14/09/2012 22:31
 קרנושה Posts: 3420
|
מיכל שרון כתב:
לכל העובדים בכל מקומות העבודה.. רגע לפני שתתכנסו היום עם הבוסים וכל השאר להרמת הכוסית לשנה החדשה אני רוצה להזכיר לכולכם - הרמת כוסית במקום העבודה זה משהו מסורתי.. לרוב אין בו הרבה תוכן ומשמעות.. מציינים כמה הישגים שקריים, מספרים לנו סיפורים על החברה המדהימה שאנחנו עובדים בה והעיקר - המנהלים טופחים לעצמם על השכם שהם כאלה מדהימים כי פינקו אותנו בבורקסים ועוגות וכוס יין אדום זול. לא מזלזלת כן? יכול להיות שיש כאלו שנפלו על מקום נהדר שבו הרמת כוסית היא באמת התכנסות מרגשת ומסעירה.. ועדיין.. תשמרו את הכוסית לערב החג עם המשפחה האהובה שלכם, את פרוסת העוגה למשהו אמיתי וטוב ולא עוגת הבית שקנו בצהריים במכולת למטה.. תשתו כוס מים לפני, תכניסו מסטיק לפה, תרימו עם כולם, תרטיבו את השפתיים תברכו לחיים וזהו!!! הכי טעים ק"ג פחות ובחגים האלה יש דברים הרבה יותר שווים לקלקל עליהם נכון? בהצלחה לכולנו 
במילה אחת-תכלס!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2012 05:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיוך יקירה ,ללא ספק לתחושה של לחזור ללבוש מכנסיים במידות קטנות יותר אין מחיר .שתהיה לך שנה נפלאה. באשר להרמת כוסית ,איזה כיף שאני כבר לא שם,כל חג סיבה למסיבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 23:20
 מטפס הרים Posts: 1533
|
חיוך מהלב היקרה. כתבת מילים מהלב. אני שולח לך חיוך מהלב . ושיהיה לך חג שמח ונעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 16:10
 dany Posts: 19819
|
חנה יקרה את כל כך מרגשת שבעצם לא רוצה להוסיף מילים בכדי לא לקלקל, אז רק שמחה שאת כבר מסוגלת............. וכייף אדיר להכנס למכנסיים מלפני שמונה שנים.....הלוואי עלי........... אולי בפסח...חחחחחחחחח באמת שתהייה לך שנה נפלאה וכמה שפחות מכאובים גם פיזיים וגם נפשיים אמן!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 14:25
 אייריס Posts: 3744
|
חיוך מהלב את מדהימה ומרגשת. שימרי על עצמך ושיעבור בקל כל מעמד הטקס המרגש בלטרון. נהדר שדאגת לעצמך עם האוכל. המשך יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 14:21
|
EFF כתב:
ואני אספר לכם על הרמת (בעצם : הרמות) כוסית בחוגים שלנו לריקודי עם...אנשי ארץ ישראל היפה שיודעים לאהוב וממלאים חייהם בתוכן שורשי ובשירים/ריקודים נפלאים..כל כך הרבה פירגון, אהבה זרמו שם בצד היין והעוגות שנמנעתי כמובן מלפזול אליהם..
אפי את אלופה. אין כמוך בשליטה. יום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מצטרפת לדעות המושמעות כאן בנושא הרמת כוסית. אני שמחה שאין לי יותר חלק בכך. לא, אני לא פנסיונרית אלא פרילנסרית וככזו, אני שומרת לעצמי את הזכות קצת לחרוג בערב החג. אבל לשם כך צריך בימים הקרובים לחג לשמור בקפידה על תוכנית האוכל וזאת אני עושה. להבדיל אלף אלפי פעמים, היום אני נוסעת לטקס לטרון לזכר השריונאים שנפלו במערכות ישראל. בעלי הראשון קובי ז"ל היה ביניהם במלחמת יום הכיפורים. משך הרבה שנים כמעט 20 לא הייתי אף פעם בארץ בתקופה זו. אבל הזמן מרפא באיזו צורה, והיום אני יכולה להתמודד עם הימים האלה וכל מה שרואים במדיה וקוראים וכו'... אני הייתי נשואה זמן קצר ולא היו לנו ילדים, אבל הפצע נשאר פצע גם אחרי שבניתי בית לתפארת וגם היום יש עדיין צלקת. ולמה אני מספרת על כך? כי הכנתי לעצמי כריך מלחם קל קטנטן וגם לקחתי איתי טונה (עוד מעט אצא) כי איני יודעת מה יחלקו שם ונראה לי שלחמניה זה לא בבית ספרי, ובטח שאר התקרובת שתחולק שם. כיון שחוזרים מאוחר בסביבות 10 בלילה אשתדל להיות רק עם הקופסאות שלי.וכן יש לי עוד וידוי. בשנת 2004 הצלחתי להשיל ממשקלי הרבה מאד והיו לי אי אלו מכנסיים קלסיות שלא מסרתי כששמנתי שוב לצערי. עכשיו אני יכולה להיכנס אליהן בקלות והן מתאימות גם היום לאופנה. אין מאושרת ממני להגיע לרגע הזה. אי אפשר לספר את זה לכל אחד אלא לכן ולכם כאן בפורום הזה, כי רק אתם מבינים ומבינות. אגב היום יש גם טרנד להגיש בכל מיני מקומות ירקות חתוכים ומטבלים שזה פחות גרוע מאשר בורקסים ועוד סוגי עוגות קנויות וכו'... לטרנד הזה אני מתחברת מייד. אולי תהיה גם לי הפתעה היום ויהיו דברים כאלה גם בלטרון? אספר לכם כשאחזור כמובן. אגב, זוה פעם ראשונה אני נוסעת לשם, כי משום מה לא הייתי רשומה משך שנים ברשימות ה"נכונות" ולכן איני יודעת במדויק למה לצפות אבל אדע בשעות הקרובות. אז שיהיה לכולנו סופשבוע נעים ושמח, והעיקר עם יד על הדופק כי יש שישי שבת ומייד 3 ימי חופשה. רק בשורות טובות לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
בהצלחה רבה רבה לכל המרימים כוסית אחת או יותר במקום עבודתם. זה באמת מכשול רציני כל החגיגות האלה ומנגד תמיד היו ישנם ויהיו עוד ועוד. אז לא לוותר להילחם ביצר הרע ולהחליט על קילו פחות הכי שווה.
