הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נפילה . חלק מהחיים ובכל זאת כואבת...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/09/2012 15:47

נחושה
נחושה
grouphugאנחנו ה- וזה סופי!!!
התובנות, השיתוף, היחדנס שלנו, הטיפים החיזוקים...אין לזה מחיר.
האנשים כאן אמיתיים, חמים, טובי לב, יפים והכי חשוב בעלי נסיון החפצים לעזור ולהיעזר , בטוב וגם ברע....
אגב- אין כמו טיפוס קדימה והלאה בכדי להתרחק מכל מה שהשארנו מאחורwink
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2012 09:45

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
הייייייייייייייייי!
שולחן קטן במסעדה מזרחית פינתית זה ממש לא מה שישבור את רוחך
אז זה כבר קרה, קרה! בלשון עבר ! ולא יקרה בזמן הקרוב שוב, כי למדת על בשרך היום מה ממלכד אותך ולשם לא תיכנס.
מה שכן, יכולה לגמרי להרשות לעצמי (שהרי שנינו הגענו משם) לתזכר אותך מה היה קורה לך במצב של נפילה כמו היום אצל ד"ר חרמון-מן
שם, הנפילה של היום הייתה פותחת אצלך תהום ענקית להמשך, חזרה אחורה לתפריט אפס ליומיים לפחות, ועדיין אופציה להעלות אותך בכמה מיני גרמים עד קילו שלם!!!!!!
ואילו פה, כמו שהבנות אמרו ואני ממש ברגעים אלו אימצתי לי מנגבים את הפירורים + מצחצחים שיניים+ לועסים מסטיק - זה ענק!

אז קטן עלייך יקירי לחשוב שנפילת חומוס וכמה פיתות תשבית את רוחך, תיזכר כמה צלול האוויר שם למעלה בפסגה כדי שתמשיך לצעוד רק קדימה,
מבלי להסתכל לאחור ולשאוף להגיע הכי רחוק שתוכל ואז קצת יותר, בעצמך אמרת -אוטוטו אתה מחליף קידומת ל 2 ספרות - אלוף!!!!!!!!!!!! Cool Smoke

לא סתם אתה ה-גבר פה בין כל הגברברות - סומכות עלייך שאתה משהו מיוחד
שח

עמוק. like. אכן, מהי פיתה אל מול התנהלות חיים? זוית הראיה בה בחרת להעמיד את הדברים , שח יקרה, נותנת פרספקטיבה מאוד מעמיקה לתהליך שלנו. תודה לך ולכל יתר המעודדות. כבר אמרתי לכן שאתם הפורום אחד הטובים אם לא ה??
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2012 06:47

בלונדה....
בלונדה....
מטפס יקר,
אני עשר שנים אצל מירי וזה עדיין קורה וזה יקרה לנו כל החיים ההתלבטויות האלה אם לאכול או לא לאכול.
אל תשכח שאנחנו בני אדם ונכון יהיו נפילות אבל יהיו עוד המון הצלחות.
העיקר שאנחנו פה!!!
שבוע טוב ומוצלח ושנה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2012 05:19

אקורדיאון
אקורדיאון
כל כך מוכר ולא חביב ,כשההוריקן מגיע אי אפשר לעצור אותו ,לא אחת הוא חזק מאיתנו ולכן כולנו כאן ורובנו כל כך הרבה שנים ועדיין זה קורה
וכנראה יקרה אבל כאן ההבדל בין להגיע לפיסגה ולהתחיל בדרך חיים לשמר את ההשג,אתה עדיין לא שם ולכן ההחלטה חייבת להעשות,אין אוייבים לא בבית ולא בחוץ ואם האוייב הגדול הוא
מזרחיות,חומוס,איך מירי אומרת,מסיבת פרידה ועכשיו.
ואכן ללא ספק מנגבים פירורים מרימים ראש וקדימה.
המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2012 05:06

dany
dany
מקסיםsmile

שח כתב:
הייייייייייייייייי!
אז זה כבר קרה, קרה! בלשון עבר ! ולא יקרה בזמן הקרוב שוב, כי למדת על בשרך היום מה ממלכד אותך ולשם לא תיכנס.
מה שכן, יכולה לגמרי להרשות לעצמי (שהרי שנינו הגענו משם) לתזכר אותך מה היה קורה לך במצב של נפילה כמו היום אצל ד"ר חרמון-מן
שם, הנפילה של היום הייתה פותחת אצלך תהום ענקית להמשך, חזרה אחורה לתפריט אפס ליומיים לפחות, ועדיין אופציה להעלות אותך בכמה מיני גרמים עד קילו שלם!!!!!!
ואילו פה, כמו שהבנות אמרו ואני ממש ברגעים אלו אימצתי לי מנגבים את הפירורים + מצחצחים שיניים+ לועסים מסטיק - זה ענק!

אז קטן עלייך יקירי לחשוב שנפילת חומוס וכמה פיתות תשבית את רוחך, תיזכר כמה צלול האוויר שם למעלה בפסגה כדי שתמשיך לצעוד רק קדימה,
מבלי להסתכל לאחור ולשאוף להגיע הכי רחוק שתוכל ואז קצת יותר, בעצמך אמרת -אוטוטו אתה מחליף קידומת ל 2 ספרות - אלוף!!!!!!!!!!!! Cool Smoke

שח
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 23:00

שח
שח
הייייייייייייייייי!

