דף הבית > מתכונים דיאטטים > מתכון דיאטטי למרק עגבניות
מתכון דיאטטי למרק עגבניות
(8 מנות כ-110 קל' למנה)
חומרים:
כף שמן זית
2 בצלים קצוצים
5-6 שיני שום כתושות
2 ק"ג עגבניות בשלות
1 מיץ עגבניות בבקבוק (יכין)
חופן בזיליקום
3 כפות סוכר
מלח,פלפל
ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום בשמן שחומם
חותכים את העגבניות לקוביות, מוסיפים את העגבניות לסיר
ומבשלים עד שמתקבל רוטב סמיך.
מוסיפים את המלח,פלפל,והבזיליקום
מרסקים בבלנדר,מחזירים לסיר.
מוסיפים את המיץ עגבניות וממשיכים לבשל, מוסיפים
את הסוכר והג'ינג'ר ומבשלים עוד 1/4 שעה.