טפסן יקר תמשיך להשתעשע תמיד זה מאוד נחמד לנו כאן.
המשך יום נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 13:26
 EFF Posts: 6409
|
ואני אספר לכם על הרמת (בעצם : הרמות) כוסית בחוגים שלנו לריקודי עם...אנשי ארץ ישראל היפה שיודעים לאהוב וממלאים חייהם בתוכן שורשי ובשירים/ריקודים נפלאים..כל כך הרבה פירגון, אהבה זרמו שם בצד היין והעוגות שנמנעתי כמובן מלפזול אליהם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 12:13
 מטפס הרים Posts: 1533
|
פוסט ענק, מיכל. קראתי אותו עם המון הסכמה בדרכי מהרמת כוסית אחת לשניה.. דני , אכן כיף לך שאת לא צריכה את זה יותר.. אבל כבר כתבתי לך על פנטזיית הפנסיונר שלי.. שרק יגיע הרגע - אינשאללה...כיף לך ותהני מכל רגע. אני חייב לשתף אתכן : לפני תפקידי הנוכחי הייתי במשך שש שנים מנכ"ל של חברה ובה כמה וכמה מאות עובדים.. הרמות הכוסית תמיד נראו לי מזוייפות, נע ונד הייתי בארץ בין כל מיתקני החברה ( חברה עם מרכזים שלה וגם מוקדים בבתי לקוחותיה הגדולים, באמת מצפון עד דרום), ותמיד הבטתי מהצד על השולחן ההוא ,(עמוס לא בהכרח ביין זול ובורקסים קשים כאבני איניתפאדה, דווקא הקפדנו על תקרובת נאה מאוד.. איך לא כשהמנכ"ל גרגרן...) , דיברתי על מצב החברה , לאן הולכים, המון תודה לעובדים... וממש לא התחברתי לסצנה, בפרט לא לזו שמייד אחרי חלוקת תעודת למצטיינים יש התנפלות על השולחן, ועוגות הדבש המסוגננות ניטרפות כאילו אין מחר... היו פעמים שחשבתי שלא צריך את זה ואפילו שאלתי פעם בקבוצת מקוד של שולחן עגול עם עובדים אצלי. והתברר לי , להפתעתי, שמאוד מאוד רוצים את זה.. אז המשכתי, שש שנים, ראש השנה, פסח... וכמה שמחתי כשבשולחנות היו בעיקר דברי מציקה ( אוי ..טעות דפוס דברי מתיקה צריך להיכתב למרות שמתאים מה שייצא: דברי מציקה.. ואפשר גם דברי יציקה.. אני משועשע היום...) שלא עושים לי את זה וכמה שפחות מלוחים או עוגיות עבאדי שאני יכול לחסל פס ייצור שלהן ולא נודע כי בא אל קרבו... שנה טובה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 11:25
 dany Posts: 19819
|
תודה לאל אני כבר לא משתתפת באירועים הללו והכי טעים קילו פחות , שנה טובה וחג שמח ובינתיים גם שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 11:23
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקירה, ללא קשר לאירגון זה או אחר, כל מילה אמת...ההתכנסות היא למנהלים ולא בשביל העובדים...לא ממש צודקת בכל שאר דברייך, חבל לנצל את הפחממות שלנו על מוצרים קנויים זולים וחסרי טעם בדר"כ הכי טעים זה קילו פחות לזה יש טעם של עוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 08:54
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לכל העובדים בכל מקומות העבודה.. רגע לפני שתתכנסו היום עם הבוסים וכל השאר להרמת הכוסית לשנה החדשה אני רוצה להזכיר לכולכם - הרמת כוסית במקום העבודה זה משהו מסורתי.. לרוב אין בו הרבה תוכן ומשמעות.. מציינים כמה הישגים שקריים, מספרים לנו סיפורים על החברה המדהימה שאנחנו עובדים בה והעיקר - המנהלים טופחים לעצמם על השכם שהם כאלה מדהימים כי פינקו אותנו בבורקסים ועוגות וכוס יין אדום זול. לא מזלזלת כן? יכול להיות שיש כאלו שנפלו על מקום נהדר שבו הרמת כוסית היא באמת התכנסות מרגשת ומסעירה.. ועדיין.. תשמרו את הכוסית לערב החג עם המשפחה האהובה שלכם, את פרוסת העוגה למשהו אמיתי וטוב ולא עוגת הבית שקנו בצהריים במכולת למטה.. תשתו כוס מים לפני, תכניסו מסטיק לפה, תרימו עם כולם, תרטיבו את השפתיים תברכו לחיים וזהו!!! הכי טעים ק"ג פחות ובחגים האלה יש דברים הרבה יותר שווים לקלקל עליהם נכון? בהצלחה לכולנו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|