הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא יודעת למה לא סיפרתי קודם...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/09/2012 06:57

tal_f
tal_f
המון המון מזל טוב !
שיהיה לך המשך הריון תקין ופשוט לנשום עמוק , כמו כולנו לעשות "בטל ומבוטל" ...
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 17:54

נחושה
נחושה
מיכלי יקרה,
איזה אושררררררררררררררררררררררררררררר
כל השאר בטל ומבוטל...את במסגרת את נהדרת ואת תומכת וסוחפת אחרייך את משפחתך היקרה לחיים בריאים ומאושרים
מאחלת לך המשך הריון מוצלח ובהצלחה גם לעוברית הקטנה בחודשים שנשארו לה במסע בדרך להצטרף אליכם
שנה נפלאה מתוקה וטובה לך יקירתי וכל פוסט שלך שמח או נרגן מבורך, מרגש ומלא תובנות, כתציבתך מופלאה
נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והמון מזל"ט
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 14:14

רבקה
רבקה
מיכלי איזה כייף לקבל בשורות טובות
בפתחה של שנה חדשה
לך ולגיתי מזל טוב ענק
ובשעה טובה
שנה מאושרת למשפחה לתפארת ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2012 06:47

בלונדה....
בלונדה....
וואוווו מיכלי!
בשעה טובה...
המון מזל טוב על ההריון ..איזה כיף.
מאחלת לכם שנה טובה וחג שמח ושתדעו רק אושר
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 21:11

שח
שח
קודם כל מזל טוב ע-נ-ק-י!
איזה כייף להרחיב את המשפחה smile
לעינייני החברה....
אם זו הייתה חברה היא לא אמורה לשתוק כשרואה ששמנת ולא לומר מילה,
ואם זו חברה היא לא אמורה לזרוק הערה כל כך מגעילה כלאחר יד "חשבתי ששמנת.." Bong
מי שמכיר אותך אמור לדעת כמה מאמצים את משקיעה בשביל לרדת במשקל.
"שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי..." מכירה?! wink
קילו אחד יחיד ומיוחד לאורך 5 חודשי היריון - זה דבר אדיררררר, זה ממש הישג מיוחד! Thumbs Up
(עכשיו ברור לי יותר עניין הגלידה שבעלך הציע כדי להרגיע wink אולי בכל זאת היית מפנקת את עצמך באיזה כדור גלידה, שרבט,...
א' - כי מגיע לך ב' - כי את בהיריון, נכון זה לא אומר שצריך להשתולל אבל בכל זאת מצב חריג ומיוחד..., ג' - כי בעלך דאג וחשב עלייך ועל היום הקשה שעברת והציע wink
ואת ממש לא צריכה להתנצל, בטח לא פה, שזה נשמע דבילי שנפגעת והרגשת כאילו הר נפל עלייך, זה הרי ברור ולגיטימי,
גם אני, שנמצאת כולה שבועיים בדיאטה וירדתי כמעט 3 קילו רוצה ומחכה לפירגון הזה מהסביבה, דווקא הלא קרובה, שיודעים, כי אני ממש מרגישה בהבדל,
אבל עד שלא יגידו לי מבחוץ זה לא יהיה אמיתי ואילו היה בא אליי מישהו ועוד אומר לי שחושב ששמנתי הייתי מתפלצת.... ממש! Ton of Bricks
בטוח יורדת על איזו צלחת מאפים רק כדי להרגיע את תחושת העלבון,אז שאפו לך שלא נהגת כך! שהכנת סלט מבעוד מועד, תחזיקי מעצמך יותר! זה לא ברור מאליו בכלל!
ו....תנשמי עמוק, הכל בסדר,אנחנו כאן smile
וקיבלת את המתנה הכי נפלאה שיכולה להיות לשנה החדשה (ובחיים בכלל..) אז לא נותר לי אלא לאחל לך היריון תקין ארוך וקל ...Pat on the head

שבוע טוב Cool
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 18:26

EFF
EFF
איזה יופי מיכל....אני שמחה לשמוע...רק קילו מתחילת ההריון?? ממש נצחון מוחץ....מאחלת לך המשך הריון נפלא, מצב רוח נהדר ואושר גדול במשפחה המתרחבת...שנה נהדרת לכם !!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 18:03

tutit
tutit
יואו איזה יופי ועוד בת אחרי בן
כיף גדול...................מזל טובsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 17:37

אקורדיאון
אקורדיאון
מזל טובבבבבבבב.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 16:37

כרובית
כרובית
היי מיכל, קודם כל מזל טוב ענקי!!!!!
אני אכתוב לך משפט ששמעתי אתמול בסרט: כשם שאת בוחרת מה ללבוש בבוקר, ככה תבחרי על מה לחשוב....
שנה טובה!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 14:09

