09/09/2012 11:39
 dany Posts: 19819
|
גם אצלי לרוב שוקולד ממש לא אישיו אבל שנופלים אז כל מה שנמצא בדרך נשאב...............
רבקה כתב:
1103 כתב: 1103 כתב: EFF כתב: חח..שוקולד "הוכר" לאחרונה כמאכל בריא מאוד - פשוט לא נאמר שם למי הוא בריא - לנו לשמנמודים - לא !!!! אפי"לה אפשר להגיש על השוקולד שהוא טעים,יש לו טעם של עוד,אבל להגיד שהוא טעים?כשקראתי על העובדה החדשה שנקבעה, הופתעתי.אני בטוחה שליצרני השוקולד יש יד בדבר חחחחחחח. אנחנו נמשיך רק לראותו בלבד ולא להכניסו לביתנו. יום נפלא שבוע נהדר נילי תיקון טעות אפשר להגיד על השוקולד שהוא טעים,אך להגיד שהוא בריא? נילי אכן מחקרים אמרו שהוא בריא - הכוונה לקוביה או שתיים אך מי אנחנו שנסתפק באחת או שתיים ? למזלי זה לא עושה לי את זה כך שאני יכולה לחיות גם בלי שוקולד אך עוגיה ? בואו נגיד עוגיותתתתתת !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 11:33
 רבקה Posts: 8411
|
1103 כתב:
1103 כתב: EFF כתב: חח..שוקולד "הוכר" לאחרונה כמאכל בריא מאוד - פשוט לא נאמר שם למי הוא בריא - לנו לשמנמודים - לא !!!! אפי"לה אפשר להגיש על השוקולד שהוא טעים,יש לו טעם של עוד,אבל להגיד שהוא טעים?כשקראתי על העובדה החדשה שנקבעה, הופתעתי.אני בטוחה שליצרני השוקולד יש יד בדבר חחחחחחח. אנחנו נמשיך רק לראותו בלבד ולא להכניסו לביתנו. יום נפלא שבוע נהדר נילי תיקון טעות אפשר להגיד על השוקולד שהוא טעים,אך להגיד שהוא בריא? נילי
אכן מחקרים אמרו שהוא בריא - הכוונה לקוביה או שתיים אך מי אנחנו שנסתפק באחת או שתיים ? למזלי זה לא עושה לי את זה כך שאני יכולה לחיות גם בלי שוקולד אך עוגיה ? בואו נגיד עוגיותתתתתת !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 10:55
 1103 Posts: 5022
|
1103 כתב:
EFF כתב: חח..שוקולד "הוכר" לאחרונה כמאכל בריא מאוד - פשוט לא נאמר שם למי הוא בריא - לנו לשמנמודים - לא !!!! אפי"לה אפשר להגיש על השוקולד שהוא טעים,יש לו טעם של עוד,אבל להגיד שהוא טעים?כשקראתי על העובדה החדשה שנקבעה, הופתעתי.אני בטוחה שליצרני השוקולד יש יד בדבר חחחחחחח. אנחנו נמשיך רק לראותו בלבד ולא להכניסו לביתנו. יום נפלא שבוע נהדר נילי תיקון טעות אפשר להגיד על השוקולד שהוא טעים,אך להגיד שהוא בריא? נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 09:57
|
חחחחחחחחחחחחח
נחושה כתב:
עוגיה לכל החורף...חחחחחחחחחחחחח זה כמו שמלצר שואל זוג מה תזמינו? האשה אומרת סלט יווני הבעל אומר עמוד 5 ועמ' 12 בתפריט 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 08:39
 נחושה Posts: 6982
|
עוגיה לכל החורף...חחחחחחחחחחחחח זה כמו שמלצר שואל זוג מה תזמינו? האשה אומרת סלט יווני הבעל אומר עמוד 5 ועמ' 12 בתפריט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 08:23
 אייריס Posts: 3744
|
חחחח נכון. טעות איומה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 08:08
|
EFF כתב:
חח..שוקולד "הוכר" לאחרונה כמאכל בריא מאוד - פשוט לא נאמר שם למי הוא בריא - לנו לשמנמודים - לא !!!! אפי"לה אפשר להגיש על השוקולד שהוא טעים,יש לו טעם של עוד,אבל להגיד שהוא טעים?כשקראתי על העובדה החדשה שנקבעה, הופתעתי.אני בטוחה שליצרני השוקולד יש יד בדבר חחחחחחח. אנחנו נמשיך רק לראותו בלבד ולא להכניסו לביתנו. יום נפלא שבוע נהדר נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 06:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס הרים כתב:
לא מכניסים אוייבים הביתה.. חזרתי משוויץ עם מיגוון שוקולדים ( למי שמכיר את חנות שפרינגלי ומי שלא מכיר עדיף שלא יכיר) בשביל ״הילדים״ עאלק... ואני מוצא עצמי המכרסם הראשי. טעות!!!! לא מפרים חוקים, ומי שמפר נענש...
