07/09/2012 13:12
 אייריס Posts: 3744
|
אחלה תובנות ונשמע שהיה לך כייף ומעניים במיוחד. אז בהצלחה בהמשך הדרך ותמשיכי לשתף ולכתוב לנו. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 13:02
 קרולין Posts: 6651
|
בראבו יקירתי תמשיכי להתמיד בתהליך ולהצליח שבת שלוםםםם ומבורך לך ולכל המשפחה המדהימה שלך נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 10:43
 1103 Posts: 5022
|
עושה מה שבא לה שמעתי בזמנו את צבי ברק נהנתי מההרצאה שהעביר הוא אדם מענין ומרתק כ"כ הוא כתב כמה ספרים הקשורים לנושאי ההרצאות שלו.רכשתי אותם בסיום ההרצאה תתחדשי על התמונה מאחלת לך התחדשות והצלחה לקראת השנה החדשה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 10:34
 נחושה Posts: 6982
|
עושה מה שבא לי, נעים לראות פנים יפות, תתחדשי על התמונה ולגבי כל הרחבת האישיות וצמצום הישבנים, תמיד נשמח לקבל טיפים והמלצות....שמחה שנהנית ואכן התובנות נכונות.... שיהיה בהצלחה בכל התחומים והמשיכי לשתף אותנו הלאה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 08:31
 נינוש Posts: 1442
|
עושה מה שבא לה יקרה שמחה לראות אותך שוב משתפת בפורום כפי שכבר אמרתי לך, אם לא הייתי רואה..... רק להאמין כל הכבוד לך ולמשפחתך התומכת אוהבים אותכם. שבת שלום
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 05:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק איש מרתק ,שמעתי את ההרצאה שלו ואכן מומלץ ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 00:35
 עושה מה שבא לי Posts: 43
|
בהרצאה מדהימה הנקראת "להיות מצוין" את ההרצאה מעביר ד"ר צבי ברק, ד"ר למדעי ההתנהגות. בטח נשמע לכם משמעמם ומה בחורה צעירה בגילי(אהיה בת 25 ב 19/9) עושה בהרצאה כזו אז אתם טועים זו הייתה אחת ההרצאות הכי טובות שהייתי בהם(חוץ מההרצאות של מירי) שהצלחתי לקחת ממנה תובנות לחיים איך להשתפר בכל דבר שאני עושה אם זה בהתנהגות עם הסביבה ואם זה בלימודים, בעבודה ובמערכת יחסים. הרצאה מצחיקה(מאוד מאוד) שנונה, אינטליגנטית ופשוט מדהימה שווה כל שקל(לא יקר- 50 ש"ח דרך הצבא) הוא מדבר על הכל, הקשר עם הבוס הקשר עם הילדים ובעיקר על זוגיות יורד על הגברים ויורד על הנשים והכי חשוב הכל בהומור נותן כלים שאתם אפשר לשאוף להיות מצוין, אני מטבעי טיפוס מאוד פרפקציוניסטי ההרצאה הזו התאימה לי בול בדיוק בזמן שהכי קשה שכל הדברים שקורים מסביב הם לא הדברים שאותם שמתי למטרה. ממליצה בחום.. כמובן שלא ניתן לקפח את נושא השמנים בימינו אז גם על זה מצא דרך לצחוק.. נתן את הטיפוס הרזה(המצוין) ואת הטיפוס השמן, שניהם נכנסים לקונדיטוריה של עוגות והרזה מסתכל על מקרר העוגות ואומר לעצמו.."אכלתי בוקר ואכלתי צהריים ועוד מעט אוכל גם ערב אז אני לא צריך עוגה עכשיו למה לי לאכול את זה, ואילו השמן אומר "אכלתי בוקר ואכלתי צהריים עוד מעט אוכל ערב אבל העוגה עכשיו מדברת אליי, היא קוראת לי ואם היא כבר פה וגם אני פה אז למה שאני לא יאכל אותה למרות שאני שבע".
את ארוחת הערב שלי אכלתי עם חברה במסעדת בריאות עם חביתה וגבינה 5% (בלי הלחם)וחזרתי שבעה ומרוצה הביתה.. לילה טוב
בהזדמנות זו החלפתי תמונה לפחות שתשקף את המציאות..
שיהיה סופ"ש מהנה לכולם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|