נינוש
נינוש
מזל טוב מיכל יקרה
עכשיו הכל מסתדר......
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 12:15

adish
adish
זה ממש מוכר שמישהו שלא מבין אותך ולא תמיד הכי קרוב
במילה יכול להרוס הכל
אבל תעצרי לרגע למרות הקושי הרב ותחשבי על כל אלו שאוהבים אותך וכן מפרגנים ובחיים לא יהיה להם סוג של
״שילשול״ ורבלי מתסכל כזה
את יודעת עמוק בפנים מי את וכמה את באמת באמת שווה
וכמה אנחנו אוהבים אותך
וכמה אנחנו יודעים כמה זה קשה לרדת במשקל
וזה הכי חשוב!!!
edited by adish on 9/15/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 10:06

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכל שרון-מחוננת עם כישרון- קג 1 בהריון 5 חדשים? הלוואי על אינספור שמנמודים מדשדשים. כל הכבוד והמשיכי לחייך אל המחר, דרכך סלולה אל פיסגת ראש ההר. מזל טוב!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 08:17

toly
toly
מיכלי יקרה
איזו בשורה נפלאה לשנה החדשה ואכן התרגשות גדולה במשפחה
את תמשיכי בשלך יקרה וזה באמת מחוננות להעלות רק קילו בהריון גם בלי היריון אני העליתי כפול
וזה שיצאת לצעוד-שאפו תלמידה מחוננת ברמות של מירי
ותרשי לי לומר משהו לגבי הערות חדוץ מאנשים קרובים או זרים
לפני 3 שנים כשהייתי בשיא משקלי אי פעם זרק לי מישהו מאוד קרוב ויקר לליבי הערה חריפה שכמעט לא יכולתי לנשום מרוב חריפותה אבל אותו משפט קשה עד להחריד הריץ אותי למירי ולמעשה האיש היקר הזה שבאמת דאג ודואג חבריאותי עשה עבורי את הדבר הטוב ביותר שמישהוא עשה עבורי-הטא פשוא העמיד לי מראה אמיתית על עודף משקלי מה שאני לא העזתי להסתכל וטישטשתי בבגד יפה והדחקתי כאילו אני יפה וקצת עגלגלה אך זאת באמת לא הייתה המציאות
נכון שזה מאוד כאב לי אך בשורה התחתונה הביא לעשייה נפלאה

מאחר ואני כבר יודעת שאת אישה מדהימה עם מודעות רבה ותלמידה מופלאה של מירי אני סמוכה ובטוחה שגם הפעם תדעי לעשות מהלימון- לימונדה
ומאחלת לך הריון נפלאושרק תדעו רגעי אושר ונחת כאלה
שנה טובה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 07:50

1103
1103
מיכלי יקרה
בשעה טובה איזו בשורה משמחת. כפי שדני כתבה כוחה של מילה יכולה לבנות ויכולה להרוס.
את הרי יודעת שאת בסדר וההוכחה שעלית רק קילו אחד מתחילת ההריון,למרות שכעת את רגישה יותר,
אסור שתקחי לבך כל הערה או משפט שאנשים יגידו או יעירו חבל לקלקל את השמחה של ההריון והגדלת המשפחה.
רק חשיבה חיובית מביאה אושר ושמחה לחיינו.
שבת נהדרת ומאושרת,שבוע נפלא והמשך הריון קל
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 06:56

dany
dany
מיכלי איזה בשורות נפלאות,
בשעה טובה והמון המון מזל טוב.
ובאמת איך הצלחת להסתיר זאת מאיתנו , חודש חמישי???????? חצי הריון כבר עבר נכון??? ואת רק עם קילו יותר???? מחוננת!!!!!!!!!
דברנו פה מליון פעם על כוחה של מילה, אז עשי בטל ומבוטל, והשליכי לפח.
את מצויינת, את מוצלחת, את אמא נפלאה, את רעיה נהדרת, את בהחלט הורמונלית עכשיו...... מסתדר עם מה שקרה בעבודה..... אך את מבשלת עכשיו עוברית מתוקה בבטן אחות לתומריקו.
ואת נשארת במסגרת, לא בורחת, לא מסתתרת, לא מחפשת תירוצים להכנס למסלול של הרס עצמי ועליה מטאורית במשקל.
שתיהיה לך שבת נפלאה, חג שמח ומאושר.
ובהקשר שהזכרת את אבא שלך בפוסט אחר, לפני כמה ימים חיפשתי את הפוסט הנפלא שפרסמת לפני המון זמן על מחלת ההתמכרות....... זוכרת וקראתי את זה שוב ושוב.
כן המחלה הזו שלנו מחכה לנו בכל פינה ורק מצפה להזדמנות להתקיף....... אז לא ניתן לה!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב גם לגיתי וגם לתומריקו.
באהבה
דנימיכל שרון כתב:
שבת בבוקר.. השכמה מוקדמת כאן בבית.. 4:38 פיץ אחד התעורר.. אמא אחת אחריו והשינה הלכה ממני for good.
שכבתי במיטה עד עכשיו מנסה להירדם ולא הצלחתי.. רוצים לדעת למה?

