דף הבית > דיאטה - מתכונים > כרובית בפרורי לחם

חומרים:
1 כרובית
מי מלח
1 כף חומץ
2 כפות שמן זית
3 כפות פירורי לחם
3 כפות שבבי בצל
2 ביצים
3 כפות גבינה צהובה מגורדת
הכנה:
מבשלים את הכרובית במי מלח רותחים וכף חומץ עד שהיא מתרככת, ומסננים.
מפרקים את הכרובית לפרחים, במחבת טפלון מחממים את השמן זית ומוסיפים את פרחי הכרובית,
בוזקים 3 כפות פירורי לחם ו- 3 כפות שבבי בצל, ומטגנים 10 דקות על אש בינונית.
טורפים 2 ביצים, יוצקים על הכרובית ומערבבים עד שהכל נקרש.
לבסוף מוסיפים 3 כפות גבינה צהובה מגורדת, ומגישים חם.
בתיאבון :)
* באתר ניתן לקבל פרטים על קבוצות דיאטה בהנחייתה של מירי בלקין ועל תוכנית דיאטה און ליין לדיאטה עם מירי בלקין דרך האינטרנט.
כרובית בפרורי לחם
6 מנות / 150 קלוריות למנה