13/09/2012 11:40
 נחושה Posts: 6982
|
אבי יקרה, מחכים לתמונת הפספורט שלך בפורום (גילי יוכל לעזור) בינתיים עד שירדו לאט ובטוח כל העשרים הנותרים המשיכי בהתמדה בעשיה ובנחישות, לבושה ומטופחת משאירה אבק לכל המתחרים נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםם ארוזים בסרט ליום נפלא בדרך לעוד פגישה או רכבת...נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 07:51
 אייריס Posts: 3744
|
אבי המקסימה. כל מילה סלע. זה נכון ומרגיש כך גם אצלי בדיוק, שאני מרגישה טוב והבגד מונח יפה וצבעי טמבור בפנים החיוך לא עוזב אותי ומוקרן החוצה וקוצרת מחמאות תמיד. זה עובד. אז קבלי באהבה כל מחמאה כי מגיע לך את בעשייה נכונה ועל כך כל הכבוד ובהצלחה הלאה ושיזרמו המחמאות תמיד. יום נפלא ומוחמא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2012 06:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן לדעת לקבל באהבה מחמאות וגם לתת וחשוב שלא להכנס לאופוריה. אבילה המשיכי כך וגם העודפים שנותרו ינשרו להם. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 21:58
 avi_i Posts: 269
|
תודה לכולכם על התגובות ) אני מסכימה יש לנו נטיה כזאת לרמוס את עצמינו עם מחשבות שליליות כמו שדני אומרת..... מטפס יקר - גם לי יש את הקטע הזה לפעמים, שאנחרי שירדתי יפה וקיבלתי מחמאות לפרגן לעצמי בהתחזרות קטנה ככה כי מגיע לי כי התנהגתי יפה....אבל אחר כך זה מבאס אותי מאד אני כמו שאתם מבינים נמצאת במומנטום חיובי מאד ומקווה לא להרוס לעצמי את התנופה, מה שיעזור לי באנגליה מרגישים פחות את החגים, אני דיי עובדת כרגיל כך שזה יעזור לי לשמור על המסגרת. הערב אני עדיין בפרנקפורט, הייתי אמורה לטוס הערב לאמסטרדם אבל הפגישות של הבוקר התבטלו לי - החלטתי להתפנק לי ולהישאר הלילה כאן במקום שוב לטוס ולהגיע מאוחר בלילה...נשארתי בפרנקפורט, אכלתי ארוחת ערב מוקדם לבדי בבית קפה בשקט, חזרתי למלון, עשיתי אמבטיה מפנקת וארוכה ועכשיו אני משלימה קריאה בפורום....פינוק אמיתי, מה גם שהטיסה שלי מחר בבוקר היא לא מאד מוקדם....ממש ערוץ החיים הטובים! לילה טוב אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 19:46
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה כיף לקרוא אותך ככה!!! מהממת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 16:30
 dany Posts: 19819
|
אבי יקרה איזה כייף לקרוא את הפוסט המרנין שלך, את באמת עשית שינוי ונכון אלו הם "רק" חמישה קילו אך כנראה שהם ממש עושים הבדל מהותי בהופעה ובשידור. יש ללמוד לקבל את המחמאות באהבה ולהגיב אליהם בהתאם........ ואת באנגליה אז ממש תגובה אנגלית........... אני מכירה מספיק נשים עם 20 קילו עודפים שנראות מקסימות ומהממות ולא נותנות למשקל להגדיר אותן, וכנראה זה מה שאת עושה, אז יש עוד לרדת ברור, אך תהני ממה שכבר עשית....... והיתר יבוא גם יבוא. שנה טובה וחג שמח.
