הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היי היי אחרי הרבה זמן שלא כתבתי.. הייתי הערב הרצאה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/09/2012 13:12

אייריס
אייריס
אחלה תובנות ונשמע שהיה לך כייף ומעניים במיוחד. אז בהצלחה בהמשך הדרך ותמשיכי לשתף ולכתוב לנו. שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 13:02

קרולין
קרולין
בראבו יקירתיsmile
תמשיכי להתמיד בתהליך ולהצליחsmile
שבת שלוםםםם ומבורך לך ולכל המשפחה המדהימה שלךwink
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 10:43

1103
1103
עושה מה שבא לה
שמעתי בזמנו את צבי ברק נהנתי מההרצאה שהעביר הוא אדם מענין ומרתק
כ"כ הוא כתב כמה ספרים הקשורים לנושאי ההרצאות שלו.רכשתי אותם בסיום ההרצאה
תתחדשי על התמונה מאחלת לך התחדשות והצלחה לקראת השנה החדשה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 10:34

נחושה
נחושה
עושה מה שבא לי,
נעים לראות פנים יפות, תתחדשי על התמונהsmile
ולגבי כל הרחבת האישיות וצמצום הישבנים, תמיד נשמח לקבל טיפים והמלצות....שמחה שנהנית ואכן התובנות נכונות....
שיהיה בהצלחה בכל התחומים והמשיכי לשתף אותנו הלאה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 08:31

נינוש
נינוש
עושה מה שבא לה יקרה
שמחה לראות אותך שוב משתפת בפורום
כפי שכבר אמרתי לך, אם לא הייתי רואה..... רק להאמין
כל הכבוד לך ולמשפחתך התומכת
אוהבים אותכם.
שבת שלום
+1 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 05:42

אקורדיאון
אקורדיאון
ללא ספק איש מרתק ,שמעתי את ההרצאה שלו ואכן מומלץ ביותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/09/2012 00:35

עושה מה שבא לי
עושה מה שבא לי
בהרצאה מדהימה הנקראת "להיות מצוין" את ההרצאה מעביר ד"ר צבי ברק, ד"ר למדעי ההתנהגות. בטח נשמע לכם משמעמם ומה בחורה צעירה בגילי(אהיה בת 25 ב 19/9) עושה בהרצאה כזו אז אתם טועים זו הייתה אחת ההרצאות הכי טובות שהייתי בהם(חוץ מההרצאות של מירי) שהצלחתי לקחת ממנה תובנות לחיים איך להשתפר בכל דבר שאני עושה אם זה בהתנהגות עם הסביבה ואם זה בלימודים, בעבודה ובמערכת יחסים. הרצאה מצחיקה(מאוד מאוד) שנונה, אינטליגנטית ופשוט מדהימה שווה כל שקל(לא יקר- 50 ש"ח דרך הצבא) הוא מדבר על הכל, הקשר עם הבוס הקשר עם הילדים ובעיקר על זוגיות יורד על הגברים ויורד על הנשים והכי חשוב הכל בהומור נותן כלים שאתם אפשר לשאוף להיות מצוין, אני מטבעי טיפוס מאוד פרפקציוניסטי ההרצאה הזו התאימה לי בול בדיוק בזמן שהכי קשה שכל הדברים שקורים מסביב הם לא הדברים שאותם שמתי למטרה. ממליצה בחום..
כמובן שלא ניתן לקפח את נושא השמנים בימינו אז גם על זה מצא דרך לצחוק..
נתן את הטיפוס הרזה(המצוין) ואת הטיפוס השמן, שניהם נכנסים לקונדיטוריה של עוגות והרזה מסתכל על מקרר העוגות ואומר לעצמו.."אכלתי בוקר ואכלתי צהריים ועוד מעט אוכל גם ערב אז אני לא צריך עוגה עכשיו למה לי לאכול את זה, ואילו השמן אומר "אכלתי בוקר ואכלתי צהריים עוד מעט אוכל ערב אבל העוגה עכשיו מדברת אליי, היא קוראת לי ואם היא כבר פה וגם אני פה אז למה שאני לא יאכל אותה למרות שאני שבע".

את ארוחת הערב שלי אכלתי עם חברה במסעדת בריאות עם חביתה וגבינה 5% (בלי הלחם)וחזרתי שבעה ומרוצה הביתה.. לילה טוב

בהזדמנות זו החלפתי תמונה לפחות שתשקף את המציאות..

שיהיה סופ"ש מהנה לכולם..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היי היי אחרי הרבה זמן שלא כתבתי.. הייתי הערב הרצאה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!