסלט חסה נהדר שהכינה חברתי ובזאת סיימתי כי אחרת השימלה-טראח בום נקרעת ומתפוצצת ואני עדין לא פצצה במערומיי אך עוד חזון למועד ושוב אני מחזירה אתכם ואותי לעניין הבחירה הגבולות והויתור על החופש לאכול הכל מכל ואיך אומרת מירי: אכול ככל יכולתך וברוך השם יש לנו יכולת אה? ) ומאחר ואנו בתחילתה של שנה וחשבון נפש ומאזנים לפני יום כיפור אני רוצה להזכיר לכולנו למה הדבר דומה בכנס רופאים מעניין לפני מספר שבועות בו נכחתי ציין אחד מהרופאים המרצים ש"רוב הישראלים צורכים מזון הרבה יותר ממה שצריכים ומוציאים פחות ממה שאמורים לשרוף מבחינה קלורית ובמילים פשוטות- מאזן האימה של הכנסה מול הוצאה מי לא מכיר זאת מתקציב הבית העסק החברה-איך לא לחרוג בתזרים המזומנים ולשמור על מאזן ההכנסות למול ההוצאות??? זהו בדיוק האישיו בתהליך ההתמודדות שלנו עם האוכל הבא לקירבנו וכפועל יוצא מכך- בחירתנו כשם שאני בוחרת שלא לקנות השנה סתם לדוגמא רהיט או אוטו חדש ודוחה זאת לעוד שנתיים למה שלא נדחה סיפוקים באוכל? מה שנה הבאה לא יהיה ראש השנה-אז הקרפלע'ך יחכו לי או בכלל אוותר עליהם מה עוד חודש לא יהיה שטורדל תפוחים ואגסים מהמם אצל מיקי שמו? גם על זה ויתרתי היום והסתפקתי בתה לימונית ירוק וכך למעשה לא חרגתי ולא חרקתי בתוך השי למעשה חסכתי פעמיים גם קלוריות וגם קניית בגד חדש במידה יותר גדולה עד כאן מגלי צה"ל ותחשבו על זה מממ... חמלה הצמודה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|