avi_i כתב:
היום אני בפגישות עם איש מכירות שלי מספרד - כמובן חתיך הורס ומדוגם כמו הרבה מהאירופאים שעובדים איתי: החליפה הנכונה עם החולצה שמתאימה, העניבה בדיוק במקום ובצבע ונעליים מתאימות. לא התראנו כבר חודש ובוקר הוא לא הפסיק לתת לי מחמאות, איך רזיתי, איך אני נראת מעולה ובעיקר מקרינה אושר כן כנראה שזה הסוד....אמנם נכון ירדתי במשקל אבל בואו לא נשכח שיש עליי לפחות עוד 20 קילו ועדיין לא נעלמתי אני כמובן הייתי נבוכה, התחלתי עם משפטים כמו נכון אבל יש לי עוד מלא להוריד וכל זה...הוא המשיך בשלו - משהו השתנה, את נראת יותר מאושרת מלפניי חודש, את שוב מקרינה את העצמאות והכוח שלך מבפנים החוצה ונראת מעולה - מוכנה לכבוש את העולם שוב! יפה לך (ככה אמר...) לקחתי את זה איתי - ולא יכולתי לתהות - מעניין מתי אני אלמד לקבל מחמאות ולהפסיק להסמיק כמו ילדה בת 12??!!!! וביקשתי לעצמי בשקט ללמוד לקבל מחמאות ולהגיד תודה, להפסיק להיות מובכת ולזכור שאכן כל מה שאמר זה נכון! אני אכן נראת מצויין, שמחה, לבושה מדהים (שמלה אפור כהה מחוייטת, גרביונים שחורים עם דוגמא גאומטרית, עקבים וז'קט מחויוט) מאופרת ומסודרת ומוכנה לכבוש את העולם. ומסקנה מהירה: כשאנחנו אוהבים את עצמנו, מפרגנים לעצמנו, משקיעים בעצמנו ושמחים בפנים אנחנו מקרינים את זה החוצה וזה גורם לאנשים לרצות להיות מסביבנו, להידבק באושר הזה...מה שבסופו של דבר מוביל לזה שיש לנו מערכת תמיכה אוהבת ומפרגנת המשך יום טוב אבי בדרכים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 16:26
 dany Posts: 19819
|
מוכרת מאד התופעה הזו, חלק מסמפטום ההרס העצמי שנדמה לי שרבים מאיתנו לוקים בו. באמת צריך לדעת לקבל את המחמאה אבל בפרופורציה........... וממש לא לנוח על זרי הדפנה............ וגם אני מדברת מנסיון של עשרות קילוגרמים למעלה ולמטה ממש של שמנה שמנה עד מצב של איך קראת לזה רזמודה........ כן גם שם הייתי אך לא ידעתי לשמור על זה .....ואולי לא צריך להגיע למידה 38 אלא עדיף להישאר ב-42 אבל להישאר שם. בקיצור כל הגזמה מזיקה לנו.
מטפס הרים כתב:
שלום אבי בדרכים. מעניין מאוד . אגב, אצלי יש תופעה מאוד לא סימפטית. אני קורא לה תסמונת המחמאה שהופכת לירייה ברגל. ותדעו לכן , חברות פורום יקרות, שתופעה זו היא נחלת לא מעט שמנמודים שיברו איתי על זה , אפילו שהם בוחרים לא להגיב בפורום. יש שלב מסויים שכשאני יורד לפחות שישה קג ואנשים מתחילים לראות... והתגובות , שבאמת ברוב המקרים באים מתןך כוונה טובה ופירגון: איזה יופי רזית.. איזה חתיך.. וו'אוו' מדהים...אתה נראה 10 וכל מיני כאלו.. ואז,מסיבות לא ברורות במקום לתעל את המחמאות האלו להמשך עשייה , מכוונות וירידה במשקל אני מוצא עצמי מתחזר ובגדול, וזה יכול להגיע עד רמה של מחיקת ההישג .. כך היה כבר בכמה פעמים בעבר. ואחרי שאני מוריד 20 קג ובאמת, מה לעשות, נראה כל כך אחרת, אז המחמאות בהתאם ואז שוב אני פתאום פותח איזה סכר נעלם ויאללה תן לו בזלילה... אז לא הפעם. מאוד מקווה שהפעם זה לא יקרה ואקח את המחמאות לכיוון של דירבון ירידה ושמירת הישגים. תודה על הפוסט המעניין שלך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 15:29
