12/09/2012 08:47
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר נפלא רביד ברכות חמות לירידה ושאמך מרגישה בטוב זה הכי חשוב. אכן יש למה לצפות ולשאוף. בהצלחה חומד ובקרוב יומלדת תפנקי את עצמך בירידה נוספת אמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 06:56
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רביד יקרה. קודם כל המון מזל טוב ועוד שנים מאושרות של עשייה. מקווה שאמך מרגישה יותר טוב. כל הכבוד על הירידה ... שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2012 05:43
 dany Posts: 19819
|
הכי הכי זו תחושה של השליטה והניצחון המשיכי כך
ravid כתב:
בננות יקרות איך אני מאושרת...ירדתי חצי קילו!!אם אחרי שבוע שכזה זה הצליח העתיד ורוד..יש למה לצפות..נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 23:02
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אלופה. גיבורה. הידד!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 22:55
 ravid Posts: 37
|
בננות יקרות איך אני מאושרת...ירדתי חצי קילו!!אם אחרי שבוע שכזה זה הצליח העתיד ורוד..יש למה לצפות..נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי, ראשית תודה לאל שאצל אימך היתה אזעקת שווא. מזל טוב ליום ההולדת ולשים לך למטרה את השנה הקרובה לעשות שינוי תסב הצלחה. באשר למשקל כנראה במירי ישבה לך באיזה מקום על הכתף וטוב שכך,רק חשוב לחזור למסלול כי הגוף זוכר. בהצלחה ושוב מזל טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 05:01
 dany Posts: 19819
|
רביד מתוקה אז קודם כל ברכות ליום ההולדת(אל תדאגי תבורכי גם ביום עצמו.......) לדעתי נהגת בגבורה בשבוע הזה......כי באמת היו לך כל הסיבות לעלות לפחות איזה שלושה קילואים......... שמחה לשמוע שאצל אמא זו היתה אזעקת שווא, תודה לאל. ואת נראית לי כי באמת נכנסת לתהליך בצורה רצינית ובוגרת..........איך לא בת שלושים????........... ועוד גם אומרת מזדקנת.....חחחחח היי תרגעי ומיד........... וכבר כתבתי במקום אחר אנחנו לא במירוץ, ולמרות שאין מי שלא רוצה ללכת לישון עם עודף מסויים ולקום צנום צנום, עדיין לא המציאו את הפטנט הזה ועלינו לעבוד לא קל על מנת להגיע להישגים, ונגיע!!!!!!!!! לא נוותר. אז בהצלחה בשקילה היום והמשך טוב גם בחג. חיבוקי
ravid כתב:
שבוע שעבר ממש אחרי שחזרתי מהשקילה( במקום) בעלי החליט להפתיע אותי בנופש לאילת מרביעי עד שבת...מכיוון שיום ראשון הקרוב חל יום הולדתי ה-30.. שזו עוד סיבה לדכדוך...חחח מזדקנת מחליפה קידומת הייתי בטוחה שכבר בגיל 30 עגול אהיה רזה כמו שחלמתי אך מה לעשות...תוכניות וחיים ודיאטות כסאח של חרמון וכדורים מטורפים-מציאות בנפרד..לא חשוב הבטחתי לעצמי ולבעלי שעד שנה הבאה 31 אני בטוח כבר באמצע המובינג בכיוון טוב ואם זה אצל מירי אז בטוח יקרה...לגבי המלון הכול כלול היה ממש ממש קשה במיוחד למתחילה כמוני אבל ניסיתי להקפיד לפחות על בלי שטויות מחמש...איך שאני חוזרת מרוצה פחות או יותר אמא שלי מתאשפזת עם חשד להתקף לב שהופרך לנו היום..בערב היא כבר יצאה אבל היו יומיים של חוסר סדר, חוסר ארגון בארוחות מלא פיתויים שקורצים מהקפטרייה קוראסונים שוקולדים מה לא...וכן גם בזה השתדלתי לעמוד כמו לוחמת אמנם המצב הרגשי הדאגה היה פתח כמובן לאכילה רגשית ואני מה לעשות לא רובוט אלא אדם וזו אמא שלי היחידה...נשקלתי היום בבית ונדמה לי שאני במקום........אני חושבת שזה הישג גדול מבחינתי..לא? הכול כלול באילת ,בית חולים, ואכילות לא מסודרות גם בלילה...מה דעתכם?דווקא הופתעתי לטובה...ומיותר לציין שאמא שלי לא מרשה לי לוותר על מעמד השקילה וההרצאה אז כנראה שמחר אגיע ללוינסקי בערב (אפרופו אם מישהו\י כאן יכולה להסביר היכן זה יוצא בדיוק אני יותר מאשמח) אז גם השבוע לא מוותרת מגיעה ברעל גם עד ללוינסקי מרחובות כי זה ממה ששומר עלי..וגם אתם..הפורום המדהים..נשיקות בינתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2012 04:11
 ravid Posts: 37
|
שבוע שעבר ממש אחרי שחזרתי מהשקילה( במקום) בעלי החליט להפתיע אותי בנופש לאילת מרביעי עד שבת...מכיוון שיום ראשון הקרוב חל יום הולדתי ה-30.. שזו עוד סיבה לדכדוך...חחח מזדקנת מחליפה קידומת הייתי בטוחה שכבר בגיל 30 עגול אהיה רזה כמו שחלמתי אך מה לעשות...תוכניות וחיים ודיאטות כסאח של חרמון וכדורים מטורפים-מציאות בנפרד..לא חשוב הבטחתי לעצמי ולבעלי שעד שנה הבאה 31 אני בטוח כבר באמצע המובינג בכיוון טוב ואם זה אצל מירי אז בטוח יקרה...לגבי המלון הכול כלול היה ממש ממש קשה במיוחד למתחילה כמוני אבל ניסיתי להקפיד לפחות על בלי שטויות מחמש...איך שאני חוזרת מרוצה פחות או יותר אמא שלי מתאשפזת עם חשד להתקף לב שהופרך לנו היום..בערב היא כבר יצאה אבל היו יומיים של חוסר סדר, חוסר ארגון בארוחות מלא פיתויים שקורצים מהקפטרייה קוראסונים שוקולדים מה לא...וכן גם בזה השתדלתי לעמוד כמו לוחמת אמנם המצב הרגשי הדאגה היה פתח כמובן לאכילה רגשית ואני מה לעשות לא רובוט אלא אדם וזו אמא שלי היחידה...נשקלתי היום בבית ונדמה לי שאני במקום........אני חושבת שזה הישג גדול מבחינתי..לא? הכול כלול באילת ,בית חולים, ואכילות לא מסודרות גם בלילה...מה דעתכם?דווקא הופתעתי לטובה...ומיותר לציין שאמא שלי לא מרשה לי לוותר על מעמד השקילה וההרצאה אז כנראה שמחר אגיע ללוינסקי בערב (אפרופו אם מישהו\י כאן יכולה להסביר היכן זה יוצא בדיוק אני יותר מאשמח) אז גם השבוע לא מוותרת מגיעה ברעל גם עד ללוינסקי מרחובות כי זה ממה ששומר עלי..וגם אתם..הפורום המדהים..נשיקות בינתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|