הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איזה ייאוש!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/09/2012 07:34

tal_f
tal_f
מציעה לנשום עמוק... ולהתחיל מעכשיו מחדש... תמיד אפשר לשנות את העתיד..
קדימה.. לעשות את השינוי הקטן
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 17:44

נחושה
נחושה
כרובית יקרה,
זה הלא היה בשנה שעברהwink
תתחילי את הערב ואת השנה החדשה כמו מחוננת, מצטיינת ולא כמו קדושה מעונה
קצת מכל דבר ורצוי מהדברים הנכונים
הרבה מים, שליטה וחיוך על הפניםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 17:26

כרובית
כרובית
אתם צודקים....ואכן לעיתים הייאוש משתלט. אשתדל להמשיך בדרך הנכונה.. כבר בדרך לארוחת החג....הכנתי את עצמי לצלחת אחת מקסימום לגבי הקינוחים...אנסה לא להתחיל!! נראה...בכל מקרה, מחר בבוקר אצא לצעדה ולא אוותר.
תודה על התמיכה ושתהיה שנה טובה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 16:41

dany
dany
כרובית יקרה ,
הנה את כבר מקבלת שיעור לדוגמא מהסטודנט החדש.
ממש כך !!!!!!
יאוש זו לא דרכנו, ומהמורות תהיינה תמיד, אז לדלג מעל המשוכה........ ולהמשיך, להרים ידיים ממש לא בבית סיפרנו.
חג שמח ובהצלחה מעכשיוווווווווווווווווווווווווווווווווו

מטפס הרים כתב:
הי כרובית. למדתי כאן בפורום משפט יפה: מה שעולה מהר יורד מהר ועוד משפט שלימדתן אותי: לשטוף פנים, לנגב פירורים לקחת מסטיק וקדימה להמשיך לטפס ... הרי זה תהליך. לא קרה כלום , אם בכלל עלית את בנחישות ומהירות תורידי את זה ותמשיכי במסלול. תחשבי חיובי , על שנה חדשה שיהיו בה הישגים ניפלאים ותזכרי שכמוני כמוך: מטפסי הרים אנחנו וזה אומר שבחרנו אתגר אמיתי אבל אנחנו זן מיוחד של עקשנים. הכל יהיה בסדר גמור. חג שמח.
edited by מטפס הרים on 9/16/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 15:52

מטפס הרים
מטפס הרים
הי כרובית. למדתי כאן בפורום משפט יפה: מה שעולה מהר יורד מהר ועוד משפט שלימדתן אותי: לשטוף פנים, לנגב פירורים לקחת מסטיק וקדימה להמשיך לטפס ... הרי זה תהליך. לא קרה כלום , אם בכלל עלית את בנחישות ומהירות תורידי את זה ותמשיכי במסלול. תחשבי חיובי , על שנה חדשה שיהיו בה הישגים ניפלאים ותזכרי שכמוני כמוך: מטפסי הרים אנחנו וזה אומר שבחרנו אתגר אמיתי אבל אנחנו זן מיוחד של עקשנים. הכל יהיה בסדר גמור. חג שמח.
edited by מטפס הרים on 9/16/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 14:55

רבקה
רבקה
כרובית אצלינו אומרים אל ייאוש
מכאן את מתחילה דרך חדשה לשנה הבאה עלינו לטובה
את לא נשברת - את עם יצר בונה ומשנה את חשיבתך לחיוב
עצרי את הסחף וצאי לדרך חדשה בשליטה ובהנאה
חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 14:46

כרובית
כרובית
כל כך רציתי להתחיל את החג ברגל ימין ולהצליח והנה....שוב הרסתי!!
כבר שמאתמול אחה"צ אני במשבר אכילה שלא לומר בולמוס. ..או חזירות...כל מילה תהיה מתאימה!! ועוד הארוחה הגדולה לפניי....אני כבר מרגישה מנופחת...עייפה מרב פחמימות!! אני בטח כבר קילו יותר...אם לא יותר...אני באמת שלא מבינה את עצמי.יש עוד כל כך הרבה ארוחות בחג הזה...איך אני אשרוד אותם. ..אם אעלה עוד קילו זה יהיה ממש גרוע כי אז הקידומת שלי נשברת....יואו!!!!!יצר הרס עצמי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!