07/09/2012 10:47
 נחושה Posts: 6982
|
אוהבים בחזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2012 05:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ממש כך ההנאה בנתינה היא מתנה ענקית לנותן ורק שיהיה כך לעולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2012 21:00
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
חברותי לאתר. אתן מדהימות נפלאות וכולכן עדינות נפש ורגישות. איזה כיף לי להיות חלק מהפורום הזה. כמובן שאתן צודקות כי לתת זה לקבל דרך הנתינה. תודה לברכותייך אייריס ובהחלט אני מאחלת לכולנו שיעבור החג בשלום תרתי משמע והעיקר שתהיה לנו שנת בריאות שנה של הגשמה ובעיקר שמחה. נכון אני כבר מחייכת, חזרתי מהנכדים עייפה אך מרוצה כרגיל. ואת מיכל, כל כך צודקת כי לא צריך יותר משתי תוספות ואפשרי גם לעשות דברים טעימים אך לא עתירי קלוריות לכל דיעה ועניין. עוגת גלידה קטנה שמספיקה לכולם היא בהחלט רעיון נפלא שאולי אאמץ. באותו יום של חג אפשר לאכול את הארוחה הקלה נטולת הפחמימות בצהריים ולהשאיר הפחמימות לערב, וגם תמיד אנו יכולות במקרה וקצת חרגנו לעשות את יום הקיזוז הנפלא שמירי נתנה לנו במתנה. הוא לא יום קשה בכלל והתוצאות מובטחות. אין ספק שלא יהיו פיצוחים גם לא פירות כי למשל עכשיו עונת התאנים ואני לא מתקרבת לפרי הזה שהוא מוקש עבורי. זה בבחינת נרות חנוכה רק להסתכל ולא לשימוש....אני מפנטזת על הצבעים שיהיו על השולחן ומקווה שאצליח להכין מנות טעימות אך לא משמינות בעקרון. בנות יקרות מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם וכל אחת כל מה שליבה חפץ שיתגשם השנה הזו. אך לפני הכל מתפללת המון בלב שיהיה שלום או לפחות שקט שלא תהיה מלחמה. כמאמר הגששים "אם לא ארבעים שנה" אז לפחות 40 יום " ואני מבקשת לפחות השנה שיהיה שקט. בשנה הבאה נבקש שוב מבורא עולם שקט. אוהבת את כולכן
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2012 20:37
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה כיף לקרוא את ההכנות וההתרגשות שלך לקראת החג זה כיףףףףף גדול שתהיה לך ולכל בני ביתך שנה נהדרת מתוקה ומאושרת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2012 11:58
 אייריס Posts: 3744
|
חמודה חיוך מהלב שומעים כבר בפוסט גם את חיוכך ואת שמחתך לקראת החג וכבר בקניית המתנות את עושה באהבה. כל הכבוד. שתמיד תתני ותעניקי וטוב מביא תמיד לטוב. שנכדך יעבור בשלום את הניתוחון ושנהייה בשליטה גם בחג בע'ה והכל יעבור בכייף ובהנאה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2012 07:22
 מיכל שרון Posts: 1318
|
