13/09/2012 11:45
 נחושה Posts: 6982
|
avi_i כתב:
נחושה יקרה, אני פשוט מעריצה אותך, איזה טובה את ואיך את דואגת לכולם אפילו שזה עולה לך בשעות שינה יקרות!!! את פשוט מודל לחיקויי בשבילי נשיקות ולילה טוב אבי יקרה, היה שווה ואת ההתמוטטות מעייפות חשתי רק למחרת בערב, לצערי גם בנפילה על כמה פרוסות לחם אחרי יום קיזוזנפלא אבל זה נרשם והבוקר כבר חזרתי למוטבבבבבבבבבבבבבבב כמו שמיכלי כתבה עצלות/עייפות הם האויביםהגדולים ביותר כי אין ברקסים והתדרדרות מהירה יותר. נשיקות חזרההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 22:01
 avi_i Posts: 269
|
נחושה יקרה, אני פשוט מעריצה אותך, איזה טובה את ואיך את דואגת לכולם אפילו שזה עולה לך בשעות שינה יקרות!!! את פשוט מודל לחיקויי בשבילי נשיקות ולילה טוב אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 12:16
|
תודה לכל המגיבות והמפרגנות ומטפס הרים, אוהבת אתכם מליוניםםםםםםםםםםם המשך יום נפלא, בכל זאת רביעי בצהריים בהצלחה לנשקלים היום, מחכה לכם הרצאה מתוקה מדבש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 12:13
|
מטפס הרים כתב:
אהלן נחושה יקרה. כשמך כן את. כמה כיף , מעודד ומשמח לקרוא כיצד את מצליחה לנווט את מעגלי החיים השונים יחד עם שמירת עקרונות הבסיס של מירי , ואיך בסוף כל זה משתלב יחדיו , כפסיפס מרהיב, לתוצאה יפה במשקל וגם לסיר עם בשר ושעועית ירוקה... ומרק ירקות סמיך ומהביל... יאמי... ובית שטוף ונקי... ומחנכת איכותית לבן הצעיר....... יאמי... עשה לי שמח הפוסט הנכון הזה שלך, וחצי הכוס המלאה היא כולה שלך. המשיכי כך, נחושה.
מטפס יקר, בשביל זה השיתוף....לאף אחד לא ממש קלי קלות, לכולנו יש " סלינו על כתפינו", כולנו לא ממש מדווחים בזמן אמת על משברים אלא בדיעבד, העיקר שכולנו לומדים את השיעור תרתי משמע וממשיכים הלאה....(עיין ערך מסעדות מזרחיות )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 12:10
|
מיכל שרון כתב:
את מדהימה!!! ואני נפעמת מהאנרגיות שלך... אין ספק שהמשפט האחרון הוא המוטו שצריך ללוות את כולנו כל הזמן בתהליך הזה - בלי פחד, בלי יאוש, בלי רחמים עצמיים, בעשייה ובנחישות, כל אחד בהתאם ליכולות שלו, למצות את המקסימום שהוא יכול ואז הרבה יותר קל להסתכל במראה.. בסוף כולנו נצליח..
רגע תיקון טעות - אנחנו כבר מצליחים.. כי אנחנו עושים!!!! מסכימה בהחלטטטטטטטטטטטטטטטטט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 12:10
|
אקורדיאון כתב:
נחושתי יקרה לאחר פוסט כזה משתף ומהלב בטוחה שישנת היטב. כאמור אין כמוך לתאר תמונות מחיי היום יום למעשה של כל אחד מאיתנו. יקירה אנחנו במסגרת המבורכת שלנו לומדים ומפנימים ומיישמים. מאחלת לך שנה נפלאה. נשיבוקים. תודה יקירה אכן אחרי השיתוף ישנתי שנת ישרים וקמתי רעננה לגמרי ב 06:30 ישר ליום חדש ומלא אתגרים. כרגע סיימתי צלחת מהמרק הסמיך והטעים (לקט נורמנדי מתוגבר בתירס ובקוואקר, מעט מרק עוף, ומעט פלפל שחור...תענוגגגגגגגגגגג (ארוחת צהריים מלאה) תודה יקירה על האיחוליםםםםםםםםםםםםםםםם מאחלת לך בחזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 09:26
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אהלן נחושה יקרה. כשמך כן את. כמה כיף , מעודד ומשמח לקרוא כיצד את מצליחה לנווט את מעגלי החיים השונים יחד עם שמירת עקרונות הבסיס של מירי , ואיך בסוף כל זה משתלב יחדיו , כפסיפס מרהיב, לתוצאה יפה במשקל וגם לסיר עם בשר ושעועית ירוקה... ומרק ירקות סמיך ומהביל... יאמי... ובית שטוף ונקי... ומחנכת איכותית לבן הצעיר....... יאמי... עשה לי שמח הפוסט הנכון הזה שלך, וחצי הכוס המלאה היא כולה שלך. המשיכי כך, נחושה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 09:23
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 08:41
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר נפלא נחושה העליזה ולכל הפורום החמים. פוסט מהמם וכמובן קולע בול. יישר כוח נחושתי את מדהימה. והלוואי ונוכל להפנים את התובנות הנ'ל. יום נהדר אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 08:37
 מיכל שרון Posts: 1318
|
את מדהימה!!! ואני נפעמת מהאנרגיות שלך... אין ספק שהמשפט האחרון הוא המוטו שצריך ללוות את כולנו כל הזמן בתהליך הזה - בלי פחד, בלי יאוש, בלי רחמים עצמיים, בעשייה ובנחישות, כל אחד בהתאם ליכולות שלו, למצות את המקסימום שהוא יכול ואז הרבה יותר קל להסתכל במראה.. בסוף כולנו נצליח..
