15/09/2012 07:56
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים מזל-טוב במלאות לבינך יח" שנים שנה נפלאה שנה קלה בטיפוס והגעה מוצלחת לפיסגה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2012 05:38
 dany Posts: 19819
|
מטפס קודם כל ברכות ליום ההולדת של הבן, 18 זה הגיל!!!!!!!!!! עקשנות והתמודדות אלו שני כלים חשובים ביותר להצלחת התהליך שלנו. אז המון המון הצלחה ותהנה מהמסיבה, מהילד שעוד מעט הוא כבר גבר אמיתי. והעוגה ........ היא תהייה שם גם בעוד הזדמנויות......... היא לא בורחת. בהצלחההההההההההההההה
מטפס הרים כתב:
הי נחושה. כתבתי פוסט שלם אך איני יודע לאן הוא נעלם כששלחתי... אחלה קטע ואחלה חיפושית... אני לוקח מהחיפושית את העיקשות הערב ובזכותה ובזכותך לא אגע בעוגת גבינה מכובדת שנמצאת במקרר לכבוד יום הולדת 18 של בני הבכור. שנה טובה לכל החיפושיות.. אני רואה אותן לעיתים בזמן טיפוס ההר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2012 00:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי נחושה. כתבתי פוסט שלם אך איני יודע לאן הוא נעלם כששלחתי... אחלה קטע ואחלה חיפושית... אני לוקח מהחיפושית את העיקשות הערב ובזכותה ובזכותך לא אגע בעוגת גבינה מכובדת שנמצאת במקרר לכבוד יום הולדת 18 של בני הבכור. שנה טובה לכל החיפושיות.. אני רואה אותן לעיתים בזמן טיפוס ההר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 22:37
 קרנושה Posts: 3420
|
מקסימה. כמו תמיד!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 20:13
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי תודה, קטע מקסים שכל כך מתחבר אלינו למטרה שלנו נ עבור כל מכשול כדי להגיע ליעד שבת מבורכת יקירה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 18:46
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה הכל ענין של כח רצון.החיפושית יצור קטן המשיכה בדרכה למרות המכשולים לא התיאשה היתה לה מטרה להמשיך הלאה ולהגיע למחוז חפצה. גם אנחנו חייבים להיות ממוקדי מטרה. עם כל הקשיים והנפילות בדרך ,בכח הרצון ובנחישות נצליח,להגיע למשקל היעד. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 17:20
 נחושה Posts: 6982
|
שבת שלום פורום יקר, הנה הקטע שהמורה הקריאה באסיפת הורים... כוחה של חיפושית "החיפושית התהפכה, הזיזה את רגליה באוויר, כל העולם היה הפוך בשבילה - והיא בשלה. עשתה סיבוב והמשיכה הלאה בדרכה על הדשא... היא לפעמים ירדה כשכל גופה נטה כלפי מטה, והיא לא ראתה את היעד שאליו היא הלכה, היא היתה במצב של ירידה, וכל מה שראתה- זו האדמה! ובכל זאת, זה לא נראה לה מוזר, זה היה עבורה טבעי ביותר. עכשיו היא יורדת כדי להתקדם אל המקום שאליו היא רוצה להגיע! היא לא ראתה בזה מפלה, היא המשיכה בדרכה באופן טבעי. היו פעמים שהתקדמה ונתקעה בדשא ולמרות שהוא הסתיר וחסם לה את דרכה- היא פשוט עברה מתחתיו והמשיכה הלאה! הרבה מכשולים היו בדרכה של החיפושית, ואף אחד מהם לא נראה לה מוזר, זה טבעי וברור שגם אם יש מכשול- ממשיכים הלאה!" אם זה הכוח של החיפושית- אז מה הכוח שלנו?? לכל אחד מאיתנו ישנו כוח עצום ומשמעותי ולא פחות חשוב - ייחודי. שתהיה לכולנו שנה מוצלחת ומלאה בכוחות...ובהישגים edited by נחושה on 9/14/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|