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שלום אבי בדרכים. מעניין מאוד . אגב, אצלי יש תופעה מאוד לא סימפטית. אני קורא לה תסמונת המחמאה שהופכת לירייה ברגל. ותדעו לכן , חברות פורום יקרות, שתופעה זו היא נחלת לא מעט שמנמודים שיברו איתי על זה , אפילו שהם בוחרים לא להגיב בפורום. יש שלב מסויים שכשאני יורד לפחות שישה קג ואנשים מתחילים לראות... והתגובות , שבאמת ברוב המקרים באים מתןך כוונה טובה ופירגון: איזה יופי רזית.. איזה חתיך.. וו'אוו' מדהים...אתה נראה 10 וכל מיני כאלו.. ואז,מסיבות לא ברורות במקום לתעל את המחמאות האלו להמשך עשייה , מכוונות וירידה במשקל אני מוצא עצמי מתחזר ובגדול, וזה יכול להגיע עד רמה של מחיקת ההישג .. כך היה כבר בכמה פעמים בעבר. ואחרי שאני מוריד 20 קג ובאמת, מה לעשות, נראה כל כך אחרת, אז המחמאות בהתאם ואז שוב אני פתאום פותח איזה סכר נעלם ויאללה תן לו בזלילה... אז לא הפעם. מאוד מקווה שהפעם זה לא יקרה ואקח את המחמאות לכיוון של דירבון ירידה ושמירת הישגים. תודה על הפוסט המעניין שלך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 15:24
 כרובית Posts: 261
|
כן, מראה אלגנטי....לעומת המדים של העבודה שלי...חלוק לבן:-)....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 14:56
|
תודה כרובית....בעבודה שלי זה סוג של "מדים" - תמיד חליפה, תמיד מחוייט... ) לא תמיד מתחשק לי אבל אי אפשר להתעלם מכך שזה נראה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 14:35
 כרובית Posts: 261
|
קודם כל, נשמע שהתלבשת ממש יפה!! מפרגנת לך ושואבת המון מוטיבציה מהדברים... וזה כל כך נכון! כמה כח יש במראה שלנו שמשפיע על כל חיינו! עד כי שום אוכל לא שווה את תחושת העוצמה של הבטחון העצמי שלנו!! אהבתי מאוד את הפוסט! תודה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 14:02
|
היום אני בפגישות עם איש מכירות שלי מספרד - כמובן חתיך הורס ומדוגם כמו הרבה מהאירופאים שעובדים איתי: החליפה הנכונה עם החולצה שמתאימה, העניבה בדיוק במקום ובצבע ונעליים מתאימות. לא התראנו כבר חודש ובוקר הוא לא הפסיק לתת לי מחמאות, איך רזיתי, איך אני נראת מעולה ובעיקר מקרינה אושר כן כנראה שזה הסוד....אמנם נכון ירדתי במשקל אבל בואו לא נשכח שיש עליי לפחות עוד 20 קילו ועדיין לא נעלמתי אני כמובן הייתי נבוכה, התחלתי עם משפטים כמו נכון אבל יש לי עוד מלא להוריד וכל זה...הוא המשיך בשלו - משהו השתנה, את נראת יותר מאושרת מלפניי חודש, את שוב מקרינה את העצמאות והכוח שלך מבפנים החוצה ונראת מעולה - מוכנה לכבוש את העולם שוב! יפה לך (ככה אמר...) לקחתי את זה איתי - ולא יכולתי לתהות - מעניין מתי אני אלמד לקבל מחמאות ולהפסיק להסמיק כמו ילדה בת 12??!!!! וביקשתי לעצמי בשקט ללמוד לקבל מחמאות ולהגיד תודה, להפסיק להיות מובכת ולזכור שאכן כל מה שאמר זה נכון! אני אכן נראת מצויין, שמחה, לבושה מדהים (שמלה אפור כהה מחוייטת, גרביונים שחורים עם דוגמא גאומטרית, עקבים וז'קט מחויוט) מאופרת ומסודרת ומוכנה לכבוש את העולם. ומסקנה מהירה: כשאנחנו אוהבים את עצמנו, מפרגנים לעצמנו, משקיעים בעצמנו ושמחים בפנים אנחנו מקרינים את זה החוצה וזה גורם לאנשים לרצות להיות מסביבנו, להידבק באושר הזה...מה שבסופו של דבר מוביל לזה שיש לנו מערכת תמיכה אוהבת ומפרגנת המשך יום טוב אבי בדרכים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|