הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע טוב אנשים יקרים :) הבטחתי לעדכן במוצ"ש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/09/2012 14:54

רבקה
רבקה
מצדיעה לך שח יקירה
את בדרך הנכונה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 14:31

1103
1103
שח יקירתי
איזה שינוי מדהים.המשיכי הלאה עם השינויים תגענה גם התוצאות הרצויות
שבוע נהדר הצלחה רבה בהמשך התהליך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 14:11

רייצל
רייצל
בהצלחה בהמשך התהליך
המשיכי לעדכן
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 08:34

נחושה
נחושה
ברכות Applause המשיכי כך הלאה בנחישות ובהתמדה
+1 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 08:29

אייריס
אייריס
תבורכי שח וכל הכבוד לשינוי שלך. אכן קיבלת החלטה נבונה להיות אצל מירי זאת המתנה הכי טובה לעצמך. בהצלחה רבה בהמשך ויום נפלא ושבוע טוב ורגוע
09/09/2012 06:09

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח ובהצלחה גם השבוע.
ללא ספק זו הדרך הנכונה לעשות שינוי.
09/09/2012 04:50

dany
dany
המשך מוצלח יקירתיsmile

שח כתב:
אז.....
אומנם אני בסך הכל שבוע פה (כמוך, מטפס הרים יקר), אבל מרגישה את השינוי באוויר, אשכרה אוכלת מכל דבר, ואוכלת טוב, לא רעבה בכלל,
ברור שמדגדג הרצון לעוגה לצד הקפה של חמש אחה"צ והבורקס והנישנושים, כי זו אני, זו מי שאני- אוהבת לאכול-ומהכלsmile
והנה, אני לומדת שזה אפשרי, רק במינונים הנכונים ועם הדקויות הקטנות (מותר חטיף בריאות של עד 120 ק' ולא 300... לחם קל ולא סתם לחם לבן וכו' וכו')
השבת עברה לי ב 100% הצלחה, ואכן אני נושמת לרווחה!!! הכנתי קוסקוס השבת - יש יותר מכשיל מזה ??!! והצלחתי! ואני בשוק מעצמי! נעלתי את המוח/הפה בחיי!!lockd
מחכה כבר חסרת סבלנות לקבל את התפריט לשבוע החדש. ביום שני בבוקר ה-שקילה. נראה עד כמה התחושה שלי להצלחה תואמת מציאות/משקל....
נראה לי שמירי בלקין זו ההחלטה הכי טובה שקיבלתי מזה שנים..... התחלה חדשה לשנה חדשה Thumbs Up
שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך Cool
08/09/2012 23:03

שח
שח
אז.....
אומנם אני בסך הכל שבוע פה (כמוך, מטפס הרים יקר), אבל מרגישה את השינוי באוויר, אשכרה אוכלת מכל דבר, ואוכלת טוב, לא רעבה בכלל,
ברור שמדגדג הרצון לעוגה לצד הקפה של חמש אחה"צ והבורקס והנישנושים, כי זו אני, זו מי שאני- אוהבת לאכול-ומהכלsmile
והנה, אני לומדת שזה אפשרי, רק במינונים הנכונים ועם הדקויות הקטנות (מותר חטיף בריאות של עד 120 ק' ולא 300... לחם קל ולא סתם לחם לבן וכו' וכו')
השבת עברה לי ב 100% הצלחה, ואכן אני נושמת לרווחה!!! הכנתי קוסקוס השבת - יש יותר מכשיל מזה ??!! והצלחתי! ואני בשוק מעצמי! נעלתי את המוח/הפה בחיי!!lockd
מחכה כבר חסרת סבלנות לקבל את התפריט לשבוע החדש. ביום שני בבוקר ה-שקילה. נראה עד כמה התחושה שלי להצלחה תואמת מציאות/משקל....
נראה לי שמירי בלקין זו ההחלטה הכי טובה שקיבלתי מזה שנים..... התחלה חדשה לשנה חדשה Thumbs Up
שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך Cool
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע טוב אנשים יקרים :) הבטחתי לעדכן במוצ"ש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!