|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/09/2012 05:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס הרים ,כל מילה בסלע משפט המפתח של נועם הוא הבחירה,לבחור החיים ולא בדיכאון. ומכאן רק להכנס לפרופורציות,כולה דיאטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 16:11
 dany Posts: 19819
|
אכן ניצחון הרוח על הגוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 15:42
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון, הרוח היא כמעט העיקר בסיפור הצלחה שכזה. נצחון הרוח על מגבלות הגוף ... כמה מעורר השראה והשיר בהחלט מתאים כל הכבוד לך על הפוסט הזה. נכון, תודה לאל גם אני הולכת בשתי רגליים על הקרקע ואין השוואה כלל בין מקרה למקרה. אך נחישות והתמדה גם בימים שפחות קל זה כל הסוד להצלחה. בארצנו יש הרבה אנשים כאלה שהם מעוררי השראה. מתגברים על כל מכשול, קמים ונופלים תדיר אבל בעקשות ובסבלנות מגיעים למטרות שהם מציבים לעצמם. גם אני יש לי מטרה להפחית עד החג 1 קג.. איזו השוואה בכלל יכולה להיות לעומת כל אותם גיבורים? אבל איזהו הגיבור הכובש את יצרו ואני מתפללת שאוכל לעמוד בכך במהלך החג כי בכל זאת יש מאכלים אחרים מהרגיל ויש פיתויים... אך אשתדל בכל כוחותי לשלוט בכל אותם מאכלים ולפחות לא לעלות בחג הזה הבא עלינו לטובה אפילו גרם אחד. מאחלת לכולם אותו דבר מכל הלב
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 13:34
 שח Posts: 169
|
בהחלט איש מדהים נועם גרשוני! ואתה... ממש הצלחת לצמרר אותי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 13:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
מרגש מרגש מאד.. בהחלט נועם ריגש מאד ורק בריאות ואנחנו מייחלים להצליח בדיאטה ובחשיבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 12:29
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שלום פורום יקר. אנחנו משוחחים רבות כאן אודות עוצמתה והכרחיותה של הנחישות, הרוח הפנימית , זו שמלווה אותנו בתהליך הלא פשוט כלל ועיקר של השלת משקל עודף ושמירת הישג הרזיה. אתמול זכה נועם גרשוני במדלית הזהב בטניס במשחקים הפראלימפיים בלונדון. דגל ישראל כחול לבן הונף, התקווה בת שנות אלפיים נוגנה , והלב , הלב לא יכול היה שלא להתכווץ ומייד להתרחב אל מול ההישג המופלא של טייס אפצ'י שהתרסק לפני שש שנים, בימים הראשונים של מלחמת לבנון השניה והכאובה, ניפצע אנושות וקם מחדש , נוכח עיניים משתאות רבות, כאדם, כישראלי , כדמות ומופת לחיקוי. אמא של נועם דיברה הבוקר אצל ניב רסקין ואמרה שהכל, הכל התחיל והגיע מאותה עוצמה פנימית הטמונה בבן שלה, וציטטה מהשיר הכל כך מיוחד במינו של שלומי שבת ( מילים מיכה שטרית ולחן לאה שבת): בגלל הרוח. יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה מכות או גזירה לא ישנו את מהותי אני את והאל שלצידי, עוד ננצח... לא בגלל הכח ,רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח,בתוכי,במוחי,בנשמתי. את שיש לי להגיד אני עוד אצרח אפילו בירח ישמעו מי שיגיד"לא כך" אותו לא אשכח יבוא היום אוכיח צדקתי אני את והאל שלצידי, עוד ננצח... לא בגלל הכח, רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח. בתוכי, במוחי, בנשמתי. אולי ההשוואה לא ממש מדוייקת, מהי דיאטה או הרזיה אל מול מה שעבר הבחור אציל הנפש הזה? ובכל זאת, אני מוצא לי כמה קוים מקבילים. ואני , אדם בריא תודה לאל והולך על שתי רגליים, שואב מנועם כוחות רבים רבים. ואני מרשה לעצמי לשאוב ממנו לא רק את הדבקות במטרה ולא רק את הנחישות העילאית , אלא גם ואולי בעיקר את הנכונות להתקדם שעל אחרי שעל, כל כך לאט ומייאש לעיתים אך תמיד קדימה... ולזכור שיום יבוא והמאמץ המתמשך, העיקש, זה שמצריך רוח איתנה כל כך, יגיע לשיא אישי של פעם בחיים. שנה טובה לנועם, שנה טובה לעוצמתו מעוררת ההשראה.
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|