הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבועיים ומחשבות.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/09/2012 05:34

אקורדיאון
אקורדיאון
דנושה שאפו.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2012 00:33

קסם
קסם
כול הכבוד יישר כוח
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 11:34

נחושה
נחושה
דני יקירה שאפו על השליטה
בלי ניגובים וללא מעידהApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 11:33

נחושה
נחושה
dany כתב:
רבקוש איזה פוסט מקסים................ נשיבוקים

רבקה כתב:
מטפס מטפס ובסוף מגיע לפיסגה
זה המוטו וכך יהיה יקירי
הסוויץ שלך במוח מתחיל לקלוט את השינוי הנפלא
שעומד להתחולל אצלך
זו הדרך הנכונה ובחירתך היא ציון לשבח
לגבי הפנסיונרים בעלי אומר שקרו לו שלושה דברים טובים בחיים
שהתחתן עם אישתו רבקה כמובן
שנולדו לו הילדים
ויציאתו לפנסיה שנראה בהתחלה קצת מפחיד אך מהר מאוד הופך לאושר שמימי
גם להוריד משקל רב נראה בהתחלה מפחיד אך מהר מאוד רואים ומבינים שזה אפשרי
מצדיעה לך על המוטיבציה והחשיבה החיובית עם המון הצלחה

מסכימה בהחלט
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 08:03

אייריס
אייריס
dany כתב:
מטפס יקר
יופי יופי יופי, כן רק כך אתה באמת תפנים ותשנה, מה יעזור לקולגה המכובד שלך באם הוא בעצם לא שינה דבר מהרגליו, כי עם דיאטה של 500 קלוריות לא לומדים ולא משנים כהוא זה.
וברור שזה רק עניין של זמן.............. דיברנו פה על ניתוחים שאלו מהדורה עוד יותר קיצונית...... ומה עם ניתוח המוח???????????
אז שלא יעמידו לך תנאים, שלא יגבילו אותך בזמנים, אתה תעשה את שלך בזמנך ובקצב שלך. והאמן לי ככל שהירידות תהיינה קטנות יותר יש תקווה שגם המשקל ישאר נמוך יותר.
ואגב מסעדה מזרחית, אז היום בעלי ואני סתם יצאנו לטיול (כי כבר נחנקתי בבית..........פנסיונרים..........) נסענו לדלית אל כרמל ועשינו סיבוב של קניות קטנות לבית קצת לרענן.......לא משהו כבר לא מה שהיה פעם.
בכל אופן בעלי מאד רצה פלאפל, ואני ממש לא אוהבת ולא מטעמי דיאטה..........
אז החלטנו מסעדה מזרחית כי שם לפחות יש לי את חזה העוף על האש וסלט ערבי קצוץ.
כפי שאתה יודע מגישים את הפיתות וכל הסלטים...... ואני מספרת לבעלי עליך...... על התשוקה שלך....... על הקושי שלך......... ונראה לך שזייפתי?????????? מה פתאום,

חוץ מנגיעה בחומוס עם המזלג רק חזה עוף

דני כל הכבוד ויופי של שליטה :-)

וסלט ירקות ............
אז אם אני יכולה גם אתה יכול זה רק עניין של החלטה.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 07:59

אייריס
אייריס
אמת לאמיתה טפסן יקר. רק אם נמשיך ככה בדרך השפוייה נצליח וגם נעשה ניתוח ראש בדרך ולא רק לגוף. ואז גם כל צלחת קוראסונים או בורקסים ייראו לנו כפלסטלינה. אני בוחרת כמוך הזמן יעשה את שלו ויוכיח שאנחנו יכולים הכל תלוי בנו ובבחירות שלנו. אז תמשיך הלאה נכון וקולולו לירידה הנפלאה.
יום מאושר
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 06:48

