10/09/2012 21:00
 אייריס Posts: 3744
|
כמו שמירי אומרת תמיד אם לא ננתח את הראש אז שום ניתוח לא יעזור..חייבים ללמוד לשלוט על האוכל זאת האופציה הכי נכונה לא קחה אבל אפשרית ושפוייה בלי סכינים וניתוחים למיניהם. העיקר שהיא תצליח בכל אופן מאחלת לה הצלחה גדולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2012 07:49
 dany Posts: 19819
|
אכן הכתבה היתה שטחית ......... לא יודעת אולי ציפיתי ליותר וקיבלתי פחות....... אין לי מושג, ובהחלט ששמרו את ה"סוכריה" לסוף , את הידיעה שהיא כבר עברה ניתוח אחד והעלתה הכל בחזרה. כמה כואב. הלוואי והפעם זה יעזור לה לתמיד, אך אם היא לא תלך לקבוצת תמיכה, לטיפול לעומק, ללמוד לעשות שינויים מהותיים בחייה, לדאבוני כנראה תמצא את עצמה שוב באותו המצב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2012 07:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם אני די התאכזבתי וציפיתי לתחושות.. למצבים לא נעימים.. למה שבעצם שמן מרגיש...... תשובת הרופא היתה נכונה ומדוייקת... צריך ניתןח בראש לא בקיבה... יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2012 06:52
 toly Posts: 898
|
האמת? אני קצת התאכזבתי חשבתי שידגישו יותר את הסבל שלה מהיות בעלת עודף משקל גדול ולנוכח העובדה שעברה כבר ניתוח אחד והעלתה ריבית ד'ריבית אז בוודאי שזה איננו פתרון עבורה ויש לה מסע ארוך לעבור עם עצמה ומאחלת לה המון הצלחה אגב לניתוח כירורגי כזה יש השלכות גם לטווח ארוך שהרופאים לא תמיד טורחים או ממהרים לציין וישנם סיבוכים שאף אחד לא ינסה לשכנעכם שמדובר בגללולת פלא או זבנג וגמרנו אם היה פיתרון כזה כולנו היינו רצים לקחתו והממציא היה הופך לאיינשטיין2 ובעל פרס נובל עד אז עשייה עישייה התמדה נחישות אופטימיות וסבלנות וסובלנות עם עצמנן ןאהבה לעצמנו הנה אמש במקום לעשות קניות בסופר עשיתי מניקיור חדש וצבע חדש ברגליי=מה זה יצאתי מאושרת וקורנת שהספיק לי כוס הקפה ללא מאפה במכון ובמקום לקחת אוטובוס הלכתי חצי שעה ברגל עד הבית-היה כבר קריר ונעים טוב עד כאן יוצאת לצעוד בבריזה הנהדרת של הבוקר יום מקסים מחוייך עם שיר בלב ולע בשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2012 05:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מה שלקחתי מכל התוכנית היה תשובת הרופא למראיינת,זו אמרה לו אתה מוקף באנשים שמנים ואתה כל כך רזה, תחילה צחק ואמר שביצע ניתוח אבל מיד הוסיף הניתוח שלי כאן והראה על הראש ואז התחשק לי לצעוק,בדיוק כך הניתוח כשעובר בשלום נותן פתרון מידי אבל מה הלאה שהרי גם אותה מרואיינת עברה בצעירותה ניתוח ועלתה חזרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 09:56
 dany Posts: 19819
|
ראיתי הבוקר כמה קטעים בתכנית של גיא ואורלי...... ומחכה כבר לערב לראות את התכנית, למרות שהבחורה הולכת לניתוח ואין לה את הכוחות להתמודד בתכנית "רגילה" , אך כולנו יודעים כבר ואני בטוחה שהיא מספיק אינטילגנטית לדעת גם , שהניתוח החלק הפיזי בבטן, ואילו את המהפך היא תצטרך לעשות בראש...... מאחלת לה הצלחה מכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 08:47
 toly Posts: 898
|
בטקר טוב פורום יקר לפני שאני מתחילה את יומי הנפלא ולאור גל התגובות אמש על הפוסט אני ממליצה לכולנו לצפות היום בערוץ 10 בתוכנית של אמנון לוי פנים אמיתיות יהיו 2 אייטמים מרגשים מאוד ומעוררי השראה ומחשבה אחד מהם נוגע בלהיות שמנה שווה צפייה וחשיבה שבוע נהדר ומוצלח לכולנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|