הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להיות שמנה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/09/2012 21:00

אייריס
אייריס
כמו שמירי אומרת תמיד אם לא ננתח את הראש אז שום ניתוח לא יעזור..חייבים ללמוד לשלוט על האוכל זאת האופציה הכי נכונה לא קחה אבל אפשרית ושפוייה בלי סכינים וניתוחים למיניהם. העיקר שהיא תצליח בכל אופן מאחלת לה הצלחה גדולה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 07:49

dany
dany
אכן הכתבה היתה שטחית ......... לא יודעת אולי ציפיתי ליותר וקיבלתי פחות....... אין לי מושג, ובהחלט ששמרו את ה"סוכריה" לסוף , את הידיעה שהיא כבר עברה ניתוח אחד והעלתה הכל בחזרה.
כמה כואב.
הלוואי והפעם זה יעזור לה לתמיד, אך אם היא לא תלך לקבוצת תמיכה, לטיפול לעומק, ללמוד לעשות שינויים מהותיים בחייה, לדאבוני כנראה תמצא את עצמה שוב באותו המצב.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 07:06

דרך המלך
דרך המלך
גם אני די התאכזבתי וציפיתי לתחושות.. למצבים לא נעימים.. למה שבעצם שמן מרגיש......
תשובת הרופא היתה נכונה ומדוייקת... צריך ניתןח בראש לא בקיבה...
יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 06:52

toly
toly
האמת? אני קצת התאכזבתי
חשבתי שידגישו יותר את הסבל שלה מהיות בעלת עודף משקל גדול
ולנוכח העובדה שעברה כבר ניתוח אחד והעלתה ריבית ד'ריבית אז בוודאי שזה איננו פתרון עבורה ויש לה מסע ארוך לעבור עם עצמה ומאחלת לה המון הצלחה
אגב לניתוח כירורגי כזה יש השלכות גם לטווח ארוך שהרופאים לא תמיד טורחים או ממהרים לציין וישנם סיבוכים שאף אחד לא ינסה לשכנעכם שמדובר בגללולת פלא או זבנג וגמרנו אם
היה פיתרון כזה כולנו היינו רצים לקחתו והממציא היה הופך לאיינשטיין2 ובעל פרס נובל
עד אז עשייה עישייה התמדה נחישות אופטימיות וסבלנות וסובלנות עם עצמנן ןאהבה לעצמנו
הנה אמש במקום לעשות קניות בסופר עשיתי מניקיור חדש וצבע חדש ברגליי=מה זה יצאתי מאושרת וקורנת שהספיק לי כוס הקפה ללא מאפה במכון ובמקום לקחת אוטובוס הלכתי חצי שעה ברגל עד הבית-היה כבר קריר ונעים
טוב עד כאן יוצאת לצעוד בבריזה הנהדרת של הבוקר
יום מקסים מחוייך עם שיר בלב ולע בשליטה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2012 05:35

אקורדיאון
אקורדיאון
מה שלקחתי מכל התוכנית היה תשובת הרופא למראיינת,זו אמרה לו אתה מוקף באנשים שמנים ואתה כל כך רזה, תחילה צחק ואמר שביצע ניתוח אבל
מיד הוסיף הניתוח שלי כאן והראה על הראש ואז התחשק לי לצעוק,בדיוק כך הניתוח כשעובר בשלום נותן פתרון מידי אבל מה הלאה שהרי גם אותה מרואיינת עברה
בצעירותה ניתוח ועלתה חזרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 09:56

dany
dany
ראיתי הבוקר כמה קטעים בתכנית של גיא ואורלי...... ומחכה כבר לערב לראות את התכנית, למרות שהבחורה הולכת לניתוח ואין לה את הכוחות להתמודד בתכנית "רגילה" , אך כולנו יודעים כבר ואני בטוחה שהיא מספיק אינטילגנטית לדעת גם , שהניתוח החלק הפיזי בבטן, ואילו את המהפך היא תצטרך לעשות בראש...... מאחלת לה הצלחה מכל הלב.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 08:47

toly
toly
בטקר טוב פורום יקר
לפני שאני מתחילה את יומי הנפלא ולאור גל התגובות אמש על הפוסט אני ממליצה לכולנו לצפות היום בערוץ 10 בתוכנית של אמנון לוי פנים אמיתיות
יהיו 2 אייטמים מרגשים מאוד ומעוררי השראה ומחשבה
אחד מהם נוגע בלהיות שמנה

שווה צפייה וחשיבה
שבוע נהדר ומוצלח לכולנו
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!