17/09/2012 11:22
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
כנראה שרוחה של מירי שרתה על כולנו אתמול אני כמארחת, הייתי טרודה בהגשות ובהתרוצצות הלוך ושוב......... ולבסוף התיישבתי עם מנה של דג מושט בסגנון ספרדי ופרוסת פשיטדת ירקות.......... ולא נכנס כלום חוץ מכוס מים קרים.......... גאה בעצמי ובאמת לא היה חסר לי כלום רק ההנאה הגדולה לראות את כולם טורפים............. היום נוסעת עם האוכל אל אמא שלי................ כך שזה שוב אך ורק בחירה שלי לאכול את האוכל שלי......... שיהיה המשך חג נפלא לכולם ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 11:21
|
מיכל שרון כתב:
נחושה יקרה.. כמוני כמוך.. שיהיה לילה נפלא ושנה טובה ומתוקה כמוך.. מי יודע? אולי עוד ניפגש מחר במסלול... (;
יפתי, מהאנרגיות הלכתי לישון בשתיים אחרי שפירגנתי לעצמי סרט...וקמתי בתשע לקריאת ליידי גלובס... ההליכה תהיה רק לקראת הערב ומבטיחה לדווח, תודה יקירה אני בהחלט מתוקה, אתמול אני היחידה בשולחן החג שנעקצתי מייתוש שכנראה הגיח טרם הדלקת המזגן ופשוט שתה את דמי בהנאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 11:18
|
מטפס הרים כתב:
אהלן נחושה. גם אצלי היה ערב חג יופי.אפשר לומר שהיתה הפעם בהחלט מידה של אופי. הבטתי על השולחן המקסים טרום אכילה. ואמרתי בלב, מטפס הרים, כאן לא תהיה נפילה.. וחלות מתוקות וים סלטי חמותי הביטו הי בחיוך מלגלג. טעמתי מהם, מהכל- אל בלי חלה!!! ועבורי זה הישג. וגם ההמשך היה בגדר הסביר. ולשם שינוי לא חיסלתי שדה אורז ( טביט!!) וזה נדיר!! מאחת העוגות טעמתי די כזית וזה עבר. חתום, בדוק יש לי על הבוקר צעידה מחר. ומחר צהריים אצל אימי במיגוון מטעמי פולין וישראל. מבטיח להשתדל מאוד ובא לציון גואל... מקווה שהחג הזה לא יפגע בדרכי לטיפוס וכיבוש ההר.המשך דיווח יבוא ממני אליכם מחר. חג שמח edited by מטפס הרים on 9/16/2012
ממתינים לדיווחים משאר עדות ישראל ולגבי האורז עכשיו אני יודעת למה יש רעב ב.... בסה"כ היית מחונן בהתאם ליכולת , חג שמח ומשפחתי מהנה לך והנאה מההליכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 07:16
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד חברים! צריך לזכור לחזור לשיגרה הכי מהר שאפשר... כל שינוי קטן לטובה ... כל הכבוד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 05:30
 dany Posts: 19819
|
כנראה שרוחה של מירי שרתה על כולנו אתמול אני כמארחת, הייתי טרודה בהגשות ובהתרוצצות הלוך ושוב......... ולבסוף התיישבתי עם מנה של דג מושט בסגנון ספרדי ופרוסת פשיטדת ירקות.......... ולא נכנס כלום חוץ מכוס מים קרים.......... גאה בעצמי ובאמת לא היה חסר לי כלום רק ההנאה הגדולה לראות את כולם טורפים............. היום נוסעת עם האוכל אל אמא שלי................ כך שזה שוב אך ורק בחירה שלי לאכול את האוכל שלי......... שיהיה המשך חג נפלא לכולם ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 00:35
 מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה יקרה.. כמוני כמוך.. שיהיה לילה נפלא ושנה טובה ומתוקה כמוך.. מי יודע? אולי עוד ניפגש מחר במסלול... (;
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 00:30
 toly Posts: 898
|
כל הכבוד-מחוננים ואמיצים אני רואה טפס הרים יקר שגם אצלך קיימים גנים של וורשה את קראקוב מקווה ומאחלת לך שתעבור זאת מחר בשלום רק תזכור כפי שציינת: שנה עם גבולות וגם בשנה הבאה יהיו בחג קרפלע'ך קניידלע'ך פירוגלע'ך והכל לי ולך=טעים ולח חג שמח בצעידה ושליטה טולי מטפס הרים כתב:
אהלן נחושה. גם אצלי היה ערב חג יופי.אפשר לומר שהיתה הפעם בהחלט מידה של אופי. הבטתי על השולחן המקסים טרום אכילה. ואמרתי בלב, מטפס הרים, כאן לא תהיה נפילה.. וחלות מתוקות וים סלטי חמותי הביטו הי בחיוך מלגלג. טעמתי מהם, מהכל- אל בלי חלה!!! ועבורי זה הישג. וגם ההמשך היה בגדר הסביר. ולשם שינוי לא חיסלתי שדה אורז ( טביט!!) וזה נדיר!! מאחת העוגות טעמתי די כזית וזה עבר. חתום, בדוק יש לי על הבוקר צעידה מחר. ומחר צהריים אצל אימי במיגוון מטעמי פולין וישראל. מבטיח להשתדל מאוד ובא לציון גואל... מקווה שהחג הזה לא יפגע בדרכי לטיפוס וכיבוש ההר.המשך דיווח יבוא ממני אליכם מחר. חג שמח edited by מטפס הרים on 9/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 23:49
 מטפס הרים Posts: 1533
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 23:19
|
לילה טוב פורום יקר, למי שבדרכים נסיעה בטוחה,למי שמקנחים במשורה בבקשה למי שסיים, כל הכבוד,למי שטרם...מחר יהיה עוד... אז היה שולחן חגיגי מאוד,והיו תפוח בדבש ויין תמרים ואיחולים וברכות ומרק טעים במידה לא יותר,וחלות מתוקות נהדרות שהשארתי ליום אחר וגפילטע אחד כמיטב המסורת ומנת בקר שקצרתי עליו תשבוחות עם פטריות מנה קטנה עם מעט תוספות של ירקות ולקינוח עוגת דבש חגיגית וגבוהה אבל רק פרוסה דקה אחת לנשמה ואגס במקום שוקולדים וכן גם שתי תאנים ומים מים בששון למרות המיצים והתוססים שהוגשו לאורחים ואיך שכחתי חולצה יפה לבנה, ומכנס גינס שחור חיוך על הפנים ואוירת חג והרבה אור כן נהניתי וניגבתי פירורים הכול מסודר במקום והשולחן של מחר ערוך ומקושט בשלל גוונים מחר יום חדש של שנה חדשה מחר כבר תהיה הליכה, בלי פחממות מחמש ואכילה מדודה. מאחלת לכם פורום יקר לכל אחת ואחד, מכל הלב ומתוך הנשמה בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ושנה טובהההההההההההההההההההההההההההההההההה נחושתכם
 edited by נחושה on 9/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|