הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משב רוח מרענן מהפיסגה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/09/2012 08:33

אייריס
אייריס
וואי איזה אושר וכייף אני שומעת בקולך וברור גם למה. 2.1 ככה ירדו להם הרגשה נפלאה. תמשיך ככה ומאחלת לך רק הצלחה ושבוע נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2012 04:51

dany
dany
מה שמלמד כי כל דיאטות הכאסח כן בסופו של יום בעוכרינו ........ אפשר להתמיד רק עם משהו הגיוני נורמלי ויציב.

שח כתב:
וואוו 2.1 קילו זה מעולה! שיחקת אותה smile
גם אני הייתי בחרמון, ירדתי לא פחות מ 3 קילו בשבוע, אבל בסבל אמיתי, נשמע ורוד לכל מי שלא מכיר באמת,לאכול כל היום מה שבא בלי הגבלה,
אבל כשמדובר רק על סוג מזון אחד לאורך ימים על גבי ימים אתה כבר מגיע למצב שאתה בקושי אוכל בכלל, עד כמה שסטייק/פסטה/אורז/גלידה ללא הגבלה נשמע חלומי....
אחחח כמה סיבובים של חרמון עשיתי, ירדתי 16 עליתי 20 ירדתי 10 עליתי 9 - אקורדיון פה גנבה לי את השם, כבר אמרתי? wink

כל הכבוד grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 22:53

שח
שח
וואוו 2.1 קילו זה מעולה! שיחקת אותה smile
גם אני הייתי בחרמון, ירדתי לא פחות מ 3 קילו בשבוע, אבל בסבל אמיתי, נשמע ורוד לכל מי שלא מכיר באמת,לאכול כל היום מה שבא בלי הגבלה,
אבל כשמדובר רק על סוג מזון אחד לאורך ימים על גבי ימים אתה כבר מגיע למצב שאתה בקושי אוכל בכלל, עד כמה שסטייק/פסטה/אורז/גלידה ללא הגבלה נשמע חלומי....
אחחח כמה סיבובים של חרמון עשיתי, ירדתי 16 עליתי 20 ירדתי 10 עליתי 9 - אקורדיון פה גנבה לי את השם, כבר אמרתי? wink

כל הכבוד grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 21:19

adish
adish
ישר - כוח
המשך כך!!!!
כל הכבוד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 07:13

נחושה
נחושה
מטפס יקר,
מאחלת לך להיות בפסגות של אושר ונוף אך להישמר טוב טוב
מי כמוך יודע שנמצאים בפיסגה, אם לא שמים לב אפשר למעוד ולהתדרדר בחזרה.
שאפו על ההישג ותמשיך להדריך ולהנות
מחכים לעדכונים ומאוד מאוד גאות בך
עך השיתוף בפורום ובכללi agree
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 05:52

אקורדיאון
אקורדיאון
מטפס מחונן,יישר כח ,אתה ללא ספק בדרך לפיסגה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 04:50

dany
dany
רביד יקרה
הזמן לא משחק תפקיד, אנחנו לא במירוץ, אנחנו בדרך של שינוי ולמידה וכל אחד ואחת בזמנו הוא ובקצב שלו. אם עושים השוואות הרי שיכולים להיות עוד יותר מתוסכלים.
אני יכולה לספר לך על עצמי...... שירדתי כבר מעל 30 קילו מספר פעמים בחיי......... לדאבוני בכל פעם אני חושבת שכבר "ניצחתי" את השיטה "ופיצחתי" את החידה...... ומקבלת יופי של סטירה.
אז היום אני עם 10 מיותרים..... ופעם זה היה משהו כמו חודשיים בכדי להוריד אותם........... שהייתי בגילך..... והיום שאני כפולה ממנו(בגיל) זה יורד בגרמים........ אז צריך סבלנות........ ולהנות כל יום מכך שהבולמוסים יורדים........ עדיין לא נעלמים אך יורדים במינון ובעוצמה... להנות מימים של שליטה .......ולקבל את הדין שאני לא יכולה לעשות כלום בכדי להמריץ....... את הקצב.
שיהיה לך המון הצלחה והאמיני לי יום רודף יום ובסופו של דבר אם תשארי כאן בסבלנות תגיעי לתוצאה המיוחלת.

ravid כתב:
שאלה לטולי היקרה...כמה זמן לקח לך להשיל את ה-36 האלו?? לי יש 30 ואני כבר חושבת שזה כל כך רחוק איך עושים את זה...
ספרי קצת שנתעודד...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 04:45

dany
dany
מטפס יקר הידד על הירידה.
והאמן לי אף אחת כאן לא יכלה לטעות ולא לראות את מספר הירידה.......... זה כבר בד.נ.א. שלנו.......חחחחחחחחחחח
אנחנו כאן מאמינות בדרך והתוצאה היא הבונוס, כך שחשוב להשקל, נהדר לרדת, אך הכי חשוב זה ההפנמה וההטמעה והשינוי. שאם לא כן אתה כבר יודע הכל חוזר בחזרה ובד"כ עם ריבית דריבית.
אז שלום לדיאטות הכאסח, המשונות והקשות. וברכה לדרך נורמלית ואמיתית שאפשר לחיות בה כל החיים .
וכפי שטולי כתבה לך גם שמגיעים לפסגה ומשתכרים מריח פסגות, צריכים להישאר נטועים הם הרגליים על הקרקע...... כדי לא לאבד את התוצאות.
בהצלחה
+1 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 03:46