אקורדיאון
אקורדיאון
מטפס יקר שאפו על הירידה וקולולו על התובנות,מילים כדורבנות.
אנחנו כאן יחדיו בדרך שפויה וכובשים פסגות בדרך בטוחה.
בהצלחה גם השבוע ,להזכירך את המטרה הצבת ,נותר ליישם-השבוע כמו בשבוע שעבר.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 04:01

dany
dany
רבקוש איזה פוסט מקסים................ נשיבוקים

רבקה כתב:
זה המוטו וכך יהיה יקירי
שעומד להתחולל אצלך
שנולדו לו הילדים
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2012 04:00

dany
dany
חחחחחחחחחחחח חמוד

מטפס הרים כתב:
הי דני. את יודעת כמה אני רוצה להיות פנסיונר?? זו נראית לי תרופה אידיאלית.. הילדים התעופפו,מהבית איזה כיף.. נכדים נו טוב שיבואו לשעה קלה בכל ליל סדר.. כמה חופש, כמה חרות שכולה לי ולזוגתי. נשמע לי ענק!!!! מתאים לי. טףאבל יש לי עוד כמה וכמה שנים טובות.. זה בסדר, גם בעבודה אני מאושר ובהחלט נהנה. וזה מזל גדול אני מבין כשאני מתבונן סביבי על חברים... אבל להיות פנסיונר זה בשבילי לקבל את מדלית הזהב של החיים.. איזה כיף.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 21:50

avi_i
avi_i
מטפס יקר
אין ספק שאתה מחונן (ולא רק בכתיבה.) - שלושה קילו בשבועיים עם נסיעות לחו"ל זה הישג מדהים ומצויין ואין ספק שנותן הרבה מוטיבציה להמשך. אני מאחלת לך שתמשיך להתמיד, לרוץ מרתון בנינוחות אבל עם תוצאות
בנוגע לדיאטה עם ההורמון, גם לי יש חברים שניסו, מנסים , עושים וגם יורדים בעזרת הדיאטה הזאת, אני לא שופטת אותם - ואפילו מפרגנת, כל אחד עם מה שמתאים לו....חברה טובה שלי ירדה ב 40 יום 15 קילו, קיבלה מוטיבציה לחיים בריאים ומאז חזרה לאכול כרגיל אבל בריא והתחילה לעשות ספורט....היא שינתה את החיים שלה ואין מאושרת ומפרגנת ממני
אבל - רוב האנשים הם יותר כמו החבר שלך, ירדו ועכשיו מפצים את עצמים על זה שסבלו 40 יום.....אני באופן אישי לא מסוגלת לאכול 500 קלוריות ביום זה לא משהו שהייתי עומדת בו, חוץ מזה באמת לא יודעים מה ההשפעה לטווח ארוך וזה מפחיד אותי, אני לא שפן נסיון של אף אחד....גופי הוא מבצרי!
לנו יש מזל, אנחנו במסגרת ומקבלים תמיכה אדירה ממירי באופן אישי ואחד מהשני בפורום. - ואני ממליצה למי שיכול להגיע לחוגים (במיוחד החוג המדהים שלי בתל אביב אחרי הצהריים!!!) - אין כמו לקבל חיבוק ממירי .....מצד שני לנו באינטרנט יש מזל כי אנחנו יכולים לשמוע את ההרצאה מליון פעם
לילה טוב
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 18:30

רבקה
רבקה
זה המוטו וכך יהיה יקירי
שעומד להתחולל אצלך
שנולדו לו הילדים
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 17:31

מטפס הרים
מטפס הרים
הי דני. את יודעת כמה אני רוצה להיות פנסיונר?? זו נראית לי תרופה אידיאלית.. הילדים התעופפו,מהבית איזה כיף.. נכדים נו טוב שיבואו לשעה קלה בכל ליל סדר.. כמה חופש, כמה חרות שכולה לי ולזוגתי. נשמע לי ענק!!!! מתאים לי. טףאבל יש לי עוד כמה וכמה שנים טובות.. זה בסדר, גם בעבודה אני מאושר ובהחלט נהנה. וזה מזל גדול אני מבין כשאני מתבונן סביבי על חברים... אבל להיות פנסיונר זה בשבילי לקבל את מדלית הזהב של החיים.. איזה כיף.
+1 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 16:22

