הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש תמורה לאגרה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/09/2012 09:18

קרולין
קרולין
טולי יקרה
את אלופהsmile
תמשיכי להתמיד ולהצליחsmile
שנה טובה ומאושרתsmile
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2012 09:03

toly
toly
[תודה תודה פורום יקר על כל המחמאות
ולאלה שטרם התנסו בדיווש או כבר מדוושים בצורה זו או אחרת אני מוכרחה לציין שהרכיבה בקבוצתמו היא מאוד מיוחדת ומעולם אחר
זאת לא רק הרכיבה המאתגרת והמרתקת אלא הסימביוזה המיוחדת בין האנשים שבאמת הינם מלח הארץ בכל המובנים
למי שסקרן תקישו קבוצת "כן ולא" בגוגל או באתר גרופי ותעדכנו על האירוע הקרוב עם בסיס פלמחים
ובכלל-תיהנו מהתמונות ושלל הרכיבות שכבר התרחשו בארץ ובחו"ל
שנה נהדרת וספורטיבית
טולי

ote=מטפס הרים]שאפו, טולי, שאפו. כמה מחברי הטובים ביותר מדוושים להם ביערות ארצנו מזה שנים. כל נסיונותיהם ״להדוויש״ אותי עלו עד כה בתוהו. אולי עוד יבוא היום? חג שמח ובטוח בהמשך הצלחתך. להתראות. מטפס ההרים
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 11:31

נחושה
נחושה
טולי יקרה,
הבוואריה תחכה, החיים וההתמדה ימשיכו, כפריזאית מדופלמת את הרי תמיד תמצאי דרך לתענוגות החיים
ואם אפשר להצמיד חתיך אז מה טוב ומה נעים
שאפו על הירידה ובהצלחה בהמשך
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 08:13

מטפס הרים
מטפס הרים
שאפו, טולי, שאפו. כמה מחברי הטובים ביותר מדוושים להם ביערות ארצנו מזה שנים. כל נסיונותיהם ״להדוויש״ אותי עלו עד כה בתוהו. אולי עוד יבוא היום? חג שמח ובטוח בהמשך הצלחתך. להתראות. מטפס ההרים
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 08:09

אייריס
אייריס
טולי הרוכבת האמיצה. ברכות חמות לירידה היפה ובהצלחה הלאה. עשית בחירה נכונה לגבי המתוק הוא יחכה בשנים הבאות. מזל טוב מקדים ליום הולדתך והחלטות נבונות וחדשות לשנה החדשה שיהיה המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 06:42

אקורדיאון
אקורדיאון
טולינקה יקירה ,כרגיל הנאה צרופה לקרוא ,שאפו על הקילו ואיך שומרים עליו כתבת בפוסט.
אכן חבל לקלקל ואפשר גם אחרת.
בהצלחה בשינוי.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 04:10

dany
dany
טולי מתוקה
ברכות לירידה, איזה סיפתח לקראת השנה החדשה.......... וגם לקראת יום ההולדתRock Band
וכרגיל תובנות נפלאות והחלטות שבאמת לא קשה לבצע.... הבוואריה תמיד תחכה שם....... ועוד כל מיני דברי מתיקהwink
ולהתחיל התחלות חדשות נפלא!!!!!!!!!!
בהצלחה יקירה ושנה טובה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 22:22

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי היפה, נראית היום נפלא....גאה בך על הירידה
הפוסטים שלך מקסימים....תמשיכי לשתף אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 22:07

avi_i
avi_i
טולי...
כבר שבוע שאני רוצה לכתוב לך על הפוסט של להיות רזה, כל כך מלא תובנות ומעורר מחשבה. אני מתה על הכתיבה שלך תמיד בחוש הומור אבל עם המון תובנות
אני מסכימה איתך "השינוי מתחיל בתוכי" - כולנו צוחקים בלי סוף על שרי אריסון (השלום מתחיל בתוכי) אבל האמת שכל שינוי שאנחנו רוצים לעשות מתחיל בתוכנו, כמו שאמר לי היום הספרדי זה משהו שאנחנו מקרינים מבפנים....קודם להקרין לעצמנו ואז נקרין החוצה.
איזה מחוייבות לספורט - הלוואי עליי, את מחוננת ומדהימה שאת עושה ושומרת על הכללים וירידה של קילו שלם זה הצלחה אדירה
אני מאחלת לך שנה נפלאה והתנהלות נכונה עם האוכל....בואי ננהל אותו ולא שהוא ינהל אותנו
שתמשיכי לדווש
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 21:00

toly
toly
השבוע הצליח לי והיתה ירידה של קילו שלם הודות לעשייה ושמירה על הכללים הודות לשיתוף ולתמיכה שלכם פה אנשי פורום יקרים
ואני שכבר מכירה את הרצאותיה של מירי לקראת החגים הופתעתי שוב ולטובה מתוכן ההרצאה לכאורה אותה גברת אבל ממש בשינוי האדרת
וגם שמחתי לשמוע על הקלוריות של מספר מאכלים שאולי בתת מודע לא רציתי לזכור כך למשל קציצות הפרסה שאני מטורפת עליהן ומכינה מידי שנה לשולחן ערב ראש השנה והשנה ולאור ההרצאה החלטתי שלא עושה ואולי בכלל הגעכ הזמן להיפרד מהם לשנים הבאות
ברוך השם יש עוד מה לאכול בחג וחוץ מזה יש עוד מה לעשות חוץ מאוכל ופיצוחים
כך למשל התבשרתי היום שהקבוצה שלי מארגנת טיול אופניים שטח ביער בן שמן בחג וזה תמיד משמח אותי גם פעילות לטוכע'ס המפואר גם ירוק בעיניים גם הסבר נפלא של אחד הרועבים שהינו מדריך טיולים במקצועו גם יהיו כמובן כיבודים אבל על זה אני מוותרת מראש
ועוד דבר מה בענייני מתוק
השנה יום הולדתי יוצא ערב לפני ראש השנה
אני כבר שבועיים מפנטזת על בוואריה במקום מסוים בתל אביב שאין שני לו בבוואריה
והיום אחרי שיצאתי מההרצאה הנהדרת אצל מירי אמרתי לעצמי:מוי כוכנה באמת שווה לבזבז כל כך הרבה קלוריות על מתוק קטן ביום הולדת? האם לא עדיף בגד יפה וסקסי לחג? האם לא עדיף ספא מפנק עם ספר חדש?האם לא עדיף ללכת לענטז ולצאת לרכיבה על סוסים(בתקווה שלא אפחיד את היצורים המקסימים הללו עם כובד משקליsmile)
באמת יש אלף ואחד דברים ליהנות מהם גם ללא קש' לאוכל או מתוקים אם ביום הולדת ואם ביום חול
הבטחתי לעצמי שינוי בחשיבה השנה גם לגבי ההתנהלות עם האוכל
אז הנה השינוי מתחיל בי כאן ועכשיו-את הבוואריה דוחה לעוד שנה את הסוסים- מאמצת לליבי
ואני ממשמפחדת לעלות על סוס(כן כן האמיצה והיפה סובלת מפחד גבהים)אבל הבטיחו לי חתיך צמוד מאחור עם סוס חביב- נו אז שאני אוותר על הצעה שכזו?smile)
שנה טובה שכל משאלותינו יתגשמו לטובה ובמהרה
ואהבת לרעך כמוך עם הרבה נתחנה ואהבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש תמורה לאגרה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!