הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה עם מירי בלקין
מירי בלקין באינטרנט - חדש
Skip Navigation Links
מירי בלקין באינטרנט

רוצה לרזות? רוצה לשנות את אורח החיים שלך?

חדש! מירי בלקין באינטרנט - דיאטה בהתאמה אישית עבורך, מכל מקום ובכל זמן שמתאים לך.

ועכשיו מבצע היכרות ללקוחות חדשים!

לזמן מוגבל בלבד!

לפרטים נוספים לחצו כאן
 
פרטים והרשמה לחוגי ההרזיה של מירי בלקין
לפרטים ולהרשמה לחוגי הרזיה קבוצתיים של מירי בלקין
מלאו את הפרטים או להתקשר לטלפון: 03-5464592
שם מלא
אימייל
טלפון
לרשימת החוגים המלאה >>
 
כתבות
 
מדהים : 105 ק"ג פחות
שתי אחיות רזו 105 קילו בחוגי הרזיה של מירי בלקין
 
סיפור ההצלחה של אמא ובת
אמא ובת רזו ביחד 62 קילו אצל מירי בלקין
 

איך לשפר מתכונים


כשאנו נמצאים בתהליך של דיאטה לירידה במשקל, קיים הצורך לגוון את התפריט היומי. מתכונים רבים אינם מתאימים לתפריט המוגבל קלורי,אך ישנן דרכים נהדרות לשפר מתכונים קיימים על מנת שיתאימו גם לתפריט היומי.

אביא כאן דרכים שונות לצמצום הערך הקלורי של המתכון ועלאת ערכו התזונתי.
 
במאפים ובעיקר עוגות:
 
  • ·אפשר להחליף חצי עד שני שליש מכמות השומן ברסק תפוחי עץ. 
    הרסק נותן תחושה של בצק רך ולא יבש מידי וערכו הקלורי נמוך.
     
  • ·ניתן להחליף מחצית מכמות הסוכר בסוכרלוז. 
    לא כדאי להחליף את כל הסוכר כיוון שאז עלול להתקבל טעם לואי בלתי נעים. 
    את הסוכר אפשר להחליף בסילן שתורם ערך מוסף של טעם ובריאות
  • ·ניתן להמיר מחצית מכמות הקמח בקמח מלא. 
    מה שמעלה את כמות הסיבים התזונתיים ומשפר את ערכו התזונתי של המתכון.
  • ·בעוגות ופשטידות עם גבינה אפשר להשתמש בגבינות עם 3% 
    שומן ושמנת 10%.שמנת 10%היא פתרון מצויין גם להעשרת רטבים שונים. 
    כל עוד אין צורך בהקצפה, אפשר להשתמש בשמנת הזו. ובשמנת חמוצה 9%.
  • ·במאפים המכילים ביצים ניתו להמיר חלק מהביצים בחלבונים בלבד.
    החלבון עוזר לאחד את המתכון ואינו מכיל את השומן והכולסטרול המצויים בחלבון.
     
בתבשילים: 
  • ·כאשר יש במתכון בצל מטוגן אפשר לחתוך בצל ולהניחו במחבט טפלון חם. 
    אחרי מספר דקות להוסיף מעט מים. הסוכר שבבצל יוצר קרמל שנותן צבע שחום והטעם מצויין.
  • ·ניתן להשתמש בתרסיס שמן ואף להפחית את כמות השמן שבתמתכון בלי קשר.
  • ·ניתן להמיר חמאה או מרגרינה בשמן. בריא יותר. 
    הפיכה משומן רווי ו/או כולסטרול לשומן בלתי רווי.
     
  • ·במתכונים עם בשר בקר טחון אפשר להחליף חצי או יותר מהבשר בעוף או הודו.מפחית את כמות השומן והכולסטרול בתבשיל. כדאי להשתמש בחלק רזה של הבקר. פילה, חזה או כתף.
  • ·טיגון בשמן עמוק מזיק פחות מטיגון רגיל.בכל מקרה עדיף לאפות.אפילו סופגניות אפויות יוצאות טעימות מאוד. גם קציצות אפויות.
  • ·עוף כדאי לבשל ללא עור.העור מכיל את רב השומן.
  • ·אפשר במתכונים מסויימים להמיר בטטה שהיא פחמימה בדלעת דלורית או גזר שהם ירקות.
 אז בישול ואפיה נעימים! וזכרו. אפשר לאכל טוב גם בדיאטה.





כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין
 

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת
 
מידע שימושי
 

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות
 
מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה
 
קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה