(4 מנות, 150 קלוריות למנה)
חומרים:
2 שיני שום מעוכות
2 כפות שמן זית
4 פרוסות בגט
חופן עלי בזיליקום כתושים דק
4 עגבניות בשלות ומוצקות פרוסות לרוחבן
מלח גס
אופן ההכנה:
מערבבים את השום ושמן הזית ומברישים את פרוסות הבגט
משני הצדדים בתערובת
קולים מתחת לגריל עד שיזהיבו משני הצדדים
מערבבים את השמן והשום שנותרו עם הבזיליקום הקצוץ
מסדרים על צלחת את פרוסות הטוסט ומעליהם את פרוסות העגבניה
מנקדים כל פרוסה במעט מתערובת הבזילקום , וזורים כמה גרגירים
של מלח גס, מגישים מיד.
|