הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/09/2012 16:32

dany
dany
חנה יקרה
עושה רושם שאת ממש עלית על דרך המלך, ומיישמת את התורה על בורייה, כל הכבוד לך ומאחלת לך שגם השנה הבאה תבוא לידי ביטוי בהצלחות ובבריאות טובה.

חיוך מהלב כתב:
שנה שחולפת מן העולם היא משאירה את הבמה לשנה החדשה שתתכב בימים הקרובים. הבוקר יצאתי בשעה 5.30 לצעוד. ראיתי את הירח מתמעט... כי אנו מתקרבים לסוף החודש חודש אלול חודש הסליחות. אז זהו שאני מרגישה שאיני צריכה לבקש סליחה מאנשים כי השתדלתי מאד להיות טובה אל כל מי שאני מכירה. מעבר לכך, דוקא נראה לי שכמה אנשים חייבים לי סליחה אבל בהחלט איני מצפה לכלום כי ציפיות יש כידוע רק על כריות.
רציתי להתיחס להרצאה של מירי מאתמול. היא חידדה דברים שעלי לשמוע, לא כל כך נושא הקלוריות כי כיון שאני צריכה להגיע להישקל ביום ה' דהיינו שבוע ויום מעכשיו, לכן, אני שומרת ומשתדלת מאד כבר מהיום. כל מה שאצליח לשמור עד החג, אצא נשכרת במהלכו כי הרי ידוע לכל שיש פיתויים וקצת יותר אוכל בחג המתקרב. אני נרשמתי השנה לקורסים שונים ומגוונים, ואני שמחה על כך. הייממה פשוט לא מספיקה לי מרוב פעילויות, אבל יש לי כוח לכל מה שאני רוצה כי נשרו ממני 20 ק"ג, והאנרגיות שלי תודה לאל גבוהות ומאפשרות לי לעשות באמת כמעט כל מה שאני מתכננת. אז לנצל יותר את היום ואת החיים, זו עוד מתנה שקיבלתי לכבוד השנה החדשה. וקודם כל בריאות. יש לי בדיקות דם מייד אחרי החג הנה עוד סיבה להמשיך ולשמור על שפיות באכילה במיוחד פחמימות. מה עוד צריך הבן אדם כדי להיות מאושר? באמת אין צורך ביותר מזה. היום גם הגדלתי את המסלול הליכה שלי ולא התעייפתי. למה? גם זה בבחינת "הכן ריכבך לחגים"... מרגישה סיפוק שהצלחתי. ועל כן אני מתפללת עבור כולנו שיהיה לנו קל יותר לשאת את גופנו עם פחות קילוגרמים, שיהיה לנו חיוך על שיפתותינו לקראת השנה חדשה ובאמת כל מה שהיה בשנה הקודמת שיעבור מן העולם להתחיל מחדש ברגל ימין ובריאות לכולנו אוהבת את כולכם כולכן.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 14:37

1103
1103
תודה לכן יקירותי האהובות
על התגובות ועל המחמאות
המברכות תבורכנה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 12:45

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שנה שחולפת מן העולם היא משאירה את הבמה לשנה החדשה שתתכב בימים הקרובים. הבוקר יצאתי בשעה 5.30 לצעוד. ראיתי את הירח מתמעט... כי אנו מתקרבים לסוף החודש חודש אלול חודש הסליחות. אז זהו שאני מרגישה שאיני צריכה לבקש סליחה מאנשים כי השתדלתי מאד להיות טובה אל כל מי שאני מכירה. מעבר לכך, דוקא נראה לי שכמה אנשים חייבים לי סליחה אבל בהחלט איני מצפה לכלום כי ציפיות יש כידוע רק על כריות.
רציתי להתיחס להרצאה של מירי מאתמול. היא חידדה דברים שעלי לשמוע, לא כל כך נושא הקלוריות כי כיון שאני צריכה להגיע להישקל ביום ה' דהיינו שבוע ויום מעכשיו, לכן, אני שומרת ומשתדלת מאד כבר מהיום. כל מה שאצליח לשמור עד החג, אצא נשכרת במהלכו כי הרי ידוע לכל שיש פיתויים וקצת יותר אוכל בחג המתקרב. אני נרשמתי השנה לקורסים שונים ומגוונים, ואני שמחה על כך. הייממה פשוט לא מספיקה לי מרוב פעילויות, אבל יש לי כוח לכל מה שאני רוצה כי נשרו ממני 20 ק"ג, והאנרגיות שלי תודה לאל גבוהות ומאפשרות לי לעשות באמת כמעט כל מה שאני מתכננת. אז לנצל יותר את היום ואת החיים, זו עוד מתנה שקיבלתי לכבוד השנה החדשה. וקודם כל בריאות. יש לי בדיקות דם מייד אחרי החג הנה עוד סיבה להמשיך ולשמור על שפיות באכילה במיוחד פחמימות. מה עוד צריך הבן אדם כדי להיות מאושר? באמת אין צורך ביותר מזה. היום גם הגדלתי את המסלול הליכה שלי ולא התעייפתי. למה? גם זה בבחינת "הכן ריכבך לחגים"... מרגישה סיפוק שהצלחתי. ועל כן אני מתפללת עבור כולנו שיהיה לנו קל יותר לשאת את גופנו עם פחות קילוגרמים, שיהיה לנו חיוך על שיפתותינו לקראת השנה חדשה ובאמת כל מה שהיה בשנה הקודמת שיעבור מן העולם להתחיל מחדש ברגל ימין ובריאות לכולנו אוהבת את כולכם כולכן.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 12:36

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
שנה מבורכת בבריאות אושר והגשמת משאלות!!!

מתוקהההההההההההההההההה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 09:16

דרך המלך
דרך המלך
נילוש האחת והיחידה
שנה טובה ומאושרת לך ולבני המשפחה בריאות טובה לאמך.. ורק בשורות טובות
שנה נפלאה לכל חברי הפאנל ולמשפחת בלקין שתהיה שנה טובה יותר מקודמתה ושנרד במשקלsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 09:11

אשירה
אשירה
שנה מבורכת בבריאות אושר והגשמת משאלות!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 06:57

בלונדה....
בלונדה....
שנה טובה של התגשמות,בשורות טובות ואושר..
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 05:42

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
שנה נפלאה לכולנו.
שנת בריאות,אושר ,עשייה ,ושרק נמשיך להיות כאן יחדיו
באהבה ,תמיכה ועידוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2012 02:24

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
אמן נילוש יקרה. שנה נהדרת ואת נראית נהדר חייבת לציין שוב. קנדה עשתה לך טוב. שנה טובה ומתוקה

מסכימה בהחלט, את נראית נהדר, חייכנית כדרכך והחיבוק איתך מילא אותי באהבה ובאופטימיות, מאחלת לך ולמשפחתך היקרה בשורות טובות ושנה נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2012 22:57

אייריס
אייריס
אמן נילוש יקרה. שנה נהדרת ואת נראית נהדר חייבת לציין שוב. קנדה עשתה לך טוב. שנה טובה ומתוקה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2012 19:19

1103
1103
מירי יקרה חברי פורום אהובים
שנה טובה שנת בריאות והצלחה השגת כל היעדים שנת שלום וביטחון

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!