12/09/2012 18:39
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה שיהיה לכם בשעה טובה עם חתימת החוזה ובשעה טובה גם ההחלטה לדאוג לעצמך יקירתי סומכת עלייך שרק יהיה טוב אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 09:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה היפה שמחה בשבילך על הדירה ועל המקום מעולה וזהו מעכשיו חזרה לשליטה הוכחת זאת בעבר יפה מאד... אז שוב לאקשן ותדביקי אותי בחיידק הזה גם... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 08:51
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב ויום נהדר ברכות חמות לחתימת החוזה לדירה החדשה. סוף סוף יירד הלחץ והיסוסים. אני שמחה בשבילכם וזאת מתנה נהדרת לשנה החדשה. שישרור בביתכם אור אושר ואהבה. בהצלחה בכל והמשקל יירד בטוח עכשיו. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 05:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש יקירה ,בשעה טובה וכן עם הכל את במקום ראשון . שתהיה לך שנה נפלאה ,מתגעגעת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 15:36
 נחושה Posts: 6982
|
בשעה טובה ומוצלחת על חתימת החוזה וניירת זה לא תירוץ לזלילה אחרי הסשן בריאות שהיה לך אני בהחלט חושבת שכעת הגיע הזמן לעצמך....סומכת עלייך♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 15:08
 לייסי Posts: 623
|
בלונדה היקרה, איזה יופי! דירה חדשה כמו שרצית בתחילת השנה החדשה! שתהיה לך שנה מההממת ושתמיד תשיגי מה שאת רוצה! בשעה טובה ומוצלחת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 14:46
 כרובית Posts: 261
|
בלונדה, הלחץ של קניית דירה חדשה אכן יכול לערער את שיווי המשקל וזה שנשארת במקום כבר צעד (לפחות לא עלית...) עכשיו תציבי לך מטרה להכנס לדירה החדשה רזה יותר .... ולא משנה כמה יותר... בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 14:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יקרה פוסט מרגש וחכם..... בהצלחה בדירה החדשה....ועכשיו תורך. אוהבת אותך וגאה. תמשיכי לשתף שלך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 12:37
 EFF Posts: 6409
|
אהבתי את המשפט של אנטוני דה סינט אקסופרי..
מטפס הרים כתב:
אהלן בלונדה. מזל טוב והרבה הנאה ואושר בבית החדש. שולח לך משפט שאני מוצא בו הרבה תבונה וקשר ישיר לפוסט האופטימי שלך: "AS FOR THE FUTURE, YOUR TASK IS NOT TO FORSEE IT, BUT TO ENABLE IT" אמר:ANTOINE DE SAINT-EXUPERY שנה טובה. המטפס אי שם על ההר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 12:36
 EFF Posts: 6409
|
בלונדה יפה ומתוקה....תתחדשו על חתימת החוזה - אושר גדול והלוואי גם עושר... (אומרים "משנה מקום משנה מזל " וזאת רק לטובה..) ובאשר למשקל - ממי - קטן עלייך....יהיה בסדר!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 11:02
 dany Posts: 19819
|
היי בלונדה, אכן את בולדוזר אמיתי, אומרת ועושה ללא היסוס.......... אז באמת הגיע הזמן לא לוותר גם למירי....... ז"א לעצמך על עצמך........את מבינה אותי אני בטוחה. בהצלחה יקירה ושתהה שנה זו שנת הצלחה בכל אשר תפני ותרצי. נשיקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 09:37
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אהלן בלונדה. מזל טוב והרבה הנאה ואושר בבית החדש. שולח לך משפט שאני מוצא בו הרבה תבונה וקשר ישיר לפוסט האופטימי שלך: "AS FOR THE FUTURE, YOUR TASK IS NOT TO FORSEE IT, BUT TO ENABLE IT" אמר:ANTOINE DE SAINT-EXUPERY שנה טובה. המטפס אי שם על ההר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 09:22
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, כל הכבוד על מכירה וקנייה שנייה של ביית. זה לא מובן מאליו מבחינת המחירים של היום. וכמובן, להיות עצמאית בעבודה ולעבוד במקצוע שאוהבים (גם אני עצמאית ובאותה סירה) זה כיף גדול. להכנס חזק לדיאטה כמו שציינת זה כיף לחזור למסגרת מתוכה ופשוט להיות בשליטה. הכי חשוב זה להנות מכל רגע כי אצל מירי דיאטה זה אורח חיים..ואנחנו ההוכחה לכך. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 07:53
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה בשעה טובה ומוצלחת לחתימת החוזה.עד עכשיו כל המטרות שהיצבת לפניך הושגו,אני בטוחה שעכשיו תחזרי למסגרת וגם תצליחי בגדול הרי עשית את זה והיית נושאת הדגל של כולנו. בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 06:56
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם. אז קודם כל אני אפתח בזה שאתמול בשקילה נשארתי על המקום.. די מבאס כי שבוע שעבר עליתי שני קילו ונורא רציתי לרדת אותם לפני החג...אבל לא קרה. אז בשורה משמחת כן יש לי.. אחרי שבועיים של אכילה מטורפת מרוב מתח,לחץ ועצבים סביב הדירה שרצינו אתמול סוף סוף בשעה טובה זה קרה וחתמנו חוזה. זה אושר גדול מבחינתי ולא מובן מאליו בכלל. אתמול דיברתי בטלפון עם חברה טובת לב ומפרגנת שאמרה לי " אני גאה בך! את רק בת 28 עם כל כך הרבה שאיפות ומטרות בחיים ומה שאת רוצה ושואפת אליו את משיגה ומקבלת...זו דירה שנייה כבר שאתם מוכרים וקונים..את עצמאית את עם ילדה מקסימה.... ותוך כדי שהיא מדברת הדבר הראשון שעולה לי בראש זו ההרצאה של מירי.. איך בכל התחומים אני 10 ובדיאטה אני אבלה?????? אז תרצת לחץ מציאת הבית עברה ועכשיו מתחיל כל.עיניין הניירת ובין לבין הדבר היחיד שעלה לי בראש זה אני! אולי זה הזמן לעצמי עכשיו להיכנס חזק לדיאטה?! מאוד רוצה...מתחילה מקווה שיילך טוב. מאחלת לכולכם יום טוב,המשך שבוע נפלא והצלחה בשקילות..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|