גם אני נרגשת לקראת ערב החג וזה כי פעם ראשונה הוא יהיה אצלנו!!! ואני לגמרי מתכוונת לנצל את יתרון הביתיות. מצמצמת בפחמימות לערב (מי אמר ששתי תוספות זה לא מספיק?), הולכת להפגיז בסלטים נטולי פחמימות ובמנות בשריות מושקעות. בקינוחים החלטנו ללכת על עוגת גלידה קטנה שתספיק בדיוק לכל הנוכחים ולא יישאר ממנה זכר. לא יהיו פירות, לא פיצוחים, לא בונבוניירות ושוקולדים ולא שלל מאפים. אנחנו מתכווננים לארוחת חג משפחתית, מאוד מתרגשים לארח חג ראשון אצלנו בבית.. הכי כיף שברגע שתומר יצנח יהיה אפשר פשוט להשכיב אותו ולא להתעסק איתו. בקיצור אני לגמרי בהחלטה שהחג הזה יעבור בקלילות. אמן ואמן (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2012 06:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך מהלב כל הכבוד אין כמו נתינה שאני נותנת אני מרגישה סיפוק אדיר .. אמנם ילדיי עדיין קטנים ואני מתארחת אצל הורי אבל קניתי לכל האחיינים שלי וכמובן לילדיי מתנות לחג... להורים שובר ליום פינוק לחמצי כרטיס למשביר... ובכלל אני מתה לתת כל הזמן ובכל הזדמנות וכמו שאמרת שתמיד ניתן.. לגבי שולחן החג הכי כייף לערוך אותו יפה בצבעים יפים פרחים נרות והאוכל שיהיה שולי... מאחלת חג שמח עם המון נתינה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2012 16:28
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אז זה סופי החג מתקרב בצעדי ענק. תודה לאל סיימתי כבר את מסע הקניות של מתנות לקרובים ובני משפחה. לאט לאט במהלך החודש וחצי אחרונים מידי פעם קניתי משהו למישהו אהוב. יש לי בבית הרבה חבילות. מחבילה אחת כבר נפרדתי כי הגיעה ליעדה. השאר עוד יש לי למסור. גם לעטוף משהו או שניים. אבל כל זה אני עושה באהבה ומחשבה חמה על כל אחד שלו אני מעניקה מתנה. גם לכל אחד יש פתק החלפה כך שמצפוני נקי. כל אחד או אחת יוכלו בהחלט להחליף את מתנותיהם למשהו יותר מתאים לעצמם ואו לאישיותם אם במקרה לא קלעתי למטרה. ואני אוהבת להעניק. תמיד מתפללת שאוכל רק להעניק לאחרים ושיהיה לי כוח גם לעשות עבור אחרים ולא חלילה שיעשו עבורי. כי כידוע כל נתינה היא גם קבלה והרבה יותר מכך. אני כבר מפנטזת על השולחן ואיך יראה בערב החג. גם מתבוננת בתפריטים דיאטטיים כי אשתדל מאד שהחג לא יקלקל לי את השגי החשובים בדיאטה. אני אתמקד בקישוט השולחן מעבר לארוחה טובה כמובן שאשקוד עליה בבוא היום, כי לפני כן יש לי עוד 10 ימים די עמוסים וביניהם גם הניתוח הקוסמטי של נכדי הקטן ליאו. כן אני יודעת שעוד "מוקדם" לדבר על החג אבל מה ששנוא עלי הוא להיות בחנויות ממש בימים האחרונים לפני החג עם כל הבלגן וכל העומס שמוצאים בחנויות. גם יש איזה כיף עכשיו בקניונים די שקט בשעות הבוקר למשל, כי הילדים כבר חזרו ללמוד והדברים נעשים בנחת ובשקט. אם נתתי למישהו השראה או רעיון לקניית המתנות? הנה כמה דוגמאות. לכלתי קניתי קרם לפנים שאני יודעת שהיאו אוהבת אותו. לבני שניהם מקבלים תווי שי לקנות בגדים אחד בקסטרו מן והשני ב- חנות אחרת שבה הוא אוהב לקנות. יש גם עוד יצרתיות כי קניתי מתנות לרופא המשפחה שלי שתמיד שם בשבילי וזה משמעותי עבורי. מעבר לכך, יש את כל בני המשפחה הקרובים ורק לבעלי עדיין לא קניתי כי עדיין מתלבטת מה לקנות לו. זה יגיע. העיקר שאראה את כולם חייכניים בארוחת החג בערב ראש השנה שתבוא עלינו בטובה ותביא איתה ברכות ושמחות והכי חשוב שנת בריאות לכולנו....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|