09/09/2012 08:18
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד וכל המוסיף קול הרי זה משובח ועוזר לנו בתהליך. הלוואי ויגיעו עוד ועוד. שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 04:46
 dany Posts: 19819
|
אולי נבטיח להם לגברברים משהו..............חחחחחחחחחחחחחח יסכימו לחשוף את צפונותיהם בפנינו.................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2012 00:14
 tutit Posts: 2431
|
מטפס יקר שמחה על הצטרפותך לפורום המקסים אתה חדור מוטיבציה וכיף לקרוא את דברייך. הרבה הצלחה לכולנו במשימה הלא קלה במיוחד אך משותפת וביחד נעשה זאת...!!!! אמן.... שבוע טוב ומוצלח בדיאטה שיהיה לנו.... עדכונים בהמשך.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 23:16
 EFF Posts: 6409
|
מטפס "נועז" מקווה מאוד שקריאתך אכן תגיע לאזני כל אלו שהפורום הזה באמת יעשה להם רק טוב..אנחנו מחכים לתגבורת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 20:17
 adish Posts: 342
|
מטפס הרים ממש כיף לי לקרוא את דבריך תמיד ישר במטרה.... המשך כך כל כך כיף לראות אדם שמחובר לרגשות שלו ולא מפחד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 19:29
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי רייצל. הכתיבה בפוסט מחזקת, יש בשיתוף , בקבוצתיות, עוצמות מיוחדות מאוד. תודה על הפירגון. שיהיה לכולנו שבוע טוב, שבוע של התקדמות , מזערית או מירבית, העיקר שתהיה התקדמות בתהליך כיבוש ההר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 19:23
 רייצל Posts: 339
|
מטפס יקר, המשך לכתוב ולשתף כיף לקרוא את הפוסטים שלך בהצלה התהליך ההרזיה אנחנו כאן איתך רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 08:02
 toly Posts: 898
|
איזו קריאה ואנרגיה נפלאה על הבוקר שומעים אותה עד גדות הסיין והוולגה שבמחוזותינו אפילו אני השתכנעתי ) ל הכבוד על המוטיביציה קדימה האמיצים והיפים נראה אתכם משתפים ומשתתפים פה בין שלל נערות הזהב מיומנו של שמנדמוד חינני ואמיתי יכול להיות מרתק פה ומעודד להפליא יום נהדר וכייפי טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 07:14
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה בהחלט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 05:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק מילים כדורבנות,האגו....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 04:51
 dany Posts: 19819
|
אשירוש יישר כוח מילים כדורבנות
אשירה כתב:
מטפס יקר, משום מה הפורום הזה לא מושך הרבה גברים לכתוב בו, האם הגברים פחות שמנים? לא נראה לי למרות שגם בקבוצות הרזיה פעילות מספר הגברים בדרך כלל זעום. עד כה, רק מידי פעם היה מגיח איזה גברבר ומשתף אותנו בשרעפיו. אני חושבת שבאופן טבעי גברים פחות נוטים לחשיפה ופה עצם ההשתתפות בקבוצת הרזיה כבר יש בה מן החשיפה, ועוד לשפוך את מה שיושב על הלב זה כבר מוגזם בשביל הגבר המצוי. לכן אני רוצה לחזק את ידיך שאתה הוא זה שבסדר למרות שאתה במיעוט, הפורום עוזר ותומך ומכיל אותנו כי כולנו כאן באותה סירה ופה אנו מבינים ומתחברים אחד לשני בנטייה המשותפת שלנו להשמנה. תהיה חזק ואל תרים ידיים, אתה מהווה תרומה נפלאה לפורום!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2012 03:30
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס יקר, משום מה הפורום הזה לא מושך הרבה גברים לכתוב בו, האם הגברים פחות שמנים? לא נראה לי למרות שגם בקבוצות הרזיה פעילות מספר הגברים בדרך כלל זעום. עד כה, רק מידי פעם היה מגיח איזה גברבר ומשתף אותנו בשרעפיו. אני חושבת שבאופן טבעי גברים פחות נוטים לחשיפה ופה עצם ההשתתפות בקבוצת הרזיה כבר יש בה מן החשיפה, ועוד לשפוך את מה שיושב על הלב זה כבר מוגזם בשביל הגבר המצוי. לכן אני רוצה לחזק את ידיך שאתה הוא זה שבסדר למרות שאתה במיעוט, הפורום עוזר ותומך ומכיל אותנו כי כולנו כאן באותה סירה ופה אנו מבינים ומתחברים אחד לשני בנטייה המשותפת שלנו להשמנה. תהיה חזק ואל תרים ידיים, אתה מהווה תרומה נפלאה לפורום!!!!
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 23:41
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שלום לכל אחי השמנמודים. מציע גם לכם להשתלב בפורום. מירי נותנת כאן כלי מאוד יעיל ומאוד נוח לתמיכה הדדית. אני בטוח שאני לא הגבר היחיד שנירשם לדיאטת האונליין... אני בטוח שיש עוד שמנמודים בעולם.. ואני יודע שגם לכם זה לפעמים כמו טיפוס על ההר. אתגר ענק, לא קליל אפילו קשה, איטי אך מתגמל מאוד. אני , מטפס ההרים, קורא לכם להשמיע קול. יאללה מי שמופיע - משפיע. להתראות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|