שח
+1 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 22:25

נחושה
נחושה
מטפס יקר, זאת הדרך, נופלים, לומדים את השיעור קמים וממשיכים הלאהfingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 21:58

1103
1103
מטפס הרים יקר
לכולנו יש רגעי משבר,כולנו מדי פעם מתפתים ומצרים על כך.לא כדאי להשקיע אנרגיות בחשיבה על למה מדוע ובשביל מה.הייתי צריך.
כולנו נופלים וקמים למזלינו אנחנו נמצאים במסגרת שמחזירה אותנו לישורת.
אני מאמינה ובטוחה שמכאן תמשיך לטפס בביטחה לעבר ההצלחה המעידה הקטנה לא תפיל אותך.
המשך שבוע נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 21:57

EFF
EFF
כל חיינו בנויים מעליות ירודות, נפילות, תקומות..זהו גלגל החיים..גם להכשל לא אומר שיש להכנע..כמו שמירי אומרת - לשטוף שיניים לקחת מסטיק מנטה לפה ולהמשיך במסלול...
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 21:49

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן. אתן , כל אחת מכן וכולכן ביחד- הפורום!! אחי השמנמודים הזכריים אתם מפסידים בענק.. אז במקום לקטר על הכרס התופחת והמידות הגדולות והמבוכה בים ( כן כל אלו ועוד הם נחלת השמנמודים ולא רק נחלת השמנמודות) כנסו לפורום ותיזכו בענק!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 21:04

נינוש
נינוש
כל כך אנושי, אם היינו עושים בידיוק בדיוק, והיינו יודעים הכל
לא היינו צריכים את החוג, או את הפורום
לא נורא, עכשיו אתה יודע, להמשיך הלאה כאילו כלום לא קרא
מירי אומרת לנגב את הפירורים, לצחצח שיניים ולמשיך כאילו הכל בסדר
ותראה כן כן יהיה בסדר.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 20:45

אייריס
אייריס
בהצלחה טפסן, הדרך למעלה רצופה בהרבה מכשולים לצערי. מאחלת לך שתלמד לקום מחדש אחרי נפילה. ואנחנו איתך כאן 24/7
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 20:37

dany
dany
יקירי קטן עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מטפס הרים כתב:
תודה. זה מחזק. תודה. מקבל בהכנעה מוחלטות את הגזירה , Dany ,לא נכנס למסעדות מזרחיות עד שלא מעיף את קידומת שלש הספרות בקידומת שתיים ואגב אני במרחק קטן מאוד מלעשות זאת... יאללה, חייב לטפס.. להתראות ושוב תודה..
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 18:45

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה. זה מחזק. תודה. מקבל בהכנעה מוחלטות את הגזירה , Dany ,לא נכנס למסעדות מזרחיות עד שלא מעיף את קידומת שלש הספרות בקידומת שתיים ואגב אני במרחק קטן מאוד מלעשות זאת... יאללה, חייב לטפס.. להתראות ושוב תודה..
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 18:09

רייצל
רייצל
אין מה לעשות ואין להשיב את הנעשה ולא בוכים על חלב שנישפך
ועוד ועוד משפטים כאלו......
נגב פירורים מהפה והמשך הלאה
זה קורה לכולנו גם למחוננים בינינו
וזכור כי מה שעולה מהר יורד מהר
אצלנו נופלים וקמים מיד וממשיכים הלאה
שיהיה בהצלחה
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 17:53

dany
dany
גם אני מצטרפת לקבוצת העידוד,
העיקר שבלמת, המאבק הוא יומיומי........
והאוכל זמין זמין........
לעת עתה עד שתתחזק מסעדות מזרחיות מבוטלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה בערב
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 17:29

avi_i
avi_i
מטפס יקר, העיקר שעצרת
שתה הרבה מים והכל חלף עבר לו! שרדת את שוויץ תשרוד גם את זה
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 14:08

רבקה
רבקה
יקירי
זה נפל, נופל ועוד תיפול
זה דרכינו אנחנ ו רק בני אנוש
אך יש לנו מזל אחד וגדול אנחנו כאן במסגרת
לומדים ויודעים מיד לקום ולחזור לנקודת הזינוק
הנה כבר התחלה מצויינ ת להרחיק את הפיתות שזה שיעור לא קל
אך התגברת, המשך בטיפוס וכולנו מאחורייך
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 13:36

מטפס הרים
מטפס הרים
בדרכי מפגישה לפגישה קלטה עיני ממרחקים את השלט המזמי של אחת מאותן מסעדות מזרחיות.. מקום חביב עלי מהעבר...וכבר כתבתי לכם שבשבילי חומוס אסלי עם מיגוון סלטים ולאפה רותחת--- זה גורמה שגם בבאקינגהאם פאלאס לא אדע כמוהו...
תכלס: אני נוהג, המוח עבד ועבד- האם להיכנס , האם להמשיך ולאכול כבר במקום העבדוה ( ויש לי את המזל לאכול כאן אוכל דיאטתי טוב והחלט טעים..)
כן, לא, כן, לא, כן, לא- וכבר לא נשארו להם עלי כותרת כשהחלטתי כן...
וניכנסתי . זה התחיל רע. בשלב מסויים עצרתי. התבטוננתי סביבי ועצרתי... הנחתי את הפיתות בצד וביקשתי מהמלצר שיפנה .. אז נכון שעצרתי את המשך הנפילה אבל תכלס כבר נפלתי על התחת... כבר באו לקרבי כמה דברים שלא צריכים לבוא ...וזה אחרי שמצאתי לינוקדה די מאוזנת על המצוק... ככה פתאום , רוח רעה והחלקה לאחור,, נסיגה מהדרך מעלה... והערב , דווקא הערב, יש לי ארוע בעבדה, ארוע עשיר בגסטרונמיותו. אני נועל את הפה שלי, הוא ייפתח רק ל"סמול טוק" הכרחי....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נפילה . חלק מהחיים ובכל זאת כואבת...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!