17/09/2012 07:34
 tal_f Posts: 900
|
מציעה לנשום עמוק... ולהתחיל מעכשיו מחדש... תמיד אפשר לשנות את העתיד.. קדימה.. לעשות את השינוי הקטן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 17:44
 נחושה Posts: 6982
|
כרובית יקרה, זה הלא היה בשנה שעברה תתחילי את הערב ואת השנה החדשה כמו מחוננת, מצטיינת ולא כמו קדושה מעונה קצת מכל דבר ורצוי מהדברים הנכונים הרבה מים, שליטה וחיוך על הפנים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 17:26
 כרובית Posts: 261
|
אתם צודקים....ואכן לעיתים הייאוש משתלט. אשתדל להמשיך בדרך הנכונה.. כבר בדרך לארוחת החג....הכנתי את עצמי לצלחת אחת מקסימום לגבי הקינוחים...אנסה לא להתחיל!! נראה...בכל מקרה, מחר בבוקר אצא לצעדה ולא אוותר. תודה על התמיכה ושתהיה שנה טובה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 16:41
 dany Posts: 19819
|
כרובית יקרה , הנה את כבר מקבלת שיעור לדוגמא מהסטודנט החדש. ממש כך !!!!!! יאוש זו לא דרכנו, ומהמורות תהיינה תמיד, אז לדלג מעל המשוכה........ ולהמשיך, להרים ידיים ממש לא בבית סיפרנו. חג שמח ובהצלחה מעכשיוווווווווווווווווווווווווווווווווו
מטפס הרים כתב:
הי כרובית. למדתי כאן בפורום משפט יפה: מה שעולה מהר יורד מהר ועוד משפט שלימדתן אותי: לשטוף פנים, לנגב פירורים לקחת מסטיק וקדימה להמשיך לטפס ... הרי זה תהליך. לא קרה כלום , אם בכלל עלית את בנחישות ומהירות תורידי את זה ותמשיכי במסלול. תחשבי חיובי , על שנה חדשה שיהיו בה הישגים ניפלאים ותזכרי שכמוני כמוך: מטפסי הרים אנחנו וזה אומר שבחרנו אתגר אמיתי אבל אנחנו זן מיוחד של עקשנים. הכל יהיה בסדר גמור. חג שמח. edited by מטפס הרים on 9/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 15:52
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי כרובית. למדתי כאן בפורום משפט יפה: מה שעולה מהר יורד מהר ועוד משפט שלימדתן אותי: לשטוף פנים, לנגב פירורים לקחת מסטיק וקדימה להמשיך לטפס ... הרי זה תהליך. לא קרה כלום , אם בכלל עלית את בנחישות ומהירות תורידי את זה ותמשיכי במסלול. תחשבי חיובי , על שנה חדשה שיהיו בה הישגים ניפלאים ותזכרי שכמוני כמוך: מטפסי הרים אנחנו וזה אומר שבחרנו אתגר אמיתי אבל אנחנו זן מיוחד של עקשנים. הכל יהיה בסדר גמור. חג שמח. edited by מטפס הרים on 9/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 14:55
 רבקה Posts: 8411
|
כרובית אצלינו אומרים אל ייאוש מכאן את מתחילה דרך חדשה לשנה הבאה עלינו לטובה את לא נשברת - את עם יצר בונה ומשנה את חשיבתך לחיוב עצרי את הסחף וצאי לדרך חדשה בשליטה ובהנאה חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 14:46
 כרובית Posts: 261
|
כל כך רציתי להתחיל את החג ברגל ימין ולהצליח והנה....שוב הרסתי!! כבר שמאתמול אחה"צ אני במשבר אכילה שלא לומר בולמוס. ..או חזירות...כל מילה תהיה מתאימה!! ועוד הארוחה הגדולה לפניי....אני כבר מרגישה מנופחת...עייפה מרב פחמימות!! אני בטח כבר קילו יותר...אם לא יותר...אני באמת שלא מבינה את עצמי.יש עוד כל כך הרבה ארוחות בחג הזה...איך אני אשרוד אותם. ..אם אעלה עוד קילו זה יהיה ממש גרוע כי אז הקידומת שלי נשברת....יואו!!!!!יצר הרס עצמי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|