דף הבית > מתכונים דיאטטים > מתכון דיאטטי למעדן חצילים ופלפלים
מתכון דיאטטי למעדן חצילים ופלפלים
(10 מנות, כ- 50 קלוריות למנה)
חומרים:
(המרכיבים לכ- 1/2 ק"ג)
1 כף שמן זית
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
6 שיני פרוסות
2 חצילים בינוניים, חתוכים לקוביות
4 פלפלים אדומים, נקיים מגרעינים וחתוכים לקוביות
4 עגבניות קלופות, נקיות מגרעינים וחתוכות לקוביות
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום נמוך (120-140 מעלות) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את השום, החצילים, הפלפלים ולבסוף את העגבניות , ומבשלים כ- 10 דקות. מעבירים לתבנית ואופים כשעתיים, או עד שכל הנוזלים יתאדו, מדי פעם הופכים את הירקות בתבנית, כדי שלא יחרכו. מצננים ומבירים לצנצנת.
* באתר ניתן לקבל פרטים על קבוצות דיאטה בהנחייתה של מירי בלקין ועל תוכנית דיאטה און ליין לדיאטה עם מירי בלקין דרך האינטרנט.