|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/09/2012 06:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שח יקרה אכן יום חדש בפתח ומתחילים מההתחלה. חג שמח ושנה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 05:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שח כבר נאמר הכל כאן ולכן באמת לקום והרים ראש ליום חדש. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2012 05:39
 dany Posts: 19819
|
שח יקרה הרשי לי להקל עליך, נדמה לי שאת מחמירה יותר מידי עם עצמך!!!!!!!!!!!!! רגשות אשמה ובושה לא לוקחים אותנו לשום מקום חיובי..... אלא רק הרסני יותר. אז יקירתי עכשיו לפני השנה החדשה בואי ועשי איזה שינוי מחשבתי. את בן אדם ולא מלאך בן מלאכים, מקומך פה על האדמה ולא שם בשמיים התכולים. ונפילות,מעידות, וקצת סיבובי קרסול תמיד יהיו, בתקווה שככל שתפנימי ותתחזקי הם ילכו ויתמעטו...........אמן!!!! אך הגישה שלך צריכה להיות מתוך אהבה ולא יאוש ותסכול. וגם אם עשית איזו טעות, תמיד ניתן לתקן, כבר אמרנו שאנחנו כאן לא במרוץ קצר אלא בתהליך שהוא בעצם לכל החיים, אז מה זה שבוע???????????? או שקילה אחת. נסי להקפיד יותר בימים הבאים למרות שזה חג, ואם ניתן לאחר מכן אויבים להוציא מהבית לפחות עד שתתחזקי. שנה טובה והמון המון כוחות להצלחה דני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2012 22:41
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי שח. אני מלא התפעלות מההצטיינות שלך בג׳אגלינג של החיים: הילדים, העבודה, הבית, הדיאטה, אמא שפחות בריאה מבעבר, ... ובין כל הכדורים שאת מלהטטת עימם בכזו יעילות, מה זו חתיכת חלה בערב שבת .. את לא סתם עושה ג׳אגלינג, את אומנית ג׳אגלינג. צריך ללמוד ממך. מאחל לך שרק תמשיכי כך , פשוט כל הכבוד!! שנה טובה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2012 22:09
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שח יקרה.. פיץ מצייץ אז אני לא יכולה להגיב באריכות.. לגבי התקלה, תשלחי הודעה למירי או גיל באופן אישי כדי שידאגו שהיא תטופל.. את חייבת לדאוג לראות את הסוף לפני מחר.. זה מאוד יעזור לך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2012 22:06
 שח Posts: 169
|
מוצ"ש..... איך שאני מבואסת... כועסת על עצמי כ"כ שככה הזנחתי השבת, עיגלתי פינות מה שנקרא, כמה שהייתי חזקה בשבת הקודמת, הראשונה לדיאטה ! וכמה נפלתי השבת  קשות לי מאוד השבתות האלו, אני עובדת מאוד קשה לאורך השבוע בעבודה, עבודה של המון לחץ ומתחים וציפיות אדירות ממני וגם בדיאטה, מלחמות אינסופיות ביני לבין עצמי על הבורקס/קרואסון הבא (אני עובדת ממש בצמוד למאפייה מדהימה שכל ריחותיה המשכרים מגיעים אליי ישירות לאף בזמן הוצאת מאפים טריים מהתנור...)  ואז מגיעה שבת המלכה, שבת מנוחה, 48 שעות נטו שלי לבלות עם בעלי והילדים, וכמובן שחלק מזמן האיכות כולל בתוכו ארוחת ערב שישי מסורתית משפחתית וגם ארוחת צהריים והן פשוט האוייבות הכי גדולות שלי שתי הארוחות האלו, שלא לדבר על כל מיני הפינוקים לילדים, חטיפים, עוגות, ממתקים, מאפים ומה לא.... אז רק ביס מהעוגייה הזו, ורק חתיכת חלה עם ארוחת שישי ורק ורק... אומנם לא טרפתי ועצרתי את עצמי בכל פעם אחרי ביס או שניים, אבל למה רק אחרי ולא לפני לעז@זל??!! והם היו הביסים האלו ואי אפשר להתעלם מהם... המשקל ביום שני בטוח לא ייסלח לי עליהם ולא ישכח לי אותם.... וכל כך רציתי לנצח... כל כך רציתי לצאת המנצחת בשבתות האלו, כשידי על העליונה ולא הפה!! אכילה ריגשית- עד מתי?!
ואני מארחת בביתי מחר ומחרתיים את כל המשפוחה, אימי המדהימה מבשלת, ודואגת גם למטעמים עבורי... ואני אחראית על הסלטים והקינוחים. אז כמובן שכבר הערב התחלתי בבישולים של הסלטים ויהיה בשפע ולגבי הקינוחים, סלט פירות בטוח יהיה אחד מהם כי מירי אמרה שזה מותר אז גם אני אוכל להתפנק... והיום לראשונה בהרצאה של מירי שמעתי על יום הקיזוז הנפלא הזה, שממש בא לי לעשות אותו מחר אבל בדיוק אי אפשר, וגם לא ביום שני, שאחרי ערב החג כי כולם אצלנו בצהריים על האש ובטוח אני אשמור ואצליח! סטייק טוב עם מלא מלא סלט, אבל בקיזוז הזה מותר רק פריכיות....אז רק ביום שלישי, אבל בשני בבוקר אני נשקלת!!!! אוף..... איזה באסה זה לעלות על המשקל כשאת יודעת שזייפת במשך השבת ומחר ערב חג ואז בבוקר שאחרי להישקל?! הרי ברור שעליתי... בטוח.... זה סתם יתסכל אותי השקילה הזו... במיוחד שלאורך כל השבוע נצמדתי לתפריט ולא סטיתי בגרם והסופ"ש הזה בטוח לקח אותי צעד ענקי אחורה!!!
אחת מההבטחות שלי לעצמי לשנה החדשה זה לפנק את עצמי בהליכות לפחות 3 פעמים בשבוע, כן כן שמעתם - לפנק כי מבחינתי, לבלות זמן איכות בשקט עם עצמי, לנקות את הראש, לחשוב בשקט ולתכנן תוכניות, זה מצרך נדיר שכמעט ולא קיים עם שני ילדודס, בעל, עבודה תובענית וצרות היומיום, גם אימי היקרה היא שותפה מצויינת להליכות, הכותל שלי לפריקת כל קשיי היומיום ואז ההליכה הופכת לטיפול בריאותי-פיזי וגם בריאותי-נפשי  רק לצערי היא כבר זמן-מה לא בקו הבריאות ואין מצב שהיא תוכל לצעוד איתי... אז אני פשוט צריכה לאזור אומץ ולעשות את הפעם הראשונה, לבדי, אני מאמינה שמשם זה כבר יזרום....
טוב זהו, הייתי צריכה קצת לפרוק ואיפה אוכל אם לא כאן....  חג שמח נאחל מחר אז בינתיים.. שיהיה לנו שבוע טוב ומוצלח, שפוי ובריא! ד.א - ההרצאה השבועית של מירי בנושא החגים נתקעת לי בכל פעם מחדש לקראת הסוף, בדיוק בפואנטה,של מה עושים ולא עושים החג הזה... מעצבן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|