אשירה
אשירה
מטפס יקר,
שאפו ענק על הירידה, ולא זאת לא ירידה קטנה, זאת ירידה ענקית. לדעתי ירידה של מעל שלושה קילו בשבוע היא בלתי שפויה, אלא במשקלים ענקיים, והיא גם בלתי בריאה בעליל.
החשוב מכל הוא להיות כל הזמן במגמת ירידה ולא כמה זמן זה לוקח, אם באמת אנו רוצים להפוך את זה לאורח חיים, ואת זה כולנו רוצים, לא????

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 02:10

ravid
ravid
למטפס הרים היקר חרמון זה אחד העינויים הגדולים שיש וצריך לברוח..אני זוכרת זאת
כתקופה של סיוט אפילו אצל ההורים לא יכולתי לגעת באוכל אם הוא לפי ההנחיות המטורפות והאיסורים הלא נורמליים..בלי חלב..אי אפשר לתבל...
עגבניות יחד עם בשר-אסון לגמרי...פשוט תקופה שחורה..שמחה ששנינו מאחוריה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/09/2012 02:04

ravid
ravid
שאלה לטולי היקרה...כמה זמן לקח לך להשיל את ה-36 האלו?? לי יש 30 ואני כבר חושבת שזה כל כך רחוק איך עושים את זה...
ספרי קצת שנתעודד...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 21:38

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה . אין זה ה- פורום!!! מה שמעניין מאוד זה שעד לפני חצי שנה שנה אם לא הייתי יורד בשבוע איזה ארבעה קג ( בחרמון 5!!!) הייתי מתאכזב. אבל כעת הירידה הזו שהיא כביכול קטנה עבורי, היא כל כך אמיתית, מוחשית ולא סתמית. מסכים בהחלט, טולי, שיש להקנות לתהליך עצמו ערך
07/09/2012 20:43

toly
toly
היי מטפס הרים
ברוך הבא למועדון וכל הכבוד על ירידתך ואומץ ליבך בין ערב רב של נשים-זאת גבורה לשמהsmile)
כמי שכבר עשתה מסע לפיסגה עם מירי והגיעה לראש הצוק עם אוורור של מינוס 36 קילו
ועכשיו במסע חדש ומרתק להפחית את מה שעלה בעת האחרונה
הרשה לי לתת לך טיפ- הדרך במהלך הטיפוס לפיסגה חשוב לא פחות מהירידה
וברכות על הירידה השבוע ועוד אחרי שוויץ
כל הכבוד ובהצלחה רבה בהמשך
שבת נפלאה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 20:04

נינוש
נינוש
אויר הרים צלול כיין,
תזהר לא להשתכר מההרגשה השמימית הזאת.
מה שבטוח זר לא יבין זאת
כל הכבוד. המשך להצליח.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 20:03

קרולין
קרולין
מטפס הרים יקר
בראבו ענק על הירידה הנפלאה שלךsmile
אתה מוסיף המון לפורום הנפלא שלנו במשב רוחך המרענן...
אני בטוחה שתצליח ביג טייםsmile
תמשיך ככה והשמיים הם רק ההתחלה...
ב ה צ ל ח ה רבהsmile
שבת נהדרת נעימה ובשליטהsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 19:25

מטפס הרים
מטפס הרים
ואם לא הובנתי עקב טעויות ההדפסה ( האייפון מחליט לשנות לי מילים...) אז הרי שנישקלתי היום וניפרדתי מ2.1 קג.. להתראות מההר שלי.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 19:22

מטפס הרים
מטפס הרים
הי פורום יקר. אז חזרתי ממסעות טיפוסי על האלפים השוויצרים הקרירים היישר לשביל הנחש החם הישראלי... אבל יש לי בשורה. הדרכתי היום וזה בדיוק שבוע ויומיים אחרי שהצטרפתי ( לא יכולתי להישקל השבוע בחו״ל אז הדיאטנית ביקשה שאשקל היום),, תשמחו לשמוע שהופקדתי מ2.1 קג וזה תוך כדי שבוע בחו״ל שתמיד הסתיים בעליה של כמה קג.... יש מצב שהפיסגה קוראת לי??? אז דרכי עוד ארוכה , אני הולך להיפרד לשלום בלי ממש כוונת להתראות מ20 קג.. אני שמח. מביט למעלה, רואה חתיכת מצוק שעלי לצלוח... אבל פתאום מגיעה אלי איזו בריזה מאויר פסגות צלול... שבת שלום לכולם. שלכם. מטפס ההרים

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משב רוח מרענן מהפיסגה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!