15/09/2012 05:27
 dany Posts: 19819
|
בסוף תהייה סקרן ולא תתגבר...........חחחחחחחחחחח כנראה ניפגש ב-15.10 או ב-17.10 או לא סוכם סופית כמובן שאלו פגישות בוקר אז אתה בוודאי בכלל עסוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 17:43
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
יופי של רעיון המיפגש. תודה מראש על ההזמנה. בינתיים אמשיך להיתמך ולתמוך דרך המקלדת והכתיבה וזהו יופי, פשוט יופי של פורום.
כמה שאנחנו יפים פה אנחנו יפים יותר בחיים....דווקא דרך המפגשים הללו מכירים את האנשים מאחורי המקלדת ובדר"כ ממש מופתעים לטובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 14:16
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יופי של רעיון המיפגש. תודה מראש על ההזמנה. בינתיים אמשיך להיתמך ולתמוך דרך המקלדת והכתיבה וזהו יופי, פשוט יופי של פורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 13:37
 1103 Posts: 5022
|
אכן צדקת כמעט כול אנשי החוגים וחלק מאנשי האינטרנט מכירים פרונטלית ורובינו חברים גם בפייסבוק. .אנו עורכים מדי פעם מפגש של אנשי הפורום באשר הם.המפגש הבא לדעתי יערך בסוכות עדיין לא סגור הענין,אתה כמובן מוזמן. הודעה על כך תפורסם בפורום. שבת שלום נילי . נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 13:21
|
הי נילי. אינשאללה, מהפה שלך לאזניים של מי שצריך.. אכן, מעטה הוירטואליות של הפורום הוא בעצם גם עוצמתו ואיזה יופי שנוצר קשר כזה של תמיכה , הבנה וממש רעות בחבורה שרובה אנונימית זה לזו.. תופעה מרתקת, שווה מחקר לדוקטורט... אני מבין שחלקכם מכירים מהעולם הפיסי של חוגיה של מירי... אולי ,פעם, כשנגיע לפיסגה עם 20 קג פחות אבוא לבקר , חתיך הורס... מאחל ש.ש.ש.ש לכולם, כלומר שבת של שלום ושפיות. edited by מטפס הרים on 9/14/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 12:45
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים יקר כל פעם אני מתפעמת מחדש מהפוסטים המדהימים שלך.אינני יודעת מה שימך ואיך אתה נראה, אתה מצטייר לי כאדם מיוחד יצירתי בעל מעוף אתה יודע איך לתאר את הדברים הבנאלים כמי שמציר בצבעים ומכחול. מצד שני אתה נחוש שאפתן ומצליח בכל מה שידיך נוגעות {זה הרושם שעשית עלי}.כמו אותו מטפס על הפסגות הגבעות התלולות ביותר,מחליק לאחור, לא מוותר ממשיך לטפס ולבסוף מגיע לפיסגה בתחושת נצחון,אני בטוחה שגם לך ההצלחה תאיר פנים לא משנה גובה ההר או המהמורות שנמצאות בדרך. שנה טובה טיפוס קל ומהנה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 11:16
 אייריס Posts: 3744
|
שנה טובה וחג שמח טפסן יקר ומלא תקווה. יש לנו ארץ נהדרת מלאה בכל טוב ושפע וילדים מקסימים שיגדלו ויתבגרו ויהיו אנשים טובים. אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 08:21
 נינוש Posts: 1442
|
שנה טובה מטפס יקר, כפי שכבר כתבו אתה מביא שינוי מרענן לפורום שלנו קראתי את הפוסט הקודם עם השקשוקה שהיתה שולית בעיני הילדים הם העיקר..... דור ההמשך שאו מגדלים למדינה טובה ואיכותית יותר ובכן אני רוצה לספר לך שהבן הקטן שלי פעיל ביותר בצופים והיה בתפקיד האחרון שלו מרכז שבט בשכונה שלנו שבט הצופים חזק ביותר הוא ממש אימפריה ואני רואה סוג של דור שגודל עם ערכים שונים ממה שרואים בטלויזיה או שרוצים שנראה. אז כן יש לנו נוער נפלא ובטח מדינה נהדרת שנה טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 08:11
|
בוקר בהיר שלא החליט אם הוא קייצי או ראשית סתוי עולה על השכונה.בעוד יומיים שנה חדשה נכנסת, מלווה בשובל של בקשות, תקוות, פחדים, שאיפות וחלומות.. יושב בטקס פתיחת השנה של בתי ביסודי.. ברקע שירי שימחה, עולה עולה השיר ביחד כשהשימחה בלב פורחת... והילדים, בחולצות לבנות, והם רבים ומתרגשים, וילדי כיתות א לא יודעים נפשם מבלבול והתרגשות.. ואני מביט בדגל הכחול לבן שמפליג ברוח הקלה מאוד שמגיעה מאיזה מערב.. ופתאום אני מתמלא בתיקווה גדולה, יש לחברה הישראלית עתיד, הילדים האלו הם עתיד.. עתיד של עם שכמעט ונעלם , ולמרות שאדמתי בוערת באש שאני מאוד לא אוהב כבר כמה וכמה שנים, ולמרות ולמרות ולמרות... עם כל הקלישאה שבדבר, אין לי ארץ אחרת... שנה טובה וחג שמח ממטפס ההרים לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|