דף הבית > מתכונים דיאטטים > מתכון דיאטטי לאטריות יפניות
מתכון דיאטטי לאטריות יפניות
(5 מנות, 210 קלוריות למנה)
חומרים:
1 חבילת פסטה ביסלי צבעונית
מעט צ'ילי
2 כפות שום כתוש
2 כפות חומץ
1/2 כוס רוטב סויה
3 שקיות ממתיק מלאכותי
6 גבעולי בצל ירוק, חתוך גס
2 כפו שמן
קורט זנגביל טחון
אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות ומסננים
מטגנים את הבצל עם השום והזנגביל בשמן מחומם
מוסיפים את הסויה, החומץ המתוק והצ'ילי, ויוצקים עם האטריות החמות.
* באתר ניתן לקבל פרטים על קבוצות דיאטה בהנחייתה של מירי בלקין ועל תוכנית דיאטה און ליין לדיאטה עם מירי בלקין דרך האינטרנט.