17/09/2012 09:19
 שח Posts: 169
|
צימררת אותי.... מקווה שהיה לכם ערב חג מושלם כמו שתיכננת, בטוחה שאביך היה איתכם מלמעלה, שמר והתרגש מהביחד שלכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2012 07:31
 tal_f Posts: 900
|
מסכימה לכל מילה... ריגשת אותי... אימי נפטרה בסוכות בשנת 2004 , אכן תקופה לא פשוטה.. מבינה אותך.. גם לי היה חשוב להרגיש משפחה בחג הזה... וכך היה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 17:56
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
אני בטוחה שאבא מתבונן שם מלמעלה ושבע רצון מהתנהלות שלך .
מסכימה בהחלט יש במה להתגאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 11:09
 dany Posts: 19819
|
אני בטוחה שאבא מתבונן שם מלמעלה ושבע רצון מהתנהלות שלך .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 09:12
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה מזל טוב להריון שלכם כמו תמיד בכל פוסט את מרגשתתתת מאד שתהיה לך לגיתי לכל בני ביתך שנה נהדרת מאושרת ומבורכת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 08:57
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כל פוסט שלך, מיכל, הוא פיסת חיים וכל פיסת חיים שאת מציירת מלאה באמת צרופה ויש בה חיוכים ורגעי עצב שזורים זה בזה כמו זר פרחים.. מרגש, מציאותי ועמוק. איזה יופי לקרוא את מילותייך. החג הזה , כתבת, יהיה בסימן המשפחה שלך. אמן ואמן ועוד אמן אחד ליתר בטחון. חג שמח.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 07:56
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אילו אבי היה עוד בחיים.. היום היינו חוגגים לו 53 שנים.. החג הזה, דווקא השנה, משמעותי ביותר בשבילי.. זו הפעם הראשונה ב-6 השנים האחרונות מאז שאבא נפטר שאני אחגוג את החג עם האחים שלי.. אנחנו חוגגים אצלנו, בבית של הגדולים שכבר יש לי בינתיים, תהיה לי סיבה לפתוח את השולחן, להביא עוד כסאות, לסדר סטים ומפיות.. ההתרגשות שלי בשיאה.. ודווקא בגלל שהיום הזה כל כך טעון ומשמעותי בשבילי אני בוחרת לא לתת לפן הריגשי להשפיע לי על האכילה - לטוב ולרע! דווקא בחג הזה אני לא חשה שאני צריכה לפצות במאכלים על איזשהו חוסר ברמה המשפחתית.. להיפך, אני חשה ברת מזל יותר מתמיד שאני אחגוג בבית שלי, עם בעלי היקר והילד שלי, סבא וסבתא, אמא שלי כמובן והאחים היקרים שלי. אז היום אני בוחרת להתמקד בביחד שלנו שסוגר לו מעגל, בחברותא שמזמן לא חווינו אותה ככה, בעוד חג שתומר חווה גדול יותר ומבין קצת יותר.. היום העיקר זה לא האוכל (ממילא כיוון שאני הכנתי את הרוב דאגתי מראש שהאוכל מבחינתי יהיה שחקן משני ושולי לחלוטין), היום העיקר זה המשפחה שלי.. וזאת נראית לי החגיגת יומולדת הכי טובה שיכולתי להעניק לאבא שלי היקר.. שיראה את שלושתנו ככה יחד.. אחרי הרבה שנים של מרירות וקרבות ווויכוחים והתנצחויות והאשמות... יום הולדת שמח אבא שלי.. חג שמח לנו ולך. נ.ב. - למי שעוד לא יצא לצעוד.. מהרו לפני שהחום יהיה בלתי נסבל.. היום איחרתי לצאת בשעה (יצאתי רק ב-7:05) ועוד היה די נעים..
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|