בשעה טובה ובמזל טוב אני שוב בהריון.. כבר נכנסת לחודש חמישי אוטוטו.. לא יודעת למה לא סיפרתי קודם.. באמת שלא..
ההתרגשות גדולה.. אוטוטו נהיה משפחה ממש.. לא רק זוג עם ילד.. המחשבה על עוד סלקל מאחורה באוטו מטריפה אותנו (בצורה חיובית כמובן).. בקיצור: וואו!
עכשיו אתם בוודאי מסתכלים על הפוסטים האחרונים שלי בעין אחרת, מבינים עוד יותר את השמחה שלי על גודל ההישגים שלי בשבועות האחרונים...
אכן לא קל ולא פשוט.. במיוחד שהפעם החשקים שהעוברית שלי מעוניינת בהם מתרכזים בגזרת הפחמימות והצורה המועדפת עליה היא לחם!
מבטיחה לכם בפעם אחרת פוסט הריון שני יותר חגיגי אבל עכשיו אני רוצה לכתוב על נדודי השינה..

אז אתמול הגיעו לבקר זוג חברים שלא ראינו כמה חודשים.. לפחות חודשיים.. אולי יותר.
לא סיפרנו להם עדיין על ההריון.. מיותר לציין שכבר יצאה לי בטן.. והם נכנסו וראו אותי, התחבקנו והתנשקנו והם לא אמרו מילה..
אחרי שעה או משהו כבר לא יכולתי יותר ושאלתי אם הם לא שמו לב למשהו.. והחברה ממש בטבעיות גמורה אמרה לי שהיא פשוט חשבה שהשמנתי...
לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..
זוכרים את הפוסט שלי על מה שקרה איתי מאז ההריון עם תומר? איך חזרתי לנקודת ההתחלה בה הגעתי למירי לפני כמעט 5 שנים?
אז נכון שמתחילת ההריון עליתי רק ק"ג 1 בודד וזהו הישג מדהים!!! אני מחוננת ברמות על..
אבל האמירה הזאת רק הראתה לי באיזו הזנחת משקל הייתי לפני ההריון הזה, לפני שנבהלתי מעצמי ונשבעתי שאני לא עושה את זה שוב לעצמי..
פתאום בבת אחת כאילו יצא לי כל האוויר מהדיאטה.. כבר לא הרגשתי מנצחת וגיבורה, פתאום הבטן כבר לא נראתה לי קטנה והריונית וחמודה..
פתאום יכולתי לראות במראה רק שומן שמנסה להסתתר בחוסר הצלחה מאחורי עוברית קטנה ששוקלת עכשיו בקושי רבע ק"ג.

תראו מה זה.. איך שתי מילים של מישהי שלא נמנית על מעגל החברים הקרובים קרובים שלי (ואולי בגלל זה האמת שקיבלתי ממנה היתה כמו שהיא, לא מרוככת ולא מעודנת) הצליחו לבאס אותי ככה..
מזל שאתמול בצהריים כבר חתכתי מראש סלט גדול לערב עם בולגרית 5% אז לא היה לי תירוץ לנפילה או אפילו סיבה לחפש את המקרר ולפתוח..
אז זו הסיבה לנדודי השינה שלי..
אני מרגישה שוב שמנה.. אחרי שבועות רבים שהרגשתי מלכת העולם..
אני יודעת שזה דבילי לייחס כל כך הרבה חשיבות לדבר.. אבל ככה זה אצלי עכשיו.. ההורמונים משתוללים, רגישות יתר לכל דבר.. והבכי נהיה דבר שגרתי פה בבית על כל שטות..
מפלצת הריון אמרתי?!

בכל אופן יקיריי.. קרני שמש ראשונות כבר הפציעו בחוץ.. ואמנם שבת והכל אבל המשמעת ערה ובתוקף.. אני יוצאת לצעוד..
מקווה שעד שאחזור האנרגיות הטובות של ההליכה יצליחו להבריח את הבאסה.
שתהיה לכולנו שבת של שליטה ומשמעת עצמית גבוהה..
מחר ערב חג.. אבל זה קורה רק מחר.. אין סיבה להקדים את המאוחר כן? wink
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 06:10

ravid
ravid
מיכלי שיהיה רק בשעה טובה ולידה קלה..
מתה על הפוסטים שלך..וכמובן שנה טובה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 06:08

מיכל שרון
מיכל שרון
שבת בבוקר.. השכמה מוקדמת כאן בבית.. 4:38 פיץ אחד התעורר.. אמא אחת אחריו והשינה הלכה ממני for good.
שכבתי במיטה עד עכשיו מנסה להירדם ולא הצלחתי.. רוצים לדעת למה?

