הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מניקה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/09/2012 22:04

מיכל שרון
מיכל שרון
מניקה יקרה,
רק עכשיו קראתי.. מצטערת שלא עניתי קודם..
אני הנקתי את תומריקו שלי עד גיל 8 חודשים.. מה שאומר שכבר עברו להם 10 חודשים שלמים מאז.. ועדיין זה מאוד טרי לי התחושות האלה שאת מתארת.
גם אני בחודש הראשון הייתי קמה כל 3 שעות להניק, מתחילה ותוך כדי הצמא התגבר, הרעב התגבר ומצאתי את עצמי בשעות הקטנות של הלילה, עייפה מתה ורק רוצה לטרוף פיל!

הסוד לדעתי והמפתח להכל הוא הראש!
את יכולה להגיד לעצמך כל הזמן - נכון יש רעב ויש צמא ואני בוחרת להתמודד איתם בצורה שפויה
לעומת האלטרנטיבה שהיא להגיד לעצמך - אני עייפה, אני מותשת, קשה לי, ההנקה שורפת מלא קלוריות אז יאללה כבר עם הכל - אני תוקעת!!!
את מבינה מה ההבדל בין הגישות?
אם תחשבי מנצח ושפוי ומצליח את תצליחי להתנהג אחרת.. גם בשעות הקשות.

מה שאני עשיתי זה כמובן תמיד דאגתי לבקבוק מים קרים לצידי שהיה נגמר עד סוף ההנקה.. חוץ מזה כל ערב גיתי היה מכין לי לפני השינה קופסת ירקות חתוכים ללילה..
כשהרעב היה משתלט הייתי פותחת אותה יחד עם קוטג' או ביצה קשה והייתי שבעה מזה פי אלף, הייתי מלאה בתחושת הישג ושליטה עילאית והיה לי הרבה יותר קל למחרת בבוקר וכמובן גם בשקילות..

מקווה שזה עונה לשאלתך ונותן לך פתרון טוב..
שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה smile

edited by מיכל שרון on 9/15/2012
edited by מיכל שרון on 9/15/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2012 17:26

נחושה
נחושה
מזל טובבבבבבבבבבבבבב
תהני מהבייבי ומההנקה...ושתהיה לך שנה נהדרת ונפלאה
וטיפ קטן לגבי ההתקפות...כל הנקה תלגמי בקבוקון מים ולגבי רעב קוביות תפוח או דנונה לבן 3% או סלט ירקות
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2012 13:26

כרובית
כרובית
קסם, קודם כל מזל טוב!!!
מניסיון לא כל כך רחוק...תנסי לנצל את התקופה לירידה במשקל ע"י הליכה לטיולים מרובים עם הבייבי....יעשה לשניכם טוב!! בנוסף, הרבה מים ותנסי להכין לך מראש ירקות חתוכים לשעות הקטנות באמצע הלילה....במקום לנשנש מהמקרר...
והכי חשוב, אם ממש קשה לך אז לא קרה כלום...תישמרי על מצב רוח טוב ולמשקל יהיה מספיק זמן לרדת...העיקר שתישתדלי לא לעלות!!! בהצלחה ושנה טובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2012 12:34

1103
1103
קסם יקרה
מזל-טוב להולדת בנך תגדלי בקלות ובנוחות
שנה נפלאה ומאושרת
ניליToast

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2012 11:03

אייריס
אייריס
קסם מזל טוב להולדת התינוק קחי הכל באהבה ובלי לחץ שלא תשדרי לבייבי לחצים בהנקה. הכל עובר ביעף ולאט לאט תיכנסי לתלם ותאכלי מסודר. תשאלי את מירי לגבי תזונה בגלל ההנקה אולי את צריכה אחרת מאיתנו. בהצלחה וחג שמח שנה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2012 05:01

dany
dany
קסם יקירה
ברכות לרגל הלידה ולהיותך אם.
ברוך בואך לקבוצה ולפורום
יש כאן כמה אמהות צעירות והן תוכלנה לתת לך טיפים, מה שאני יכולה לומר לך שזה חולף כל כך מהר.........
שנה טובה וחג שמח

קסם כתב:
כמה קשה להיות אחרי לידה ולהניק זה אושר להזין תינוק ומצד שני מתיש וההתשה הזאת מביאה אותי לזלילה מטורפת אני גם מותשת ובלי אנרגיות להתאמו עם 16 קילו ומעט סבלנות צריכה טיפים
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 23:47

קסם
קסם
כמה קשה להיות אחרי לידה ולהניק זה אושר להזין תינוק ומצד שני מתיש וההתשה הזאת מביאה אותי לזלילה מטורפת אני גם מותשת ובלי אנרגיות להתאמו עם 16 קילו ומעט סבלנות צריכה טיפים
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!