ומטעות לומדים ולא חוזרים עליה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 04:48
|
חחחחחחחחחחחחח
מטפס הרים כתב:
בכיף נילי, , בכיף. ככל שנחייך יותר כך תהיה דרכנו סלולה יותר וסלעית פחות... בכלל היתה חוויה אנתרופולוגית שם בחנות. השוויצרים קונים שתי עוגיות, קושרים בשקיק עם סרט ומבסוטים... והישראלים שם עשר מחפשים את החבילות הגדולות, אשה אחת בת ישראל אמרה לי על איזו גברת בת ציריך גבוהה , רזה כספגטי ובעלת שיער צהבהב האסוף כמיגדל בבל על ראשה; " תראה את ההיידי בת ההרים הזו, קנתה עוגיה לכל החורף״...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 04:47
|
אגב הייתי בחנות כזאת בפריז אולי אפילו כמה......... זה לא כל כך עשה לי את זה יותר מידי עושה סחרחורת......... אבל איזה בית קפה מעולה בוינה עושה לי גם עושה.............
מטפס הרים כתב:
לא מכניסים אוייבים הביתה.. חזרתי משוויץ עם מיגוון שוקולדים ( למי שמכיר את חנות שפרינגלי ומי שלא מכיר עדיף שלא יכיר) בשביל ״הילדים״ עאלק... ואני מוצא עצמי המכרסם הראשי. טעות!!!! לא מפרים חוקים, ומי שמפר נענש...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 23:19
 EFF Posts: 6409
|
חח..שוקולד "הוכר" לאחרונה כמאכל בריא מאוד - פשוט לא נאמר שם למי הוא בריא - לנו לשמנמודים - לא !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 20:23
|
מטפס הרים חחחחחחחחח כל כך טיפוסי לשוויצרים לקנות בדיוק את הכמות שהם צורכים מדי יום ולא פירור אחד יותר. הכל בשביל הילדים שוקולד,ממתקים חית -מחמד, ומי נושא בעול ומשלם ביוקר מי אם לא אנחנו. שהילדים יקנו ויאכלו מחוץ לבית. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 19:50
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בכיף נילי, , בכיף. ככל שנחייך יותר כך תהיה דרכנו סלולה יותר וסלעית פחות... בכלל היתה חוויה אנתרופולוגית שם בחנות. השוויצרים קונים שתי עוגיות, קושרים בשקיק עם סרט ומבסוטים... והישראלים שם עשר מחפשים את החבילות הגדולות, אשה אחת בת ישראל אמרה לי על איזו גברת בת ציריך גבוהה , רזה כספגטי ובעלת שיער צהבהב האסוף כמיגדל בבל על ראשה; " תראה את ההיידי בת ההרים הזו, קנתה עוגיה לכל החורף״...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 19:17
 רייצל Posts: 339
|
מטפס יקר, יש דרך להיפטר מכל השוקולדים והם למסור לשכנים, לחברים או לכל אחד חר העיקר שלא יהיו בבית ולא סתם נאמר המשפט אויבים לא מכניסים הביתה השתדל לפחות שזה לא יהיה בקשר עיו בהצלחה רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 19:03
|
מטפס הרים יקר איזה פוסטים מענינים ומדהימים אתה כותב לנו לקרוא אותם זו הנאה צרופה.אתה מביא לנו גוון וצבע. ישר כוח בהצלחה רבה בתהליך. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 19:03
 avi_i Posts: 269
|
פעם אחרונה שהייתי שם רציתי לגור בחנות הזאת....חבר נאלץ לדחוף אותי החוצה כי השבעתי אותו שלא ייתן לי לקנות כלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 17:07
|
החטא ועונשו............................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 13:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אתה חמוד.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 13:18
 מטפס הרים Posts: 1533
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|