בשעה טובה ובמזל טוב אני שוב בהריון.. כבר נכנסת לחודש חמישי אוטוטו.. לא יודעת למה לא סיפרתי קודם.. באמת שלא..
ההתרגשות גדולה.. אוטוטו נהיה משפחה ממש.. לא רק זוג עם ילד.. המחשבה על עוד סלקל מאחורה באוטו מטריפה אותנו (בצורה חיובית כמובן).. בקיצור: וואו!
עכשיו אתם בוודאי מסתכלים על הפוסטים האחרונים שלי בעין אחרת, מבינים עוד יותר את השמחה שלי על גודל ההישגים שלי בשבועות האחרונים...
אכן לא קל ולא פשוט.. במיוחד שהפעם החשקים שהעוברית שלי מעוניינת בהם מתרכזים בגזרת הפחמימות והצורה המועדפת עליה היא לחם!
מבטיחה לכם בפעם אחרת פוסט הריון שני יותר חגיגי אבל עכשיו אני רוצה לכתוב על נדודי השינה..

אז אתמול הגיעו לבקר זוג חברים שלא ראינו כמה חודשים.. לפחות חודשיים.. אולי יותר.
לא סיפרנו להם עדיין על ההריון.. מיותר לציין שכבר יצאה לי בטן.. והם נכנסו וראו אותי, התחבקנו והתנשקנו והם לא אמרו מילה..
אחרי שעה או משהו כבר לא יכולתי יותר ושאלתי אם הם לא שמו לב למשהו.. והחברה ממש בטבעיות גמורה אמרה לי שהיא פשוט חשבה שהשמנתי...
לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..
זוכרים את הפוסט שלי על מה שקרה איתי מאז ההריון עם תומר? איך חזרתי לנקודת ההתחלה בה הגעתי למירי לפני כמעט 5 שנים?
אז נכון שמתחילת ההריון עליתי רק ק"ג 1 בודד וזהו הישג מדהים!!! אני מחוננת ברמות על..
אבל האמירה הזאת רק הראתה לי באיזו הזנחת משקל הייתי לפני ההריון הזה, לפני שנבהלתי מעצמי ונשבעתי שאני לא עושה את זה שוב לעצמי..
פתאום בבת אחת כאילו יצא לי כל האוויר מהדיאטה.. כבר לא הרגשתי מנצחת וגיבורה, פתאום הבטן כבר לא נראתה לי קטנה והריונית וחמודה..
פתאום יכולתי לראות במראה רק שומן שמנסה להסתתר בחוסר הצלחה מאחורי עוברית קטנה ששוקלת עכשיו בקושי רבע ק"ג.

תראו מה זה.. איך שתי מילים של מישהי שלא נמנית על מעגל החברים הקרובים קרובים שלי (ואולי בגלל זה האמת שקיבלתי ממנה היתה כמו שהיא, לא מרוככת ולא מעודנת) הצליחו לבאס אותי ככה..
מזל שאתמול בצהריים כבר חתכתי מראש סלט גדול לערב עם בולגרית 5% אז לא היה לי תירוץ לנפילה או אפילו סיבה לחפש את המקרר ולפתוח..
אז זו הסיבה לנדודי השינה שלי..
אני מרגישה שוב שמנה.. אחרי שבועות רבים שהרגשתי מלכת העולם..
אני יודעת שזה דבילי לייחס כל כך הרבה חשיבות לדבר.. אבל ככה זה אצלי עכשיו.. ההורמונים משתוללים, רגישות יתר לכל דבר.. והבכי נהיה דבר שגרתי פה בבית על כל שטות..
מפלצת הריון אמרתי?!

בכל אופן יקיריי.. קרני שמש ראשונות כבר הפציעו בחוץ.. ואמנם שבת והכל אבל המשמעת ערה ובתוקף.. אני יוצאת לצעוד..
מקווה שעד שאחזור האנרגיות הטובות של ההליכה יצליחו להבריח את הבאסה.
שתהיה לכולנו שבת של שליטה ומשמעת עצמית גבוהה..
מחר ערב חג.. אבל זה קורה רק מחר.. אין סיבה להקדים את המאוחר כן? wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא יודעת למה לא סיפרתי קודם...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!