רגע תיקון טעות - אנחנו כבר מצליחים.. כי אנחנו עושים!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 06:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה פוסט מהמם! שנה טובה לך יקרה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 05:39
 dany Posts: 19819
|
מתוקה שלי התגעגעתי לפוסט שלך....... אז ממש אין מה להוסיף על התובנות הנהדרות הללו........... חוץ מ............ שהיו צריכים לסגור לנו לפעמים את הפה עם מנעול.......... כי אנחנו לעיתים האוייבים הגרועים ביותר שלנו. מאחלת לך לעבור את החגים בשלום עם האוכל....... בבריאות מכל הצדדים, אמן!!!!!!! ושניפגש אחרי החגים רזות יותר ומרוצות יותר........שוב אמן ואמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושתי יקרה לאחר פוסט כזה משתף ומהלב בטוחה שישנת היטב. כאמור אין כמוך לתאר תמונות מחיי היום יום למעשה של כל אחד מאיתנו. יקירה אנחנו במסגרת המבורכת שלנו לומדים ומפנימים ומיישמים. מאחלת לך שנה נפלאה. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 02:14
|
לילה טוב פורום אהוב, כמה תובנות שליוו אותי במהלך היום: כשלא מתחילים עם מתוק - לא חושבים עליו - לא מתעורר החשק - זהו הלופ שהיה לי שבועיים נפרץ וחזרתי לעצמי קפה זה עניין תרבותי-חברתי, את לא רוצה אבל לא נעים לך מהמניקוריסטית, החברה, השכנה...פשוט לסרב בנימוס או לבקש כוס מים (הזדמנות) - וכך עשיתי כשמשתפים מכל הלב- יש תמיכה משפחתית- לשאלה למה אני לא קונה יותר מילקי עניתי "אמא קונה לכם ואוכלת לכם" ותמשיכו לקבל חטיף קטן אחד ביום במקום, וזה לא אחד מאבות המזון... אסיפת הורים - השניה מתוך השלוש, יש מנותחות (יו איך רזית?), יש את הספורטאיות (באות ישר מהמכון), יש את האבות (חלק חתיכים וחלק אוביסים), יש את האמהות הרגילות, בכל כתה יש שמנמודות בהכחשה ויש תמיד מקרר 2 דלתות אבל חייכנית ומקסימה, ויש אותי שמתבוננת בכולם כמו שמירי מלמדת אותנו ורואה לאן אני יכולה להתדרדר ולאן יש לי לשאוף ומברכת ברכה אישית שלי : "אלוהים יקר תודה על כך שאני במסגרת, בקבוצת תמיכה ובפורום מדהים ושנהיה עם מירי ב"ה עד 120 - אמן! קניות באחת עשרה בלילה - לא כיף אבל לעיתים אילוץ, כשאת עם רשימה את פשוט ניגשת רק למדפים שאת צריכה ופוסחת על קילומטרז' רב של מיצים, ממתקים, ....תענוג! אפילו שאת חוזרת בשתיים עשרה בלילה הביתה- וכולם ישנים וסיימת לסדר במקרר ובמקפיא ובדיוק נשברה צלוחית אז גם שטפת את הריצפה, אין מצב לישון בלי "לזרוק משהו לסיר" ולילדים מחכה ארוחת צהריים בשר ושעועית ירוקה ברוטב אדום, לי ולבעלי מרק ירקות טעיםםםםםםםםםםםםםם וסמיך (מעט קוואקר) כארוחת צהריים ובגלל שריחמתי על השכנים לא דפקתי עם הקוצץ את הסלט אלא רק הכנתי ירקות למחר בבוקר. כשאת רושמת מסודר - את מגלה ששתית פחות מעשר כוסות מים, שאת משתדלת מאוד בהורדת הכמויות, שאת לא מתפתה לפירות, שיש לך כוח גם בלילה לשבת ולסכם את ארוחת הערב ששכחת לרשום בגלל שרצת לאסיפת הורים. שלא הכול קשור אלייך - חמי סובל על הגב, טופל עם זריקות וכדורים אבל הגב והרגל מציקים ואז לא ישנים בלילה ומחשבות, את לא יכולה לעזור מעבר ללהיות איתו כשצריך, לעודד אותו, להראות לו א5ת חצי הכוס המלאה (הוא לא עם מקל /כסא/נזקק תודה לאל), מרגיש טוב בדר"כ ואופטימי, אהוב ונאהב...שבועיים של סבל עברו עלי בגלידה ומתוקים ובהפסקת אוכל ובנס שבועיים הייתי על המקום... צריך לדעת שיש דברים / קשיים אוביקטיביים / נסיבות שפשוט צריכים לעבור ועד אז....מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט ואם מירי יכולה אז גם אני יכולה ומשפט לסיום שאהבתי מדברי המורה של בני הצעיר לכל ההורים: תמיד יצוץ קושי, כעת או מאוחר יותר, לא הכול הולך חלק, לא תמיד קל, לעיתים קשה מאוד אבל אסור להפסיק, אסור לפחד, אסור לוותר, צריך לדרוש ולתת דוגמא אישית ולהגיע עם כל אחד למרות הקושי או חרף הנסיבות למקום הכי טוב והכי רחוק שאפשר להגיע בהתאם ליכולות, צריך להתאמץ ולהתמיד ובסוף זה פשוט מצליח!!! היא הקריאה לנו משל נחמד ואני אנסה לאתר אותו באינטרנט....בדיוק בנושא זה... היא פשוט מחנכת למופת בתור אדם ובתור איש מקצוע, שנה שניה, זכינו...
רגועה ושלווה, נחושתכם edited by נחושה on 9/12/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|