dany
dany
מטפס יקר
יופי יופי יופי, כן רק כך אתה באמת תפנים ותשנה, מה יעזור לקולגה המכובד שלך באם הוא בעצם לא שינה דבר מהרגליו, כי עם דיאטה של 500 קלוריות לא לומדים ולא משנים כהוא זה.
וברור שזה רק עניין של זמן.............. דיברנו פה על ניתוחים שאלו מהדורה עוד יותר קיצונית...... ומה עם ניתוח המוח???????????
אז שלא יעמידו לך תנאים, שלא יגבילו אותך בזמנים, אתה תעשה את שלך בזמנך ובקצב שלך. והאמן לי ככל שהירידות תהיינה קטנות יותר יש תקווה שגם המשקל ישאר נמוך יותר.
ואגב מסעדה מזרחית, אז היום בעלי ואני סתם יצאנו לטיול (כי כבר נחנקתי בבית..........פנסיונרים..........) נסענו לדלית אל כרמל ועשינו סיבוב של קניות קטנות לבית קצת לרענן.......לא משהו כבר לא מה שהיה פעם.
בכל אופן בעלי מאד רצה פלאפל, ואני ממש לא אוהבת ולא מטעמי דיאטה..........
אז החלטנו מסעדה מזרחית כי שם לפחות יש לי את חזה העוף על האש וסלט ערבי קצוץ.
כפי שאתה יודע מגישים את הפיתות וכל הסלטים...... ואני מספרת לבעלי עליך...... על התשוקה שלך....... על הקושי שלך......... ונראה לך שזייפתי?????????? מה פתאום, חוץ מנגיעה בחומוס עם המזלג רק חזה עוף וסלט ירקות ............
אז אם אני יכולה גם אתה יכול זה רק עניין של החלטה.
בהצלחה
12/09/2012 12:24

נחושה
נחושה
מטפס יקר,
כל קיצוניות מרחיקה אנשים מעמיתיהם (דת, אוכל, מסחר, הימורים, חינוך, התמכרויות אחרות...)
כל מי שעושה משהו קיצוני, דינו שאם לא ישנה גישה ואורחות חיים במתינות ובאורך רוח ימאיס עליו את מעגלי חייו או הסובבים אותו...וזה מה שיפה אצלינו:
אנחנו לא "מגייסים"
אנחנו לא בזים לאחרים "שמנמודים באשר הם"
אנחנו לא מכסחים / מבטלים / מגזימים בסוג מזון, במידות או בספורט
אנחנו לומדים לחיות באיכות חיים, טעים ומגוון, כחלק מכל האירועים המשמחים והמאתגרים בחיינו, לומדים ומתחדשים ועולים כיתה
אנחנו אנשים טובים יותר בזכות התהליך ובצמיחה מתמדת.
ומיכלי צודקת, שיהיה לך הגונג הפנימי של ההצלחה ואנחנו נמתין בסבלנות לדיווח המאה (ירדתי משלוש ספרות!!!)
המשך יום מצוייןsmile
edited by נחושה on 9/12/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 11:09

מיכל שרון
מיכל שרון
מטפס יקר.. אתה צודק בכל מילה!
מדהים שרק שבועיים אתה כאן וכבר הצלחת לשנות את התפיסה.. לקלוט את המשמעות האמיתית של תהליך הרזייה בניגוד לכסאח שכולו חיצוני ופיזי ולא תהליכי כמו שאמרת.

ההישג שלך מדהים!!! ולשנות קידומת ועוד כזאת קידומת זה בכלל מדהים!!!
אני מקווה שהשבוע כל פעם שתרגיש חלושס בדיאטה תראה את המספר הזה מול העיניים.. את הקידומת המתחלפת.. תשמע את הצלצול המלווה ברקע, את גונג הנצחון שלך (הבנת את הקטע עם הדמיון המודרך נכון? תדמיין את סצינת הנצחון כפי שתרצה... העיקר שתראה אותה בעיני רוחך).

