06/09/2012 12:22
 אייריס Posts: 3744
|
בראבו שח יקרה לירידה היפה. ובהצלחה רבה בהמשך. לגבי התפריט עדיף להיצמד ולהקפיד ואז יש ירידות יפות. יום נפלא והרבה מים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 19:40
 1103 Posts: 5022
|
שח יקירתי נעים מאוד להכירך,ברוכה הבאה לחיק משפחתינו משפחת הפורום המדהימה. הבנתי שאת רשומה לדיאטה באינטרנט כמובן שאני מאחלת לך הצלחה רבה מאוד בתהליך.לא קלה היא דרכינו אך לא בלתי אפשרית. כנראה שהתפריט שניתן לאנשי האינטרנט שונה מעט מהתפריט שניתן לחברים המשתתפים פיסית בחוגים.אמנם מצוין שם חטיף מיני. .בכל אופן אם זה עוזר לך בשעות קשות מה טוב.אני נמצאת בחוגים של מירי כ-25 שנים אינני זקוקה לחטיף יומי כל שהוא. ערב נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 19:15
 שח Posts: 169
|
בעקבות התגובה של נילי, קלטתי שלא הצגתי את עצמי 
היייי חבר'ס, נעים מאוד! אני בת 31 נשואה עם שני ילדודס קטנים, בעודף משקל של 30 קילו (או 40 תלוי את מי שואלים..חחח) עובדת בעבודת משמרות ככה שלא כל כך קל לשלב עם זה דיאטה, אבל..... תרצת נפוצה - זה אני אני גרה בדרום הרחוק ומירי טרם פתחה קבוצה במחוזותינו... (מירי אחרי הארבעים קילו שלי בע"ה, אני מבקשת שתשקלי אופ' לזכיינית בדרום...) לכן נרשמתי לדיאטה באינטרנט, אני בנאדם של קניות באינטרנט אז ככה שזה היה נראה לי הכי טבעי, אפילו יותר מלהגיע לקבוצה.... התחלתי ביום שני, בינתיים עובר דווקא סבבה (להפתעתי..) נילי - כמובן שהפסק זמן בתפריט, אחרת לא הייתי מעלה בדעתי לאכול חטיף שכזה בזמן דיאטה... ולגבי הלחם, קיבלתי 2 פרוסות קל בבוקר, 2 פרוסות קל בביניים וזה פשוט נראה לי לא מעט במסגרת של דיאטה, אבל מי אני שאקבע?  מטפס הרים - מהפה שלך לאוזניים שלו... אם ארד בשבוע את 5 כדורי הפלאפל שהיו לי בפיתה,כשתגיע ארצה, המנה הבאה של הפלאפל עליי  המשך ערב מצויין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 18:15
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי ש"ח. קודם כל כל הכבוד. העובדה שאת במגמת ירידת משקל חיובית, הגוף מגיב להרגלי התזונה החדשים וזה ממש יופי. מאחל לך הרבה הצלחה ופרידה ממספר קילוגרמים לפחות כמספר כדורי הפלפל שהיו לך בפיתה... להתראות משוויץ. כאן אין פלאפל אבל דש פה שוק גבינות גאודה משגעות במיגוון צבעים... זה בדרכי לפגישה הבאה אז אני מחפש דרך עוקפת... וזה הרי תלוי רק בי אם אמצא אותה או לא... היא קיימת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 17:46
|
1103 כתב:
היי שח בתפריט מופיעה מנת פלאפל סימן שזה בסדר אך רק פעם בשבוע בלבד.חטיף פסק הזמן מיותר{הטם הוא מופיע בתפריט?} כל הכבוד שירדת בשלושה ימים 2.5קג",במשך שלושת השבועות הראשונים יש ירידת מים זה לא ירדה של שומן.אין צורך להישקל כל יום או כל שלושה ימים אלה אך ורק פעם בשבוע באותה שעה ובאותו סגנון לבוש.באשר ללחם.אם את מתחת לגיל 50,את יכולה לאכול 2פרוסות לחם רגיל ו4פרוסות של לחם קל רק עד השעה חמש ולכלול את הלחם בס"ה הקלוריות היומי. ערב נהדר בהצלחה בהמשך התהליך נילי שח נ.ב. המשך לתגובתי לפוסט שלך.אחרי גיל 50 מומלץ לוותר על הלחם נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 17:43
|
היי שח בתפריט מופיעה מנת פלאפל סימן שזה בסדר אך רק פעם בשבוע בלבד.חטיף פסק הזמן מיותר{הטם הוא מופיע בתפריט?} כל הכבוד שירדת בשלושה ימים 2.5קג",במשך שלושת השבועות הראשונים יש ירידת מים זה לא ירדה של שומן.אין צורך להישקל כל יום או כל שלושה ימים אלה אך ורק פעם בשבוע באותה שעה ובאותו סגנון לבוש.באשר ללחם.אם את מתחת לגיל 50,את יכולה לאכול 2פרוסות לחם רגיל ו4פרוסות של לחם קל רק עד השעה חמש ולכלול את הלחם בס"ה הקלוריות היומי. ערב נהדר בהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 17:29
 שח Posts: 169
|
שניםםםםםם שלא אכלתי פלאפל ומוזר לי לחשוב שאני בתהליך של דיאטה ואוכלת פיתה עם חמוצים ופלאפל... אהה וגם פסק זמן לקינוח  אני רק ביום השלישי וירדתי כבר 2.5 קילו, הגיוני????!!!! (מפחדת לפתוח עין אז שום,בצל,שום,בצל) רציתי לדעת: התפריט שלי די עמוס ב..... לחם, גם אצלכם זה היה ככה? זה רק בשבוע הראשון? או שזה משתנה אחר כך? (לא שרע לי עם הלחם, חלילה פשוט סקרנית לדעת מה צופן לי ההמשך...) יוצאת בערב לקניות השבועיות, אם יש טיפים או המלצות טעימות לקנות ולהכין, אשמח לשמוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|