שיהיה לך המשך שבוע נהדר ומוצלח.. בשליטה ובהנאה ובשפיות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 09:51

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום שלום פורום יקר.
אז היום שבועיים בדיוק מהפוסט הראשון שלי " הצטרפתי" שנשלח ב29 לאוגוסט.... והנה , נשקלתי, אני כבר אחרי שלשה קג פחות. ואלו היו שבועיים שמתוכם שבוע היה בשוויץ כזכור לכם, ומסעדות, וארועים, ואני לא מקטר כי זה חלק בלתי ניפרד ממסלול עשייתי ועוד יהיו לי הרבה מאוד כאלו. וכבר הנסיעה הבאה לברלין וציריך אוטוטו....
ובכל זאת, ירידה כל כך נעימה של שלשה ק"ג... וזה בזכות מירי בראש ובראשונה שיצרה את הפלטפורמה הנהדרת הזו ובזכות כולכם כי הפורום הזה מאוד מאוד עוזר לי. מאוד. תודה! ופתאום אני חושב שאם אשמור בשבועיים הקרובים כפי ששמרתי עד כה ( וכבר אני שומע את קולותיכם : לא אם, בטוח..) הרי שבשלשה קג הבאים אני כבר מחליף את קידומת שלש הספרות לשתי ספרות... צעד קטן לאנושות, צעד ענק למטפס ההרים ...
חייב לספר לכם: אתמול פגשתי בעבודה קולגה שלא ראיתי כבר חדשיים שלשה, שמנמוד חכם ונחמד מאוד. היה!! נכנסתי למשרדו יחד עם עוד כמה אנשים ולא הכרתי אתו. האיש הפך לרזמוד.. ואפילו רזה מאוד... אז אחרי כל ההתפעלויות הוא סיפר לנו על 40 יום דיאטת הורמון ההריון שעשה... איך אכל רק 500 גג 600 קלוריות ביום, לא היה רעב כלל, איך הכל נשר ממנו... וזה נשמע כל כך קסום, כל כך טו גוד טו בי טרו.
לא הספקתי להגיע למשרדי וכבר נחת אצלי במייל תכתובת ענקית ממנו עם כל הפרטים, אבל הוא כאדם מכובד מאוד , שלח לי גם את קובץ המאמרים שלא בהכרח מפרגנים לדיאטה הזו.. קראתי ארוכות על הדיאטה שהוא עשה, לא רק שאינה מאושרת בכל רשות ישראלית או אמריקאית או אירופית, יש לא מעט כתבות שמדברות על נזק ארוך טווח אפשרי, עד רמה של קרישי דם וכאלה.. טילפנתי אליו ושאלתי אותו איך כאדם רציני בהחלט הלך על דבר שייתכן שהוא מאוד מאוד אבל מאוד מזיק בטווחים של שנים. תשובתו היתה: לא יודע, העיקר שזהו זה אני רזה..
ואני כעת, אחרי שבועיים של אכילה נהדרת, מגוונת, אנושית ולא מדכאת , אולי בגלל אותו שינוי תפישתי שאני מצוי בעיצומו ( צ'קרת הסבלנות שכתבה עליה שח)- לא מצליח להבין אותו...זה נראה לי פתאום הזוי, רחוק ממני, לא מתאים לי.
אז קבענו להיפגש בעוד שלשה חדשים מעקב אחר הנושא המקצועי שלשמו התכנסנו. הזמנתי את הפורום למשרדי לדיון הבא. תשובתו היתה: אני בא אליך רק אם אתה עושה כמוני ירידה כזו גדולה, יאללה קח כבר את ההורמון.. תשובתי אליו היתה: הפסקתי לרוץ ספרינטים , אני כבר עושה מרתון... ואתה יודע מה? אני אוכיח לך שגם בשפיות הדעת ובהנאה תהליכית ולא ביאפרה אפשר לרדת ובגדול!!!
ודרך אגב- בסוף הדיון אצלו, אחרי שראיתי כיצד בעיניים מוטרפות הוא התבוננן במאפים המתוקים שהכניסו לנו שם, הוא פשוט התנפל על צלחת כזו ואכל בתאווה.. תאוות הרזה שעדיין חושב שמן, תאוות מי שחושב שייקח הרבה זמן עד שהכל יעלה בחזרה פלוס. אני כמובן מאחל לו שלא כך יהיה והלוואי וישמור על הישגו אבל... כבר הייתי שם.. בעולם הספרינטים... עדיף לי פי אלף מונים במארתון...
יאללה , יש לי הר שמחכה לי וצריך לטפס. לטפס... ולהגיע לפיסגה...

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבועיים ומחשבות.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!